Bi dali priložnost človeku, ki je ze varal?
Vsec mi je bil en fant, res sva se ujela, imela sva se vedno lepo, skupaj sva zurala, studirala, pohajala. Vprasal me je že, ce bi postala par pa sem rekla, da za enkrat bo najboljse, da sva se nekaj casa prijatelja. No in zdaj izvem, da je baje bivso varal vsaj kaksno leto. In sedaj je vse padlo v vodo. Ker kdo vara enkrat, vara vedno.
Priznam zacel se mi je kar mal gravzat. In zdaj mi kar tezi in tezi, pa sem mu jasno rekla, da nimam vec interesa, da imam trenutno druge stvari.
Ne verjamem, da se lahko spremeni. Mogoce bi trajalo kaksno leto, da bi bil “zvest” a potem bi ze iskal kaksne popestritve drugje.
Vi bi uzeli kaksno bivso varalico? Jaz priznam, da ne bi, ker potem bi bila zmeraj v strahu.
Ne, ne bi. Strinjam se s tvojim mišljenjem. Kaj ti pomaga, da imaš nekoga rad, če te ta niti toliko ne spoštuje, da se ne drži dogovora in ti je zvest. Tole tvoje mišljenje se mi zdi čisto na mestu. Če je varanja navajen, si je naivno misliti, da zdaj boš pa ti nekaj tako posebnega, da se bo pa pri tebi spremenil in te ne bo prevaral. Že to kako ti teži kljub temu, da si mu povedala, da nimaš interesa, se mi zdi red flag.
Monogamija, o kateri sem na forum že večkrat pisal je precenjena.
Da povzamemem tezo napisano v, če se ne motim Lady (res dolgo časa nazaj, ko je še obstajala rubrika Divji v srcu). Uporabni del populacije, ki se lahko pohvali z dvema glava pač ne mora biti zvest! Imamo namreč kakor zveste (KZ), katerih skoki čez plot so dokaj redki (morda enkrat letno) in naključni (nenačrtovani) ter kakor nezveste (KNZ), ki se na avanture podajajo precej pogosteje in jih dojemajo kot nekakšen hobi. Obstaja pa še tretja skupina, ki pa ne sodi med uporabne moške, kaže pa se navadno v lenih osebkih brez energije, ki jim nebi vstal niti ob pogledu na božansko telo kakšne prave dive.
Sedaj pa k izbiri. Zveza s KZ-jem ratko ročno sicer prihrani občutek tegobe a so z njim povezana tudi večja tveganja, saj v nasprotju s KNZ-jem na avanture ni pripravljen ne fizično (nima seboj in ne razmišlja o zaščiti) in ne psihološko, dogodek jih namreč čisto prevzame in nemalokrat jim spodnese tla pod nogami (za razliko od KNZ-jev, ki so na zapeljevanje predstavnic nežnejšega spola načeloma imuni in ne zamenjajo ljubljene za recimo pol mlajšo prsato gospodično).
Za konec pa še sklepna misel teorije, ki govori o tem, da če bi ženske vedele, koliko bolj je moška populacija z ljubicami zanimivejša, ljubečnejša, stabilnejša, boljša, bi jih izbranke kar same nameščale, ljubice, kakopak.
Seštej pluse in minuse, nato pa se odloči, ali ti ustreza ali ne. Pa saj nismo več v časih, ko je treba že kar takoj skočiti v zakonski jarem.
Drkonja, 05.08.2021 ob 09:24
Vsec mi je bil en fant, res sva se ujela, imela sva se vedno lepo, skupaj sva zurala, studirala, pohajala. Vprasal me je že, ce bi postala par pa sem rekla, da za enkrat bo najboljse, da sva se nekaj casa prijatelja. No in zdaj izvem, da je baje bivso varal vsaj kaksno leto. In sedaj je vse padlo v vodo. Ker kdo vara enkrat, vara vedno.
Priznam zacel se mi je kar mal gravzat. In zdaj mi kar tezi in tezi, pa sem mu jasno rekla, da nimam vec interesa, da imam trenutno druge stvari.
Ne verjamem, da se lahko spremeni. Mogoce bi trajalo kaksno leto, da bi bil “zvest” a potem bi ze iskal kaksne popestritve drugje.
Vi bi uzeli kaksno bivso varalico? Jaz priznam, da ne bi, ker potem bi bila zmeraj v strahu.
Seveda da vzamejo varalico. Poglej politiko. Ves čas jih lažejo, varajo in zavajajo pa vendar jih znova in znova volijo. Če pa je to res pa je spet vprašanje. nenazadnje so lahko volitve do fundamenta lažne pa kdo bo to preveril ali je res ali ne?!!
Včasih, 05.08.2021 ob 15:03
Nekoč bi, danes pa nikakor ne.
Porleone ne bluzi. Če nisi sposoben monogamije pač ne greš v razmerje, ostaneš samski in delaš kar češ. Z monogamijo ni prav nič narobe, ne mešaj pa štren
Kar z argumenti na plano!
Z monogamijo ni nič narobe? Res je, a le v primeru, da ni vsiljena. Prav tako pa tudi s poligamijo ni nič narobe, mar ne?
donporleone, 05.08.2021 ob 17:38
Kar z argumenti na plano!
Z monogamijo ni nič narobe? Res je, a le v primeru, da ni vsiljena. Prav tako pa tudi s poligamijo ni nič narobe, mar ne?
Če je stvar dogovora, se pravi da sta oba za to, ok, ni panike. Če je pa vprašanje, če bi jaz toleriral nezvestobo… nofakinvej. Če bi ji bilo tako težko ostat z mano, naj gre drugam, kjer ji bo lepše.
lilika847, 05.08.2021 ob 18:42
definitivno ne! tak človek se ne spremeni, ni zrel za zvezo
Ti se od svojih 20 nic ne spreminjas?
Jaz sem se in to ful!
Ljudje se spreminjamo, dozorimo, postavljamo nove prioritete.
Vcasih mi varanje ni bilo nic takega, danes pa mi zaradi spostovanja ne pade na oamet!
Zares ste smešne
A ženske ne varajo ko vi nebi dovolile moškemu kako bi pa lahko varal.
Zakaj je varal bivšo si se vprašala kdaj kakšen razlog je imel.
Za varanje je vedno več plati in krivca sta dva.
In kod drugo s tabo ni imel še ničesar ali res misliš da je pomebno koliko žensk je položil pred tabo.
Ali se on vpraša s kom si ti bila vse do sedaj ko te je vprašal, če bi bila njegovo dekle.
Jas bi se prepričal zakaj je to storil in z kakšnim razlogom in, da razloga nima.
Se strinjam s teboj da mu mirno rečeš ne in naj si poišče drugo.
“če bi ženske vedele, koliko bolj je moška populacija z ljubicami zanimivejša, ljubečnejša, stabilnejša, boljša, bi jih izbranke kar same nameščale, ljubice, kakopak”
OMG … super, potem pa si še ženske izmislijo ljubčke, ker so potem bolj ljubeče in potešene žene, manj sitne, pa smo tam – v samskem življenju! Nikoli slišal za to, da lahko ostaneš samski? Saj te nihče ne sili v zveze
Čakaj malo, ti mu ne zaupaš zaradi stvari v preteklosti, istočasno mu pa lažeš glede razloga, zakaj nočeš biti z njim?
Pa da se razumemo, sama nikoli nisem varala in vedno sem odnos do zvestobe s partnerji razčistila že na začetku, tako da na neke varalice nisem nikoli naletela, te pa razumem, zakaj razmišljaš tako kot razmišljaš. Ne razumem pa, zakaj mu tega ne predočiš – mene bi vseeno zanimala njegova plat, njegov vidik, pa vseeno bi hotela biti poštena – če mu že očitaš, da on v preteklosti ni bil.
soft, 05.08.2021 ob 21:22
“če bi ženske vedele, koliko bolj je moška populacija z ljubicami zanimivejša, ljubečnejša, stabilnejša, boljša, bi jih izbranke kar same nameščale, ljubice, kakopak”
OMG … super, potem pa si še ženske izmislijo ljubčke, ker so potem bolj ljubeče in potešene žene, manj sitne, pa smo tam – v samskem življenju! Nikoli slišal za to, da lahko ostaneš samski? Saj te nihče ne sili v zveze
Sam kar veselo verjamem temu, sploh glede na to, da ima prvotni avtor teorije verjetno enega najdaljših, če ne celo najdaljši seznam refernc v državi, s področja takšnih ali drugačnih izkušenj z ženskami.
yram, 05.08.2021 ob 20:59
Tisti, ki razmisljajo, da je varanje normalno to mislijo, da je normalno samo ce varajo oni, ne pa ce so sami prevarani. Najvecji teater, ko je bil prevaran je zganjal ravno ticek, ki se mu je zdelo normalno varati zeno ampak to, da je njega zena prevarala… ma kaj hujsega.
Ker si je z varanjem zdravil komplekse. Ego pa najbolj trpi, če te izdajo, ne spoštujejo…
Forum je zaprt za komentiranje.