Najdi forum

Splash Forum Starševski čvek Bi kupovali darilo punci/fantu vsak mesec???

Bi kupovali darilo punci/fantu vsak mesec???

Spoznala sem super zensko, 5 mesecov sva bili prijateljici preden sva postali par… no zdaj pa takole, vceraj pride do mene in mi prinese darilo… jo gledam zakaj potem pa rece, da je danes najina obletnica… torej sva skupaj 1 mesec… malo mi je res bilo smotano ce povem po resnici.

No potem odprem darilo in vidim zapestnico, ni izgledala kaj poceni. Sem rekla, da ne morem sprijeti. Je bil vidno jezena, sem povedala… ce ze se da kaksno darilo za rojstni dan, za bozic to pa je to… se za valentinovo se mi darila zdijo neumna.

To tudi ona ve, ker ko je moja najboljsa prijateljica mela rojstni dan (in sem jo povabila ven na vecerjo) je malo pogovor naletel o darilih. In tudi ve, da pac je taka navada, da raje vem, da me kdo povabi na pizzo/kavo kot pa da mi nekaj kupuje.

In zdaj resno premisljujem, ce nisem naredila napake. Njej se zdi normalno, da bi nekomu kr nekaj vsak mesec kupoval.

Jaz sem stara 31 ona pa 36 se mi zdi, da ce moras pasti tako mulo pri teh letih nisi kaj odrasel… je se danes jezna in se mi zdi res kr nekaj, se posebaj, ker vse to ze ona ve. Ce mi darila niso niti ljuba za rojstni dan ali bozic zakaj bi mi bila ljuba vsak mesec???

Prejsnja punca me je pustila zarad moskega (je bila bi) samska sem bila 4 leta po 6 let dolgi vezi in sem bila ze vesela, ker sem mislila, da sem spoznala eno super osebo… zdaj pa se vede kot, da je v srednji soli.

Preberi knjigo 5 jezikov ljubezni. Pa še svoji punci jo daj za prebrati. Pa ti bo hitro jasno kje je problem. Ona pač z darili očitno izkazuje ljubezen. Ti jo pa čutiš z dejanji. Res priporočam knjigo.

Odgovor na objavo uporabnika
Anonimnež,

Spet dan odprtih vrat v polju? Al sam par ur brez alkota na dolenjskem/štajerskem?

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close