Najdi forum

Splash Forum Potovanja.Over.Net Kam in kako na počitnice Berlin – poceni prenočišče

Berlin – poceni prenočišče

Za tiste, ki razmišljate o potovanju v Berlin, pa ne obiskujete foruma o potovanjih: saj veste, zdaj z Easyjetom se da zelo poceni priti tja, tam pa poceni prenočiti v slovenskem domu (mi, bili smo večja družba, smo spali v sedemposteljni sobi za 17 evrov, v 4-posteljni je nočitev 19, 3-posteljni 21, 2-posteljni pa 23 evrov), za obilen bife zajtrk doplačate 3 evre, po dogovoru pa vas pridejo tudi iskat na letališče Schonefeld, kamor leti Easyjet. Dom je na novo opremljen, zelo čist, Sonja pa je zelo prijazna in vesela (slovenskih) gostov.

Aja, imeli pa smo se super, v Berlinu je res ogromno za videti, da o ostalem niti ne govorim…

No, sem pa res smešna. Pozabila na povezave…
Torej: slovenski dom je na Kolonnenstrasse 38, tel. št. +49 (0)30 76 76 88 70, elek. naslov pa http://www.herbergeberlin.de

Tvoje informacije so mi prišle super prav, me pa zanima ali je potrebno imeti za Berlin potni list ali je možno potovati tja z Easyjet-om z osebnimi izkaznicami.
lp

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close