Najdi forum

Splash Forum Starševski čvek Bi odpustile varanje?

Bi odpustile varanje?

Odgovor na objavo uporabnika
Zartrose izven profila, 03.10.2021 ob 20:01

donporleone, 03.10.2021 ob 13:02

Zartrose izven profila, 03.10.2021 ob 12:32

Ja, ker Lady z divjim v srcu (ki nima pojma kaj je srce, zato že v štartu napačno) je pa res verodostojen za vso populacijo.. hahahaha… ti si mečeš pesek v oči, ne jaz.

Lej, ne rabite omalovaževat vsakega, da se bolje počutite, ker ste prpa, ki rabite varanje, ker se niste sposobni soočit s svojimi demoni, ki so vas v varanje prepričali. Varalice se take namreč niso rodile, to je nastalo iz okolice v katerih je odraščal, živel, ter mu tako izkrivilo um, da ima popačen pogled na ljubezen, spolnost, resnico.

Pravzaprav se mi zdi, da je ravno monogamija nekaj, kar je ljudem privzgojeno, priučeno.

So pa nagnjenja k nezvestobi med drugim tudi biološko pogojena. “Varanje” je delno prirojeno, saj pomeni potencialno boljši evolucijski izkupiček.

Oh ja, na trenutke, v tejle temi, me prav spominjaš na prepire s soft. Tudi ona je goreče zagovarjala pozabljeni koncept “popolne ljubezni”, sentimentalnega spolega občevanja in podobnih pravljičnih nebuloz.

Drage moje forumašice, ne pustite se tercialkam, bistvo naše eksistence, našega obstoja je namreč HEDONIZEM!

ne, ni privzgojena ampak naravna. varalice so zgolj svojo vsiljenost vsilile naprej.

jaz že od nekdaj zagovarjam zvestobo, una (pod različnimi niki) je zgolj skušala mene kopirat, ampak v svojih nebulozah je čisto sfalila in je zgolj kazala svojo nevrotično plat. Drama kvin pač.

jaz namreč nikomur ne vsiljujem zvestobe. Jo pa zahtevam od moškega, ki gre z menoj v razmerje. če tega ni sposoben, naj me sploh ne ogovori, kaj šele da fantazira, kako ga bo vame pomakal.

In daleč od tercialke-sem strastno nežna ženska, a svojega telesa z varalico ne bom delila nikdar!

Zdaj če pa ne ločiš od tercialke in od zveste ženske pa tvoj minus ne moj.

Pa smo spet tam, polno hrupa za nič! ????????

Kaj pri tem, da so “nočne aktivnosti” z damami izven zveze tretirane kot hobi, ne gre v glavo? Pravzaprav bi lahko rekli, da zapeljevanje nasprotnega spola postaja celo eden glavnih nacionalnih športov…

Sicer pa kot sem zgoraj že zapisal, če bi ženske vedele, koliko bolj je moška populacija z ljubicami zanimivejša ljubečnejša, stabilnejša, boljša, bi jih izbranke kar same nameščale, ljubice, kakopak.

Faak, če ti misliš da ste ženskam zanimivejši, ker imaste ljubice, pa res nimaš pojma o ženskah.

da pa take moške smatraš za ljubečnejše pa spet potrjuje le to, da nimate pojma o ljubezni.

da o stabilnosti ne govorimo, revčki rabite na dveh treh stolih sedet da ste stabilnejši.

??

Nekateri preprosto ne razumejo…  ??

Dejstvo je, da je monogamija zlo današnje družbe, virus, ki povzroča probleme s hidravliko. Spomnim se, da sem pred časom nekje prebral primerjavo, kako je besedica monogamija nekaj, kar zveni kot kakšna skovanka iz Gospodarja prstanov… MOR-DOR… MONO-GAMIJA… Ko tako prebereš te kar strese…

Hedonizem, draga moja, hedonizem… V čem je smisel življenja, če ne v užitkih, pa če tudi spolnih⁉️

Mnja, res ste preprosti. . in enostavno ne razumete.

Zvestoba je del ljubezni (drugemu daš sebe celega), varanje pa del sebičnosti (od drugega pričakuješ, da bo tvegal svoje zdravje in od otrok, če jih imasta, na račun tvojih mesenih naslad z drugimi).

hahahaha, ma ni šans da ga varalica v mene pomoči, me ta vaš hedonizem niti malo ne zanima.!

Če bi ženska slikala intimne predele ostalih moških, na telefonu imela najmanj 15 slik samo od enega moškega, bi že varala in bila vse drugo samo ne ženska. Ko pa to naredi moški, ki je v resni vezi…slika žensko…omg to je pa za oprostit…pa sej to itak ni nič takega…besede moškega

Zame osebno…izgubim zaupanje in tudi to je neke vrste varanje.

Moj bivsi se je zapletu z neko puncaro. Ni se koncalo dobro.

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close