Najdi forum

Splash Forum Avto.Over.Net Avtomobilizem berlingo

berlingo

Prosim za mnenja o berlingu 2,0 hdi,letnik 2005,cena 3478000 sit.
Prosim za pluse in minuse tega vozila.

Hvala in lp M

Ojla
Ja cena- ne vem kje si si ogledovala avto ampak je malo visoka oz. nisi napisala kakšna je oprema ampak po ceni sodeč elegance????????’
Drugače pa sama sem lastnica že drugega Berlingota in julija pride tretji. Do sedaj ni bilo niti najmanjše okvare, pa ne da bi se neki hvalila ampak za ta denar je to vrh glave avta- ni pa luksus ampak čista uporabnost.
S prvim sem narsdila v dveh letih 130k km sedaj pri drugem, ki je star 2,5 leti imam 115k km tako da avto laufa brez problemov. Prvi je bil 1.9 D ta sedaj je 2.0 Hdi, prav tako bo naslednji. Edina stvar , ki mi manjka je enih 20 konjev pod motorjem 🙂
Če te še kaj zanima vprašaj. Aja kje si gledala avto????
lp

Hej, hej, jaz se tudi ogledujem za berlingom. Če ste videli spodaj, me spet zeza cliotina, pa ga tudi že km in leta bašejo, stari smo 9 let in 160.000 km za nami, pa en kup stvari, ki kličejo po prenovi….no skratka, študiramo, da bi že letos zamenjali. Pa sem mislu na leto ali dve starega berlingota. A ma kdo tovrstne izkušnje?

Ja leto ali dve starega boš težko dobil, ker tisti, ki kupi berlingota ga ali zvozi do onemoglosti ali pa ga prodajo pri 3. letih ko ga menjajo za nov avto.
Sploh pa dizla bencinarja še morda kje dobiš. Če ti ni pomembno in če ne delaš km kot jaz potem je 1.4 čist ok nakup – ni raketa je pa zadovoljivo za prevažanje.Malo več porabe kot dizel ampak s ceno smo pa že tam tam- goriva mislim. Poskusi pri Jerovšku v Grosuplem morda ima kaj za notri dobit
pa tudi pri njem ne boš kupil mačka v žaklju.Lahko pa počakaš do julija pa kupiš mojega 🙂

lp

Poglej še na citroen bilten pod oglase .

Ja oprema je elegance,cene pa so pri vseh dilerjih enake,zanima pe me še koliko znašajo cene servisov.

LP Bety

V povprečju 20000 sit do sedaj najdražji 28000 – citroen servis Jerovšek.

New Report

Close