Najdi forum

Splash Forum Arhiv Ženski in moški čvek bi jedli iz iste posode, kot je prejšnjič jedel pes??

bi jedli iz iste posode, kot je prejšnjič jedel pes??

Nič bat, vam bo prihranjena in moja malenkost kot moje dlake …

Nič bat, vam bo prihranjena in moja malenkost kot moje dlake …[/quote]

he, he, mene prav nič ne motijo. Jih pač odstranim, če jih slučajno vidim. Sicer pa tudi mene ne bo. Škoda, ker se česa takega nisem mogel udeležit pred časom, ko je bilo tu še precej drugače.

Nič bat, vam bo prihranjena in moja malenkost kot moje dlake …[/quote]

he, he, mene prav nič ne motijo. Jih pač odstranim, če jih slučajno vidim. Sicer pa tudi mene ne bo. Škoda, ker se česa takega nisem mogel udeležit pred časom, ko je bilo tu še precej drugače.[/quote]

Aleluja, vsaj en, ki ne dobi infarkta ob dlaki hehe

he, he, mene prav nič ne motijo. Jih pač odstranim, če jih slučajno vidim. Sicer pa tudi mene ne bo. Škoda, ker se česa takega nisem mogel udeležit pred časom, ko je bilo tu še precej drugače.[/quote]

Aleluja, vsaj en, ki ne dobi infarkta ob dlaki hehe[/quote]Pa dobro, saj tudi drugi nismo tako mehkužni…. 🙂
PNP daj ti nam raje priznaj, da sama sploh nisi tako dobra pekarica in da ti tvoje slaščičarske umetnine pripravljajo tvoji hišni prijatelji s svojimi tačkami in tako not zaide še kakšna dlaka, podobno kot se je to zgodilo v pekarni Mišmaš….. 😉 :)))

******** [i]Ne govoriš ničesar, o čemer je vredno govoriti, če s tem nikogar ne vznemiriš. (Galvin K.)[/i]

Aleluja, vsaj en, ki ne dobi infarkta ob dlaki hehe[/quote]Pa dobro, saj tudi drugi nismo tako mehkužni…. 🙂
PNP daj ti nam raje priznaj, da sama sploh nisi tako dobra pekarica in da ti tvoje slaščičarske umetnine pripravljajo tvoji hišni prijatelji s svojimi tačkami in tako not zaide še kakšna dlaka, podobno kot se je to zgodilo v pekarni Mišmaš….. 😉 :)))[/quote]

Priznam, zdaj si me pa stisnil v kot 🙂

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close