Najdi forum

Splash Forum Arhiv Ženski in moški čvek bi jedli iz iste posode, kot je prejšnjič jedel pes??

bi jedli iz iste posode, kot je prejšnjič jedel pes??

enTip, saj to je bila poanta vsega, zaradi dlake (tudi če le ene same), bodo tortice samo moje :)[/quote]
Pa kaj s temi dlakami, da si tako želiš tortic z njimi? Je to neka posebna pasma ali kaj? :))

°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°° Če meniš, da se ti godi krivica, ne išči maščevanja, kajti morda je tvoja nesreča le poduk, ki si si ga prislužil za nekaj, kar si spregledal." Eros [psi] st. 345

enTip, saj to je bila poanta vsega, zaradi dlake (tudi če le ene same), bodo tortice samo moje :)[/quote]
Pa kaj s temi dlakami, da si tako želiš tortic z njimi? Je to neka posebna pasma ali kaj? :))[/quote]

hehehehehehehehe

saj si jih ne želim, ampak take so 😉

Kaj pa ob misli na človeško dlako ? 🙂
Te mine ali ti zviša apetit ? 🙂

vem ribica, točno vem … dlavno da se ti ne gnusi kuhar, ki jo je spekel, pa si prej niti ni dobro umil rok, ko je šel na stranišče. Eto, to se pa meni gnusi …

vem ribica, točno vem … dlavno da se ti ne gnusi kuhar, ki jo je spekel, pa si prej niti ni dobro umil rok, ko je šel na stranišče. Eto, to se pa meni gnusi …[/quote]
V restavraciji pa ti nimaš ravno vpogleda v kuhinjo. 🙂

vem ribica, točno vem … dlavno da se ti ne gnusi kuhar, ki jo je spekel, pa si prej niti ni dobro umil rok, ko je šel na stranišče. Eto, to se pa meni gnusi …[/quote]
V restavraciji pa ti nimaš ravno vpogleda v kuhinjo. :)[/quote]

Kolegica dela na sanitarni … da bruhaš

Lej saj je že to dovolj, da s čistimo rokami zapreš pipo, ki si jo prej odprl z umazanimi … vse bakterije so nazaj …

Moški si umijemo roke preden gremo lulat. 🙂
Tam dol ne smejo biti bakterije, na pipi pa naj bodo. 🙂

jao jao, na kako temo smo prišli … ok, ampak kaj, pa, ko greste kakat? 😉

njam … ampak je še nisem srečal, da si nebi pustia polizati fračke ☺☺ … kot tudi, da mi je vrnila “storitev” ♥♥

-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.--.-.-.- [sup]"If you want to win you must not lose"[/sup] – [sub][i]Number One[/i][/sub]

Misel na lulanje je še vseeno manj nagravžno, kot pa misel na to, da mi nekdo ponudi jesti iz posode iz katere je prej jedel pes. 🙂

Tam pa po opravljeni potrebi. 🙂

Misel na lulanje je še vseeno manj nagravžno, kot pa misel na to, da mi nekdo ponudi jesti iz posode iz katere je prej jedel pes. 🙂

Tam pa po opravljeni potrebi. :)[/quote]

Saj to ti govorim! Če ni pipa na senzor, po umivanju spet vse naneseš na roke iz pipe. A razumeš?

Sicer pa, kaj napisati moškemu (moškim) ki se tako boji za svojega oneta, da si roke že pred lulanjem umije … vtika ga pa tja, kjer je res ogromno bakterij 😉

je pa njami občutek, ko ga eni iz anusa potegneš in ga druga fafne ☺ ♥

-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.--.-.-.- [sup]"If you want to win you must not lose"[/sup] – [sub][i]Number One[/i][/sub]

Bakterija ni enaka bakteriji. 🙂
So prijazne in malo manj prijazne. 🙂

Bakterija ni enaka bakteriji. 🙂
So prijazne in malo manj prijazne. :)[/quote]

Bingo! Pač enim se gnusijo človeške, drugim pa pasje. Pač različne preference, prav gotovo povezane tudi z vzgojo, stvarmi, ki so se zgodile pri odraščanju …

Ja, a to so predsodki, kar opisuješ.
Sam pa sem imel v mislih posledice, katere povzročajo takšne in drugačne bakterije. Nekatere so nam potrebne, neškodljive, druge pa so nevarne.

No ja, če ti je salmonela potrebna, pa tudi prav … Zdaj bom malo prostaška, se opravičujem … samo predsodek je, če se ti ne gnusi, kar je v anusu, gnusi pa se ti, kar je v pasji slini. Pika amen.

No ja, če ti je salmonela potrebna, pa tudi prav … Zdaj bom malo prostaška, se opravičujem … samo predsodek je, če se ti ne gnusi, kar je v anusu, gnusi pa se ti, kar je v pasji slini. Pika amen.[/quote]
Ne razumem zdaj…Kako si prišla do tega, da se mi ne gnusi vsebina v anusu ? 🙂

Joj…Predvidevaš, da prakticiram analni seks….? Tega pa res ne bi. Pa, če je ženska še tako popolna. 🙂

No ja, če ti je salmonela potrebna, pa tudi prav … Zdaj bom malo prostaška, se opravičujem … samo predsodek je, če se ti ne gnusi, kar je v anusu, gnusi pa se ti, kar je v pasji slini. Pika amen.[/quote]
Ne razumem zdaj…Kako si prišla do tega, da se mi ne gnusi vsebina v anusu ? 🙂

Joj…Predvidevaš, da prakticiram analni seks….? Tega pa res ne bi. Pa, če je ženska še tako popolna. :)[/quote]

ok, to je bil le povzetek tistega, da na splošno moški vtikajo v vse luknje, čeprav se tako bojijo zase. Ni bilo mišljeno konkretno za tebe. Drugače pa, tudi nožnica je pravo malo leglo, paniso vse tam koristne 🙂

To je res. Drugi pač drugače razmišljajo. 🙂

Seveda se zgodi, da v nožnici niso vse koristne. A večina mora biti, če ne, pa ima ženska težave. 🙂

Seveda se zgodi, da v nožnici niso vse koristne. A večina mora biti, če ne, pa ima ženska težave. :)[/quote]

Robi, preveč trd si zame nocoj, trd oreh. Bova nadaljevala drugič 😉

Seveda se zgodi, da v nožnici niso vse koristne. A večina mora biti, če ne, pa ima ženska težave. :)[/quote]

Robi, preveč trd si zame nocoj, trd oreh. Bova nadaljevala drugič ;)[/quote]
Z veseljem. 🙂
Moški včasih moramo biti trd(n)i. 🙂

Robi, preveč trd si zame nocoj, trd oreh. Bova nadaljevala drugič ;)[/quote]
Z veseljem. 🙂
Moški včasih moramo biti trd(n)i. :)[/quote]
iiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii na ŽMČ imamo love story ☺♥

Z veseljem. 🙂
Moški včasih moramo biti trd(n)i. :)[/quote]
iiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii na ŽMČ imamo love story ☺♥[/quote]
Midva z Niko bi se hitro skregala, ko bi jaz oba psa nagnal iz hiše, ker ne bi želel, da pes leži ali spi zraven mene. 🙂
Pa čeprav bi oba psa bila vegetarijanca. 🙂

iiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii na ŽMČ imamo love story ☺♥[/quote]
Midva z Niko bi se hitro skregala, ko bi jaz oba psa nagnal iz hiše, ker ne bi želel, da pes leži ali spi zraven mene. 🙂
Pa čeprav bi oba psa bila vegetarijanca. :)[/quote]

Iz moje hiše bi nagnal moja dva psa? Over dead body … and that body will not be mine 🙂

Sploh raje ne pomislim, kaj bi mojim mucam naredil …

Ti kar prinesi tiste tortice in na vsaki naredi aranžma iz pasjih ali mačjih dlak.

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close