Najdi forum

Splash Forum Arhiv Delovno pravo in zaposlitev Bi nesli osebno…

Bi nesli osebno…

… prijavo na del. mesto, če ste že delali v tem podjetju in vas torej tam poznajo ali bi poslali po pošti?

se ti smejali! Raje ne! In poslušala bi tisto znano: Ta je pa brezposelna, očitno je nesposobna.

Jaz pa bi nesle.

Ker, če jim pošlješ lahko spregledajo, da si to ti. Če jim neseš, se te bodo verjetno spomnili in če so imeli dobre izkušnje s tabo, boš verjetno v prednosti, sploh, če izpolnjuješ vse pogoje.

Poleg tega lahko s kom spregovoriš kakšno besedo in mimogrede omeniš, da je tvoja prednost v tem, da že kar dobro poznaš to podjetje in delo.

https://www.facebook.com/actio.si

Domnevam, da je tole provokacija ali slaba šala.

Pa vseeno. Nisem brezposelna.

Tu so bistvenega pomena okoliščine. Zakaj so te dali stran…odnosi…itd
Jaz bi osebno nesla.

Ne, ni provokacija. Osebne izkušnje, žal.

in če so imeli dobre izkušnje s tabo, boš verjetno v prednosti, sploh, če izpolnjuješ vse pogoje.

Verjetno niso imeli dobre izkušnje, če so jo pa postavili na cesto!

Pa kje piše, da so jo postavili na cesto!!! Kaj pa če je sama odšla?

Hm… a ti je že kdo povedal, da zelo ozko gledaš? Niso me postavili na cesto zaradi slabih izkušenj z mano, ampak ker jim je država ukinila finance. In brez skrbi, glede tega pa res nimam slabe vesti.

Pa kje piše, da so jo postavili na cesto!!! Kaj pa če je sama odšla?

Če je pa odšla sama, kje je potem njena lojalnost? Še posebej, če je odšla k konkurenci, kršila s tem dejanjem konkurenčno klavzulo in konkurenci razkrila poslovne načrte konkurenčnega podjetja?

Hahahaha… a veš, da si mi prav polepšal/a jutro. Res. Toliko pozitivnosti….

ker jim je država ukinila finance

Pa kakšna je to firma, da obstoji od denarja nas, davkoplačevalcev?

To mora biti od kakšnega mafijaša tipa Hildin nečak ali Jankovićev Jure.

Jaz sem imela eno podobno izkušnjo…delala v podjetju, nato sem šla po poteku pogodbe, garala tisto leto preko in preveč, rezultati so bili, v naslednjem letu, ko so rabili, so sprejeli drugo in tudi sedaj če vidim, da rabijo, ne dam tja razpisa…sem preveč vredna, njihov problem…očitno pa da jim nisem bila všeč-kljub mojemu trudu, lp

če vse štima potem bi nesla osebno

Jaz sem nesla, potem pa je pom. ravnatelja rekel, naj raje pošljem po pošti, da bo izgledalo bolj uradno (da ne bi kdo govoril, da imam veze ali kaj podobnega).

Če smo šli narazen v dobrih odnosih, bi osebno nesla tja celotno prijavo, lepo zapakirano v kuverti (da lahko tudi v vložišču vpišejo).

drži!

to je podobno iti v canoso
no jaz še nikoli nisem poslal prošnje za službo po pošti, vedno sem jo nesel osebno in do sedaj je bil samo en odgovor negativen

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close