Najdi forum

Splash Forum Potovanja.Over.Net Kam in kako na počitnice Berem o popotovanjih po Španiji

Berem o popotovanjih po Španiji

Teme so me navdušile, zato tudi sama razmišljam, da bi letos za spremembo dopustovali tam. Zato bi prosila za kakšen link do apartmaja ob morju, saj bomo brez avta. Za kak enodnevni izlet bomo pa skočili na vlak. Ali pa vsaj lokacijo, ki je primerna za izležavanje na plaži.

Svetujem ti lahko, če boš malo več napisala: a greste na sever (npr. San Sebastijan) ali na jug (Barcelona), vmes je pa ena velika puščava.

ena tema je bila pred dvema tednoma na MONu.
pojdite v kamp, ti so dobro opremljeni in imajo tudi hiške za najet. cene sprejemljive. dostopno z vlakom.

Pozdravljena,

res nisi napisala kam v Španiji, zato je odgovoriti težko. Jaz ti lahko napišem kaj za Barcelono, ki je na severu in ne jugu Španije, kot je napisal “radoveden”. V Barceloni je velika ponudba apartmajev za najem tudi po normalnih cenah. Samo vtipkaj v Google accommodation in Barcelona in imaš linkov dovolj. Npr. tale link http://www.oh-barcelona.com/ .
Mi smo nekoč bivali v kampu
http://www.camping3estrellas.com/
ki je od Barcelone oddaljen cca 30 minut z avtobusom (vozi dokaj pogosto, obstaja tudi nočna linija). Kamp je na peščeni plači, je pa zelo hrupen, ker ga neprestano preletavajo letala. Na mir lahko računaš od polnoči do 6-ih zjutraj, potem pa vseskozi letala na 3 minute. Ampak nas to ni motilo, saj smo vsak dan po zajtrku odšli na raziskovalno turo v Barcelono in se vračali okoli osmih zvečer; še pravočasno, da smo si pred temo ohladili razgreta telesa in utrujene noge v morju na plaži.

Pa lep dopust ti želim, Barcelona je meni eno najlepših mest v Evropi.

Živjo!

Lansko leto smo bile s prijateljicami v Barceloni in Valencii-res lepo doživetje.
V Barceloni smo bivale v garsonjeri, ki je 10min hoje oddaljena od La Ramble-res ni bilo ogromno prostora, je za preživet in še v centru je. Cena pa tudi sprejemljiva.

V Valencii pa smo dobile apartma, ki je bil res super in še lastnik nam je naredil cel načrt kam naj gremo, kaj se splča videt, … res pa je bil ta malce dlje oddaljen od plaže, tako da smo se kakšne pol ure vozile s tramvajem do tja, ampak tut to ni tko hudo kot se sliši..

tko da thumbs up za Španijo-veliko ponuja 🙂

LP

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close