Bi odpustile varanje?
Tvoj se samo neki dopisuje in ti temu praviš varanje?!
Varanje se ve, kaj je. In če ga ni namočil, potem ni varanje.
Odpustila bi neko avanturo nekje na službeni poti.
Dolgoletno ljubico bi pa težko. Ali pa mogoče ne… Ne vem.
Sicer pa, poglej Melanijo. Ker je znala odpuščat serijsko varanje, je danes prva dama.
Če bi Diana odpustila eno samo ljubico, bi bila danes kraljica. Tako pa…
Odvisno kaj sta si dopisovala, kakšna je njuna zgodovina. Sicer je pa tko z bivšim (o) si pišeš zgolj kaj tehničnega. Oni so pač bivši in dopisovanja v smislu “živjo, kaj delaš, kje si?” so nedopustna.
Mogoče je tale tvoj dečko tip človeka k ves čas potrebuje vznemirjenje in pol boš težko to skos hendlala, k vedno bodo tam zunaj ženske k se bodo hotle dopisovat z njim…. premisli kaj ti hočeš.
Sem bila prepričana, da ne bi odpustila, pa sem. V obdobju, ko sta bila otroka majhna sva eno obdobje živela drug mimo drugega – služba, otroci, gospodinjstvo , naju ni bilo. Občasno naveličana vsega, tudi eden drugega. In se je na enem žuru zgodilo – opazila sem par dni kasneje, ko smo se srečali s to znanko in … ja, se je dalo opaziti. Nekako sva se pogovorila, sem pa rabila kar dolgo, da sem spet zaupala. Res pa tudi zase (sploh v tistem času) ne bi dala roke v ogenj, da se mi kakšen tak zdrs ne bi mogel zgoditi. Zaenkrat kaže, da sem se odločila prav (kakih 10, 15 let je od tega).
Ce to skriva pred tabo in si veckrat pise z njo, zame to je varanje. In js tko pravm in tko je blo pr nama. Sm ga opozorila enkrat, dvakrat, trikrat. Seveda je na zacetku zanikal. Se izgovarjal kot vsak tip, da to ni nic, d ni tko kot zgleda itd. Potem je mel na izbiro samo se izgubit mene al pa njo za vedno. No, ocitno me je mel zadost rad da je naredil prvo. Takrat sva bla se sama brez otrok. Potem sva zacela novo poglavje. Kot bi odrezal. Vem da rad pogleda kksno dobro, tko kot js kksng dobrega tipa ampak pri tem tudi ostane.
Predlagala bi mu odprto zvezo, ce se ne bi strinjal s tem bi mu rekla zakaj se torej dopisujes z drugimi puncami? In ga pustila.
Ce pa bi se strinjal s tem, bi si med tem casom nasla nekoga bolj zrelega ter njega ravno tako pustila.
To je varianta za mlade. Ker vedno obstaja nekje boljsi/ boljša. In sele scasoma bo dojel kaj je izgubil. Hehe
Ker sem sama zvesta in pripadna oseba, to zahtevam tudi od njega. Če tega ni sposoben, ima da me pusti pri miru že v samem štartu in ne zapravlja moj dragocen čas.
Z zvestobo se ne kompromisira in vsi ki pristanete na varanje ste zgolj predpražniki, brezhrbteničarji.. ker to da ostajaš z varalico ali to da varaš nima nobene veze z ljubeznijo. NOBENE!
Draga moja prevaranka in vsevedne puritanke,
Osebno sem mnenja, da ljudje seksualni zvestobi dajejo preveliko težo v odnosih. Veliko pomembnejša v tovrstnem partnerskem odnosu se mi zdi čustvena, zvestoba katere vse preveč ljudi ne loči od prvoomenjene. Se ti ne zdi pomembneje kot to s katero športa to, da se ob tebi prebuja, preživlja s teboj emocijonalno poln čas in ne le mehansko penetracijo… Vnos in obremenjenost s seksualno v sodobni družbi tako vemo od kod izvira…
V zvezah se je o takih stvareh potrebno dogovoriti in da ne bo nesporazumov, tudi dogovor, da se o tem ne bosta dogovarjala je dogovor.
So pa nagnjenja k nezvestobi med drugim tudi biološko pogojena. “Varanje” je delno prirojeno, saj pomeni potencialno boljši evolucijski izkupiček.
seksualni zvestobi? Torej če te sexualno prevara te pa ni čustveno? Hahahahahahahahahaha.. čustveni reveži in penisni ujetniki.
To da laže in prikriva dejstva jo omalovažuje z norico, ker sluti nekaj itd pač ni čustveno varanje po vaše ane..
Imaste zelo izkrivljen pogled na stvari, ker sexualnega varanja brez čustvenega varanja NI. To tvoje je tesno povezano/prepleteno in četudi ne priznavate sexualnega varanja ste svojo drago čustveno prevarali, saj ji niste predhodno rekli, da boste šli s to in to žensko in niste počakali, da vam ona reče okej ali ne, midva končujeva vezo, potem pa samski pejd, ampak ste jo za njenim hrbtom grdo izdali.
Zartrose izven profila, 03.10.2021 ob 10:59
seksualni zvestobi? Torej če te sexualno prevara te pa ni čustveno? Hahahahahahahahahaha.. čustveni reveži in penisni ujetniki.
To da laže in prikriva dejstva jo omalovažuje z norico, ker sluti nekaj itd pač ni čustveno varanje po vaše ane..
Imaste zelo izkrivljen pogled na stvari, ker sexualnega varanja brez čustvenega varanja NI. To tvoje je tesno povezano/prepleteno in četudi ne priznavate sexualnega varanja ste svojo drago čustveno prevarali, saj ji niste predhodno rekli, da boste šli s to in to žensko in niste počakali, da vam ona reče okej ali ne, midva končujeva vezo, potem pa samski pejd, ampak ste jo za njenim hrbtom grdo izdali.
Oh, ne pretiravaj no.
Seksualna zvestoba ni enaka čustveni, lahko se pojma delno prekrivata, a sta vseeno osnovana na različnih temeljih.
Pri seksualni (ne)zvestobi gre izključno za odnose, ki bazirajo na “posteljnih aktivnostih”, to pa je tudi vse. Nezvesti, kot se jih pojmuje, v tovrstnih primerih nimajo namena zapustiti partnerke, zaradi čustev, do recimo desetletja mlajše prsate gospodične, saj le teh ni, čustev kakopak. Gre za nekakšen hobi, če se lahko tako izrazim. Namreč lov na samičke je prava rekreacija in sodi med najpopularnejše športe znatnega deleža populacije, ki se lahko pohvali z dvema glavama.
?.. lahko se tolažite tudi tako. Ve se da je težko zdravit izkrivljene forme, zato se jih pokoplje globoko v sebe in obtožuje zveste, da pretiravajo itd. Pač “telovadi” bodi pa tako fer, da PRED TO TELOVADBO obvestiš partnerko in počakaj na njen odgovor. To pa ne ane;)
In rešitev-za vezo poišči enako mislečo žensko pa bo vse okej. če verjameš v pravljice, ker je obče znano tudi dejstvo, da varalice pa nočejo biti prevarane. takrat pa še kako tolčejo s tem, kako so bile one sexualno in čustveno zmožne jim to narest. Dvoličnost, nič novega v sodobnem svetu.
Zartrose izven profila, 03.10.2021 ob 11:38
?.. lahko se tolažite tudi tako. Ve se da je težko zdravit izkrivljene forme, zato se jih pokoplje globoko v sebe in obtožuje zveste, da pretiravajo itd. Pač “telovadi” bodi pa tako fer, da PRED TO TELOVADBO obvestiš partnerko in počakaj na njen odgovor. To pa ne ane;)
In rešitev-za vezo poišči enako mislečo žensko pa bo vse okej. če verjameš v pravljice, ker je obče znano tudi dejstvo, da varalice pa nočejo biti prevarane. takrat pa še kako tolčejo s tem, kako so bile one sexualno in čustveno zmožne jim to narest. Dvoličnost, nič novega v sodobnem svetu.
Saj sem že napisal, da se je potrebno o seksualnih podvigih dogovoriti, saj v primeru predhodnega dogovora s partnerko to ni prevara. Vendar pa tudi dogovor o tem, da se o teh stvareh ne dogovarjata velja kot dogovor. ?
Fer je, da se pove že v samem štartu ali si zvest ali varaš. To je pač del človeka (in vsak zase ve kaj je!) ne pa da je treba dogovor o tem delat. Sklepat dogovor o zvestobi je v bistvu že pokaz, da bi oseba verjetno varala in da ga sklepa ker vseeno hoče pomakat v to žensko za katero ve, da drugače ne bi bilo nič.
Tisti, ki je zvest, bo tako tudi ravnal ne glede na priložnosti. Tisti ki ni, je pa sklenil dogovor, bo pa slej kot prej ga prekršil. Takih parov je ogromno. Zakon (kar je tudi dogovor ane) namreč opredeljuje tudi zvestobo, vendar jo veliko zakoncev prekrši. Vara. le zvesti se ga držijo vendar zato, ker so zvesti po naravi. Pripadni.
In če sprejme varanje je potrebno pred vsakim seznanit partnerko/partnerja o tem. da bo slika realna, ker mnoge ženske(tudi kak moški, copatar se jim reče) itak zatiskajo oči pred tem, sprejmejo pa zato, ker ne znajo same finančno živet oz je lažje v dvoje.
Zartrose izven profila, 03.10.2021 ob 11:58
Fer je, da se pove že v samem štartu ali si zvest ali varaš. To je pač del človeka (in vsak zase ve kaj je!) ne pa da je treba dogovor o tem delat. Sklepat dogovor o zvestobi je v bistvu že pokaz, da bi oseba verjetno varala in da ga sklepa ker vseeno hoče pomakat v to žensko za katero ve, da drugače ne bi bilo nič.
Tisti, ki je zvest, bo tako tudi ravnal ne glede na priložnosti. Tisti ki ni, je pa sklenil dogovor, bo pa slej kot prej ga prekršil. Takih parov je ogromno. Zakon (kar je tudi dogovor ane) namreč opredeljuje tudi zvestobo, vendar jo veliko zakoncev prekrši. Vara. le zvesti se ga držijo vendar zato, ker so zvesti po naravi. Pripadni.
In če sprejme varanje je potrebno pred vsakim seznanit partnerko/partnerja o tem. da bo slika realna, ker mnoge ženske(tudi kak moški, copatar se jim reče) itak zatiskajo oči pred tem, sprejmejo pa zato, ker ne znajo same finančno živet oz je lažje v dvoje.
Enkrat je bila v, če se ne motim Lady (res dolgo časa nazaj), pod rubriko Divji v srcu, napisana spodaj povzeta teorija o tem, da uporabnih zvestih moških ni! Tako da draga moja, ne meči si peska v oči… ????
Uporabni del populacije, ki se lahko pohvali z dvema glava pač ne mora biti zvest! Imamo namreča kakor zveste (KZ), katerih skoki čez plot so dokaj redki (morda enkrat letno) in naključni (nenačrtovani) ter kakor nezveste (KNZ), ki se na avanture podajajo precej pogosteje in jih dojemajo kot nekakšen hobi. Obstaja pa še tretja skupina, ki pa ne sodi med uporabne moške, kaže pa se navadno v lenih osebkih brez energije, ki jim nebi vstal niti ob pogledu na razgaljeno božansko telo kakšne prave dive.
Sedaj pa k izbiri. Zveza s KZ-jem ratko ročno sicer prihrani občutek tegobe a so z njim povezana tudi večja tveganja, saj v nasprotju s KNZ-jem na avanture ni pripravljen ne fizično (nima seboj in ne razmišlja o zaščiti) in ne psihološko, dogodek jih namreč čisto prevzame in nemalokrat jim spodnese tla pod nogami (za razliko od KNZ-jev, ki so na zapeljevanje predstavnic nežnejšega spola načeloma imuni in ne zamenjajo ljubljene za recimo pol mlajšo prsato gospodično).
Za konec pa še sklepna misel teorije, ki govori o tem, da če bi ženske vedele, koliko bolj je moška populacija z ljubicami zanimivejša ljubečnejša, stabilnejša, boljša, bi jih izbranke kar same nameščale, ljubice, kakopak.
Ja, ker Lady z divjim v srcu (ki nima pojma kaj je srce, zato že v štartu napačno) je pa res verodostojen za vso populacijo.. hahahaha… ti si mečeš pesek v oči, ne jaz.
Lej, ne rabite omalovaževat vsakega, da se bolje počutite, ker ste prpa, ki rabite varanje, ker se niste sposobni soočit s svojimi demoni, ki so vas v varanje prepričali. Varalice se take namreč niso rodile, to je nastalo iz okolice v katerih je odraščal, živel, ter mu tako izkrivilo um, da ima popačen pogled na ljubezen, spolnost, resnico.
Zartrose izven profila, 03.10.2021 ob 12:32
Ja, ker Lady z divjim v srcu (ki nima pojma kaj je srce, zato že v štartu napačno) je pa res verodostojen za vso populacijo.. hahahaha… ti si mečeš pesek v oči, ne jaz.
Lej, ne rabite omalovaževat vsakega, da se bolje počutite, ker ste prpa, ki rabite varanje, ker se niste sposobni soočit s svojimi demoni, ki so vas v varanje prepričali. Varalice se take namreč niso rodile, to je nastalo iz okolice v katerih je odraščal, živel, ter mu tako izkrivilo um, da ima popačen pogled na ljubezen, spolnost, resnico.
Pravzaprav se mi zdi, da je ravno monogamija nekaj, kar je ljudem privzgojeno, priučeno.
So pa nagnjenja k nezvestobi med drugim tudi biološko pogojena. “Varanje” je delno prirojeno, saj pomeni potencialno boljši evolucijski izkupiček.
Oh ja, na trenutke, v tejle temi, me prav spominjaš na prepire s soft. Tudi ona je goreče zagovarjala pozabljeni koncept “popolne ljubezni”, sentimentalnega spolega občevanja in podobnih pravljičnih nebuloz.
Drage moje forumašice, ne pustite se tercialkam, bistvo naše eksistence, našega obstoja je namreč HEDONIZEM!
12073, 14.09.2020 ob 15:11
Sem moški. Ampak ne. Pogovor pa adijo. Če do zdaj ni zrel imeti spoštljivega odnosa, ga ti ne boš spametovala…enako velja za ženske. Za dober partnerski odnos je ključno zaupanje in medsebojno spoštovanje. Ne naredi bližnjemu, kar nočeš, da bi on naredil tebi in ne naredi bližnjemu nekaj, kar veš, da bi ga prizadelo, četudi enaka stvar tebe mogoče ne bi…
Se popolnoma strinjam ??
donporleone, 03.10.2021 ob 13:02
Pravzaprav se mi zdi, da je ravno monogamija nekaj, kar je ljudem privzgojeno, priučeno.
Oh ja, na trenutke, v tejle temi, me prav spominjaš na prepire s soft. Tudi ona je goreče zagovarjala pozabljeni koncept “popolne ljubezni”, sentimentalnega spolega občevanja in podobnih pravljičnih nebuloz.
Drage moje forumašice, ne pustite se tercialkam, bistvo naše eksistence, našega obstoja je namreč HEDONIZEM!
ne, ni privzgojena ampak naravna. varalice so zgolj svojo vsiljenost vsilile naprej.
jaz že od nekdaj zagovarjam zvestobo, una (pod različnimi niki) je zgolj skušala mene kopirat, ampak v svojih nebulozah je čisto sfalila in je zgolj kazala svojo nevrotično plat. Drama kvin pač.
jaz namreč nikomur ne vsiljujem zvestobe. Jo pa zahtevam od moškega, ki gre z menoj v razmerje. če tega ni sposoben, naj me sploh ne ogovori, kaj šele da fantazira, kako ga bo vame pomakal.
In daleč od tercialke-sem strastno nežna ženska, a svojega telesa z varalico ne bom delila nikdar!
Zdaj če pa ne ločiš od tercialke in od zveste ženske pa tvoj minus ne moj.
Meta992, 03.10.2021 ob 20:03
Tako se je začelo pri meni…in sem mislila, da bo konec. Kar se seveda nikoli ni zgodilo! Samo stran in ne pusti se premamiti, če hočeš sebi dobro!
Kaj pa, ko si v vezi že 28 let, pa mož ne pomisli, da me ne zadovolji, me spolno ne zadovolji in tudi ne misli, da je kaj narobe. Mož misli, da je dober jeb…Jaz pa ga varam že 7 let, ker me drugi dobro upe zadovoljit. Jaz imam tako super zakon, otroci odrasli, mož 1x na mesec zadovoljen, jaz se pa drugje zadovoljim in smo vsi srečni. Mož ima denar, ljubimec pa žal ne. Da bi se ločila? Niti pod razno. Sva pa ogromno govorila o tem, da me ne zadovolji, d aje monoton pa se spremeni samo za en teden, tako da jaz ostajam še naprej z ljubimcem in možem. Srečna družina na zunaj…. Problem je nastal zadnjo leto, ker me ljubimec vse pogosteje želi samo zase, vendar si jaz tega ne želim, nima denarja, nebi mogla imet toliko svobode kot jo imam sedaj, ima pa dobro orodje, to je pa tudi vse, ker je kratke pameti….
Kaj naj torej spreminjam? Če pa je vsem trem lepo?
Forum je zaprt za komentiranje.