Najdi forum

lepooo prosim mi sporočite kaj info o vizi ,letalski karti,prevozu po tej državi,hvala

Domnevam da nimaš indijskega državljanstva – torej:
vizo dobiš na letališču v Paru (20$)
priletiš lahko samo z butansko kompanijo Drukair iz Katmanduja, Bangkoka, Delhija, Kolkute in Dhake (cene ne vem na pamet, a ni prav low cost)
prevozi po državi so samo z avtom ali busom

mogoče te bo zanimalo tudi to, da v Butan ne moreš neorganizirano (po novem niti za en dan)
organizirano pa pomeni, da si pri pooblaščeni butanski agenciji izbereš (ali sama sestaviš) plan potovanja in plačaš all-inclusive od 165 (izven sezone) do 200$ (v sezoni) na dan
če ne potuješ v skupini se stroški povečajo še za cca. 30$ na dan

pa verjemi, da ni variante, da se temu izogneš
ŽAL

Marko… kot sem jaz slisal, je se vedno mozen enodnevni obisk butana (vsaj tako info sem dobil zadnjo zimo). V praksi to pomeni, placas vizo, gres cez cestni prehod iz Indije v Butan (sem pozabil kje natancno) in se moras se isti dan vrniti nazaj. Hkrati to pomeni, da bi tezko odkrival tako dezelo, saj so razdalja kar velike za transport ki je na voljo… Vsaj to je bila, kakor vem, edina opcija za iti v Butan (ceprav, prav veliko Butana ne vidis, mogoce obmejno mesto in to je to) in ne placati 200US$ na dan…

Drugace pa… ja zal… sem se lani tudi sam zanimal iti tja, pa mi je malo predrago 😉 Drugace je pa Butan kraljestvo (oz. monarhija), in s tako navitimi cenami tudi poskusajo zajeziti turizem in na koncu koncev privabljati samo turiste, ki imajo kaj pod palcem.

Če komu polzi iz denarnice 5500$ (pa še kak EUR za pot do BKK) -> sem dobil vabilo na foto turo po Butanu za naslednje leto:
http://www.rainbowphototours.com/index1.html

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close