Najdi forum

Splash Forum Starševski čvek Bi pustile tipa, ki serje v tuš kabini? ?

Bi pustile tipa, ki serje v tuš kabini? ?

Živjo, dolgo sem samo brala forum, zdaj pa prvič pišem, ker ne vem, če sem jaz nora ali je to res čuden dealbreaker.

Z možakarjem (on 29, jaz 28) sva skupaj dobre tri mesece. Vse super, edina mala rdeča zastavica do zdaj je bila, da je malce šlampast – pušča stvari povsod, smeti ne odnese takoj itd.

Včeraj sva šla na karaoke, oba precej spila, on je polil pijačo po meni in sebi. Nič hudega, odšla sva k meni domov, da se stuširava. Nobene romantike, oba sva bila preveč pijana. In kar naenkrat pogledam dol v kabino … rjavo. In preden sploh dojamem, kaj gledam, on reče: “Ups, malo sem se poseru” in s prstom na nogi potisne kepo dreka v odtok. ?

Stala sem tam kot kip in razmišljala, ali je to res pravkar naredil. Potem sem si rekla, ok, pijan je, jutri bova pač o tem mirno govorila.

Zjutraj sem ga v šali spomnila na “dogodek” in ga prosila, da naslednjič, če že, raje v školjko. In on mi čisto resno pove, da tega ni naredil zato, ker bi bil pijan ampak ker se ob meni počuti sproščenega in noče skrivati, kdo v resnici je.

Na vprašanje, ali to počne pogosto, je rekel, da ja. Sem ga prosila, če lahko vsaj v mojem tušu ne, in se je strinjal.

Ampak meni kar ne gre iz glave in ne vem, če ga sploh še lahko gledam z istimi očmi. Se mi zdi, da bi ga kar pustila. A pretiravam?

Skozlala sem Zdenka sirček Čardaš.

Pacek na kubik.

Ogabno!!! Absolutno bi ga pustila brez pomisleka ??? take osnovne stvari normalnim ljudem pridejo v podzavest v otroštvu in že do 5. leta vsak otrok točno ve, kaj se dela in kaj ne in kje se opravi veliko potrebo. Kar kaže na to da ima tvoj tip očitno zelo velike primanjkljaje še iz primarne družine kjer teh navad ni dobil in  če ti je TO pokazal že v prvih treh mesecih, ko se vedeš ponavadi veliko lepše kot sicer, pomisli, kaj šele bo!!! Če on pred novo punco ko se sprosti, funkcionira tako… Ti pomisli, koliko se ceniš sama sebe. Jaz bi ga pustila v tistem trenutku ko bi dol pogledala in še preden bi stopila iz banje.

Mislim, da imaš prav če je to ‘prvi vtis sproščenosti’ po treh mesecih, si ne predstavljam, kaj bo čez tri leta. Počasi se nagibam k temu, da zaključim.

Pa še to, zdaj nemorem dat iz glave tega pač tip mi ni več privlačen in mi ni do seksa z njim, kljub temu da je sicer lep na pogled. Pa tudi ta zveza se je začela bolj kot ne zaradi seksa in zdaj ko mi ni več do tega je nekako brezveze.

Dobesedno stala sem tam medtem ko je tlačil drek v odtok. Pa tudi do zdaj ni imel najboljše higiene in sem mu omenjala naj se večkrat umiva ampak tega si pa nisem predstavljala.

Nabavite čučevac, taki kot so bili v vojski. Naj pa tuš kabino pusti pri miru.

Če vsaj zasluži dobro, da plača 3x na teden čistilko, lahko še speljeta, drugače NE, ker boš samo čistila za njim. Čez leto te bo minila vsa romantika

V bistvu prvič slišim, da kdo v tuš kabini izloča blato.  Meni bi obrnilo želodec in bi bruhala, ker tole je čisto nova definicija ogabnosti, vsaj zame. Bog pomagaj 🙁

Od kje si to skopirala? Font črk je pri kopiranju pogosto drugačen in tule je.

Če pa grem na vsebino – super, da je sproščen ob tebi.

Ampak opravljanje velike potrebe (pa tudi male) v kabini ni znak sproščenosti, ampak zanikrnosti in nehigiene. Če bi to nekdo naredil pri meni, bi šel moker šel skozi vrata, trajno.

pameten možakar. Veš koliko na letni bazi privarčuje na toalet papirju.

imam občutek da boš s tem tipov odkrila še veliko novih ogabnih navad…

Odgovor na objavo uporabnika
posran tuš, 11.08.2025 ob 09:16

Pa še to, zdaj nemorem dat iz glave tega pač tip mi ni več privlačen in mi ni do seksa z njim, kljub temu da je sicer lep na pogled. Pa tudi ta zveza se je začela bolj kot ne zaradi seksa in zdaj ko mi ni več do tega je nekako brezveze.

Dobesedno stala sem tam medtem ko je tlačil drek v odtok. Pa tudi do zdaj ni imel najboljše higiene in sem mu omenjala naj se večkrat umiva ampak tega si pa nisem predstavljala.

Ja, po toliko analičih pač tesnilo ne drži, a ne?

Ti je spet prišlo na drek?

Imam za tebe idealno destinacijo za dopust- zadaj za našo štalo je par kubikov dreka. Celi lahko noter zlezeš in fukaš ven?

ja kako lahko drek stisis v tiste luknjice v tusu. oz ce ze nekak je vse od dreka. in ko spiras gre ta drek po vsem tusu. ma kako je z enim prstom porinu drek v odtok to mi razlozi. in kaj sta pol nardila. splaknila al si kr pustila ker mas po ceveh drek razmazan ce nisi orng z vroco vodo in za odtok odmasevat not zlila. daj mal razloz

slišala kaj tako bolnega. Dobra si, da razmišljaš. Jaz bi bruhala in šla. Finito.

Kaj sploh razmišljaš še? Sam bejž! Zaslužiš si boljšega moškega in verjemi, da obstajajo in ga lahko najdeš! Vse kar si napisala o njem, mi ni niti ena stvar všeč in dovolj velike napake, da s tem jaz ne bi mogla živet.

Jaz sem šla ven kmalu po tem, ko je to naredil in nisem gledala kako tlači drek v odtok ker tud nisem hotela stati v tisti vodi plus bila sem dovolj pijana da sem šele včeraj zjutraj začela razmišljat o vsem skupaj. Pač ne bom zdaj dreka tu opisovala je že dovolj ogabno samo po sebi.

Danes ga ni pri meni, sicer sem zdgnila celo tuš kabino z varekino. Da ne bo pomote, tuš je že on prej očistil ker ima zgleda veliko prakse…

Mah…dve perli pjani za skupaj.

Kaj se bašete z vinom ce pol to zdriskate, zbruhate??? Kak je to smisel druzenja????

To se ne dela, zato so izumili WC školjke. V kolikor ti to odgovarja si tudi ti pras…ca saj blato prenaša ogromno bakterij.

U matr…. tole je pa …

Adijo prec in takoj. Fuj no. Obovela boš jer je svinja.

Tole je bilo pa na Redditu in potem so razni bralci Reddita na Youtubu tole zgodbico vsaj 100x prebrali še tam.

Lastne domišljije pa nimaš? Sočustvujem.

Tale starševski čvek je postal poden od podna. Niti ene verjetne zgodbe ni več tukaj. Niti enega normalnega članka. Same izmišljene, ogabne provokacije. Žalostno za se zjokat.

Itak prekopirana zgodbica…sam lej, če hodijo dekline v Dubaj …in so tam pripravljene drekovino od Arabcev pogoltnit …je še fore -how low – anede…

e jebiga. sami laznivci tle gor

Bolj je vprasanje kaj je s tabo narobe. Da sprasujes ali bi pustile tipa ki serje v tus kabini? Kaj je pa alternativa? To kar ti zivis. Ti si s tipom ki serje v tus kabini. Da sploh sprasujes to. To bi moglo bit ze razreseno v smislu da se mu pove da je ogaben clovek in da je to kar pocne  nesprejemljivo, nehigienicno in ogabno. Haloo drek! To so  iztrebki cloveka ki vsebujejo viruse parazite, bakterije ki lahko povzrocijo hude okužbe. Pisi ko boš fasala salmonelo, hepatitis A pa se kaksne parazite.

Kaj to vse lazi po svetu…

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close