Najdi forum

Splash Forum Starševski čvek Bernarda Marovt

Bernarda Marovt

Da je res najlepša lepotica 100 letja..Nobena jini ni blizu, tudi pri njenih leti.. Ima perfect face tudi pri 63 letih.. Sanjska ženska v vseh pogledih..

Odgovor na objavo uporabnika
Se strinjam, 05.04.2023 ob 00:21
    Da je res najlepša lepotica 100 letja..Nobena jini ni blizu, tudi pri njenih leti.. Ima perfect face tudi pri 63 letih.. Sanjska ženska v vseh pogledih..

Po zadnjih slikah s prireditve Slovenka leta ne zgleda ne vem kako čudovito. 10 let starejša Nina Gazibara jo prekaša.

https://www.mediaspeed.net/galerija/dogodki/19622-slovenka-leta-2023-je-igralka-milena-zupancic

no ja, 05.04.2023 ob 00:36

Po zadnjih slikah s prireditve Slovenka leta ne zgleda ne vem kako čudovito. 10 let starejša Nina Gazibara jo prekaša.

https://www.mediaspeed.net/galerija/dogodki/19622-slovenka-leta-2023-je-igralka-milena-zupancic

Hvala za te slike pred Bernardo, zdaj me bo tlačila nočna mora.

najbrž pa je v resnici vsaka povprečna micka imela bolj izpolnjeno življenje kot ona. Celo življenje na korenčku in solatki, brez družine……

sami grdavši od žensk…

Ta je tudi v živo in brez kozmetike lepa!

uuu to so pa slike za na hladilnik……. če si na dieti…

40 rojstni dan na njenem tečaju.. V živo je res prelepa, in izredno drobna.. Pri 180 cm, 55 kg.. 90-58-90..mislim da niti 14 let staro dekletce nima tako drobnega pasu.. Njene poteze obraza so vrhunske.. Moj ko jo je videl je rekel.. Tako lepe ženske se nisem videl.. Zgleda dosti mlajša tam okoli 48 let.. Seveda pa ima zelo koščen obraz.. Ona je zaslužila okoli 4 mil samo z lepoto..

Ona bi padala za prvo damo, me spominja na Melanijo Trump.. Njena ne zemeljska lepota, eleganca, smisel za vrhunsko modo.. Ni se skoraj nič postarala..

Sem bila za, 05.04.2023 ob 09:34

40 rojstni dan na njenem tečaju.. V živo je res prelepa, in izredno drobna.. Pri 180 cm, 55 kg.. 90-58-90..mislim da niti 14 let staro dekletce nima tako drobnega pasu.. Njene poteze obraza so vrhunske.. Moj ko jo je videl je rekel.. Tako lepe ženske se nisem videl.. Zgleda dosti mlajša tam okoli 48 let.. Seveda pa ima zelo koščen obraz.. Ona je zaslužila okoli 4 mil samo z lepoto..

Če ima koščen obraz, potem to ni lep obraz. Pravilni obrazi so ovalni.

Vazn d je 2x 90 umes pa je lepa

Kdo si je sploh zmislu ta lep.ideal s temi 90kami

Men je grda cela,obraz pa sploh in to ze od.prej zato pa je tko grda tud zdj

Bolj gledam, nikjer je ne vidim.

Hladen in brezizrazen obraz. Na momente, ko jo dlje časa gledaš se zazdi celo, da ima moške poteze.

Oprostite, ženska, brez miline  na obrazu ne more biti lepa.
    Kaj je lepega na njej? Samo oči, ampak zaradi tega še ni lepotica.

Ampak lepota je itak Relativna. Vsake oči imajo svojega malarja.

Zdajšnje midice so grde.. Nič lepega nimajo.. Bernarda pa imase zdaj lepoto, katera nima nobena Slovenka.. Spomni me na najlepšo zemljanko manekenko Paulino Porizkovo..

bolj ko gledam, 05.04.2023 ob 11:43

Bolj gledam, nikjer je ne vidim.

Je ne vidim.

tudi ne, 05.04.2023 ob 13:27

Je ne vidim.

Vika Potočnik, Bizilj, Gazibara, nekaj prejšnjih nagrajenk, Maroltove tudi jaz ne opazim med njimi.

Gledam en video ko sta skupaj Cindy in Bernarda snemali modno revijo za Armenija.. Moram priznati da zdaj naša Slovenka veliko lepše zgleda od Crawford ove.. Seveda je tudi takrat..

Tudi jaz ne.

Cindy Crawford, 05.04.2023 ob 14:32

Gledam en video ko sta skupaj Cindy in Bernarda snemali modno revijo za Armenija.. Moram priznati da zdaj naša Slovenka veliko lepše zgleda od Crawford ove.. Seveda je tudi takrat..

no če ti kvadrasta faca bolj všeč.

Odkar se je pojavila v javnosti kot mlado dekle se mi zdi, da ima usta nekoliko postrani. Sva enakih let in kjerkoli jo vidim na fotografiji, pa naj je iz mladosti, srednjih ali zrelih let, še pri vsaki sem pomislil na to, da ima usta postrani. Vedno, vedno, res.

Vrhunska je in zelo lepo se stara.Lepa zenska,dama

Prelepa še zdaj.. Take se rodijo enkrat na 100 let. Višina, oblika postave peščene ure, ferfect face.. A

Jaz pa nikoli nisem štekala kaj je lepega na njej? Ok, oči ima res posebne. Ampak obraz v celoti je pa tak oglat, špičast, deluje strogo, nesimetrično, hladno… nobene mehkobe, miline, nežnosti. To je sicer ideal 80′, ko so bile “in” bolj možate ženske.  Daleč od Brižitke, Audrey, kake Monike Bellucci… to je zame lepota.

Se vedno je vredna greha,brezcasna lepotica

wd40a, 05.04.2023 ob 08:27

uuu to so pa slike za na hladilnik……. če si na dieti…

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close