Najdi forum

Splash Forum Arhiv Ženski in moški čvek Bi raje imeli izkušeno ali neizkušeno cca 28-letnico?

Bi raje imeli izkušeno ali neizkušeno cca 28-letnico?

Vsaka bi fanta imela. Da se brez sramu razkazuje s kom se dol daje.[/quote]

In kaj to tebe moti. A ti si neka farovška avtoriteta, ali kaj.

Daj si že eno najdi, boš manj zatežen.

jaz bi neizkušeno 35letnico, bi se dalo:)))))))))

da ne boš mel manjvrednostnega kompleksa al zakaj že 🙂 ?

da ne boš mel manjvrednostnega kompleksa al zakaj že 🙂 ?[/quote]

ja nevem, vsi se menijo kot da bi bli v šparu:))…en bi to en bi tisto…jaz bi pa to..hehe..malo zares veliko za šalo:)))

večina pa resnici na ljubo tut ostane pred izložbo…..

ti bi tisto kar ne obstaja, da ti ne bi blo nč treba, a ne :))))

…mogoče pa božiček preseneti:)

…mogoče pa božiček preseneti:)[/quote]

hahaaaaaa itak, božič je poln presenečenj, boš poročal, da vidim, če res deluje 🙂

Ampak Aleksandra se mora vedno na koncu razkokodakat.

itak tedi, nč brez kokodakanja :))))

kok bi se midva mela v realnosti rada, jojjjj

Pejt h maši kdaj, če ti še kaj pomaga.

če bi tisto kej pomagalo, ne bi ljudje vsak teden rinli tja :))))))

nisem verna sicer, mislim, da si ti za pol foruma tko da evo, nas takele brezvernike nadomeščaš in prov je tako

Proti neizkušenim nimam nič saj če se partnerja mata rada in sta zaljubljena pustita domišliji prosto pot in poskušasta nove postelne vragolije toda le če imata glede spolnosti razščiščene pojme. Osebno pa če je punca še nedolžna pri 28 pa bi me malo odvrnilo pač slabe izkušnje. Je pa res, da sex lahko oceniš če si doživel dober oziroma slabega z enim partnerjem pa je to verjetno težko.

hehehe… aleksandra si ti hecna. saj nobena stvar nima neomejenega roka trajanja :))

tako je treba vedno znova in znova ponavljat, po potrebi tudi več kot enkrat tedensko :))

Kako naj neizkušene sploh dobimo kake izkušnje, če nas pa nihče noče?
Vsak reče, da pri takih letih neizkušena, da pač ni normalna.
Seveda pa me poročeni, avanturisti in podobni ne zanimajo. Takih ne moti neizkušenost. Vse ostale pa očitno moti (večratk povedali).

ne jamraj…pa ne išči izgovore…idi v akcijo..danes je sreda…petek…sobota…to dobiš izkušnje v trenutku…plosk plosk:))

Saj pravim, da avanture me ne zanimajo. Ne rabim enega tipa, ki bo po možnosti pijan, skočil name.

a prosim razložiš potem ta tvoj potek … kako pa te zanima potem…če ni avantura, ni pijan, pa to…

se pravi gresta v gledališče…potem na gosti sok…on ti pove da bi bil rad s tabo…potem počakaš pol leta in se pripravljaš na posteljo z njim…se dasta dol…čez mesec se poročita…in čez slab mesec po možnosti ločita…

Daleč od tega. AMpak glej, s prvim, ki me bo za rit prijel pa res ne bom skočila v posteljo.

a prosim razložiš potem ta tvoj potek … kako pa te zanima potem…če ni avantura, ni pijan, pa to…

se pravi gresta v gledališče…potem na gosti sok…on ti pove da bi bil rad s tabo…potem počakaš pol leta in se pripravljaš na posteljo z njim…se dasta dol…čez mesec se poročita…in čez slab mesec po možnosti ločita…[/quote]

se pravi gresta v gledališče…potem na gosti sok…on ti pove da bi bil rad s tabo…potem počakaš pol leta in se pripravljaš na posteljo z njim…se dasta dol…čez mesec se poročita…in čez slab mesec po možnosti ločita…[/quote][/quote]

se ti ne zdi da se predolgo šparaš?????

Glej, če me ni osvajal noben, razen kak pijanček ali pa kak poročen. Takih pa nočem. Meni pa so bili vedno všeč taki, katerim jaz nisem bila. In stvar je pač taka kot je.

takole je in nič drugače

gledam pa gledam…pa ne gre skup…ali si preveč izbirčna…ali pa čakaš doma da en potrka, ki tebi odgovarja.

gledam pa gledam…pa ne gre skup…ali si preveč izbirčna…ali pa čakaš doma da en potrka, ki tebi odgovarja.[/quote]
kaj ti ne gre skup? dej sliko gor moogče se pa ti kvalificiraš pri neizkušeni))

Kako izbirčna, če me pa noben ne osvaja?
Zapečkarska? Po mojem ne, ker veliko potujem, veliko hobijev imam.

gledam pa gledam…pa ne gre skup…ali si preveč izbirčna…ali pa čakaš doma da en potrka, ki tebi odgovarja.[/quote]

Problem imaš če nikoli nisi imela nobenga rada, ne pa če si neizkušena.

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close