Najdi forum

Splash Forum Avto.Over.Net Avtomobilizem bi ali ne bi?

bi ali ne bi?

A bi vi kupili peugota 206 x line za 2.340.000? 5v 1,4…
Še dva majo na zalogi…
lp

:)) jest ne, ker sem renaultovo dekle

Jaz ga na tvojem mestu ne bi vzela. Sem sicer za peugeota 206, ampak samo z opremo xs.

Saj je razlika samo v klimi..
lp

To pa ni res. 206 xs je športna izvedba modela 206, ima športne sedeže, drugače odbijače, športno podvozje. V glavnem govorila sem z enim mehanikom, ki dela na servisu peugeota in mi je pač tako povedal, da če nameravam kupit 206-ko, potem naj vzamem xs-a.

Ma .saj sem itak zamudila popust…sedaj je 200000 manjši.Trapa.
lp

Jaz se na tvojem mestu s to »šanso« ne bi obremenjeval preveč. Če ti je všeč izključno P 206 bo za ta avto v prihodnosti še veliko popustov. Avto je namreč že veliko let na trgu, predstavili so že kar nekaj prototipov – bodočih naslednikov, torej je samo vprašanje časa, kdaj se bo pojavil naslednik. Do takrat pa mora pri »življenju« ostati 206. Pri »življenju« pa ga bodo glede na ostalo mlajšo in sodobnejšo konkurenco lahko obdržali le s popusti in večjimi »količinami« dodatne opreme.
Če pa 206 ni edini, ki ti je všeč, imaš za ta denar na trgu kar nekaj avtomobilov. Le izbrati ga je treba.

LP, Škorpjon

Če je zdaj 200 jurjev dražji, potem raje kupi Hyundai Elantro 1.6, s klimo in dosti opreme, saj je bolj varen in sploh ta prava limuzina. Cena pa 2,5 mio.

Srečno vožnjo!

New Report

Close