Najdi forum

Splash Forum Arhiv Ženski in moški čvek Bi bile striptizete za 10.000 eu mesečno?

Bi bile striptizete za 10.000 eu mesečno?

Bi bile striptizete, če bi dobile na mesec za to 10.000 eu? Pleše se hig class klubu, vse na najvišjem nivoju. Pa ne mi začet, da je to zraven sigurno še prostitucija in droge ter nevem kaj vse. Zanima me samo odgovor na vprašanje.

Bi, sam dvomim, da bi tolk plačali za gledat moj špeh;)

: DDD

Točno to sem hotela napisati tudi jaz :)))))

Hahahahhahahaha, jaz enako zase mislim :)))))

Bi pa šla takoj malo zatrest, tudi za 5 jurjev hahahhahha

Bi… 🙂 Kje je to?

Ne. ne sedaj, ko nisem več v cvetu mladosti niti takrat ne, ko sem bila 🙂
Denar pač ni vse.

takoj. Nimam pa izklesanega telesa, tak da zgleda smo mon(ovk)e bolj slaba roba, šmrc

Če bi bila mlada, privlačna in bi bilo res samo to – TAKOJ. Ne pa jaz, budala, ki sem se kot študentka vstajala ob petih zjutraj, da sem bila v Iskri za strojem. za drobiž!!! Mi je skoraj odpadla hrbtenica.

Sploh ni debate. Delat je treba in vsak raje dela za 10.000 evrov kot za 500 evrov. Ponos se pa že preživi. Pa še kakšne pametne zveze se dobi za pozneje, če se punca zna obrnit. :)))

Če vzamejo starejšo z baročnimi hribčki sem tu! Za 5000eu.

mene tudi zanima, če bi bile pripravljene na to, da se sosedi in sodelavci in očki prijateljčkov vaših otrok slinijo nad vašimi oblinami.

jaz ne bi bila…
ker v tem je keč. slej ko prej se kdo prikaže, ki te presneto dobro pozna. kaj pa potem?

sm raj lačna

JA.takoj!!!

Kdo sem, kaj sem? Sem vesoljka in ne prihajam v miru.!!!!

S Tonetom in Lojzetom bi prišli pogledat, kje se pa to pleše ? Joj, kak bi ji petaka zataknil za tangiceee !

Bi. keš ni vse, pravijo tisti, ki ga imajo.

Še marsikaj drugega bi počela za 10.000e mesečno.

Vsak poklic ima svoja tveganja. Jaz si trenutno uničujem hrbtenico za bistveno manjše denarje. Saj poklic striptizete ni za celo življenje. Z 10.000 evri plače delaš to nekaj časa, pa si lahko postaviš bajto in obesiš poklic na klin in se posvetiš pravemu.
Če pa gledaš na to kot degradacijo, pa to seveda ni zate. Jaz ne. Saj ne gre za prostitutke. Striptizet se ne sme nihče dotikat.

In mislila bi : Plačaj, plačaj dragi sosed, če te že zanima, zvečer bom štela jaz…….. ti pa ves slinast………..

A tako pa se nihče ne slini nad tabo, za tabo, ob tebi? POtem pa je s teboj nekaj narobe…..;))))
Mislim, da se za vsako žensko najde moški, ki se slini….hihiih…če nihče drug tvoj mož….vsaj nekoč!

Drugače pa, če grem nekam v tuji kraj, kjer me praktično nihče ne pozna, zakaj pa ne? Saj bi nastopala pod psevdonimom, pa tudi šminka in kakšna lasulja delajo velike spremembe!nVsi moji problemi bi bili rešeni v parih mesecih……;)))))

škoda ker nimam talenta za ples.takoj bi sla

ne. tok ponosa pa mam

Zgleda prelepo, da bi bilo res. In kaj se skriva v drobnem tisku ?

pa keša tut.

bejbi,
nikakor ne moreš razumeti, da nekatere pa res nebi tega počele, kljub temu, da ti bi, obstajajo na svetu ljudje, ki ne bi počeli prav vsega, če jim nekdo šop denarja pomoli pod nos

Ma sem delala za šankom, prenašala vse mogoče, bulijo vate isto tak, bi takoj šla raje plesat, vsaj nimaš kontakta verbalnega kaj dost. Sam zdaj so že leta pa žlauhki….

ma se delate fne…vsaka bi šla ob štango in dobila ob koncu meseca 10-000, veste kolk je to denarja…sam kaj, ko je malo baba tule, ki bi bile sposobne it za štango, torej gaštel, pa mal ritma … saj ti lepo pišejo, da so vse zasvalkane…

jaz bi šla takoj, sam skoraj ne verjamem, da je tole vse res… sem brala pa tele dneve eno knjigo, dobra je bila, priporočam, kako je ženska, ko ji je mož ob ločitvi pobral vse, postala spremljevalka eliti, služila bajne denarce…če je hotela pa še seks in kaj več, je šla pa tudi v to. In sem pomislila na nekatere naše kao zelo uspešne manekenke…haha…manekenke ja…sam nič ni o njih za slišat…videvaš pa jih v dobrih avtomobilih, firma oblačilih, baje je vsaka druga spremljevalka po tujini zelo bogatim moškim…torej…le zakaj ne, 10.ooo…en let delaš in čao!

Pa meni ne manjka denarja, pa bi kljub temu šla v to, ampak res le striptiz, brez prostitucije!

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close