Najdi forum

Splash Forum Potovanja.Over.Net Kam in kako na počitnice benetke v dežju

benetke v dežju

S fantom sva v soboto nameravala v Benetke z ladjo Prince of Venice. Vremenska napoved obljublja padavine, zato me zanima, kakšne so vaše izkušnje z dežjem v Benetkah in na ladji. Naj se odpraviva kdaj drugič (problem je, ker je on iz Anglije in ni glih vsak vikend v Sloveniji)? Najlepša hvala za pomoč!

Če imaš človeka rada, potem boš šla z njim v Benetke tudi v dežju, kajti ljubezen pomeni med drugim tudi veliko željo biti skupaj z osebo, ki ti je draga, ne glede na vse okoliščine. V tvojem primeru, ko fant prihaja iz tujine, o tem, ali bi šla ali ne sploh ne bi razmišljala. Seveda mu lahko poveš, da vreme pač ne sme in ne more pokvariti veselja, da si z njim in da si z njim tam, kjer pac si, ker sta si tako zamislila, da pa bosta zadevo ponovila tudi v lepem vremenu. Konec koncev pa bo dez tudi ob kateri koli drugi dejavnosti in aktivnosti, ki si jo bosta zamislila, mar ne!

Lahko pa seveda cas, ki ga bosta porabila za izlet s Princ of Venice v slabem vremeu porabita tudi koristenje, odvisno od moči vajine domišljije oz. od možnosti aktivnosti, ki se jim lahko povetita!

Lepo se imejta!

marija (1)

==================================================== Tudi glavni dobitki so največkrat samo ... zadetki! (R.K.) ====================================================

Marija (1) hvala za moralno podporo! Tudi sama sem tega prepričanja in glede na to, da sem skavtinja, se zavedam, da ni dobrega ali slabega vremena, ampak dobra ali slaba oprema. Malo so me preplašili drugi, češ da so Benetke v dežju poplavljenje in nimaš kaj videt. Men se je pa zdelo tako imenitno in romantično, da bi vandrala okrog v rumenih pelerinah. Mislm, da takšne nepredvidljive razmere naredijo srečanje še bolj posebno in ga res nikoli ne pozabiš! Še enkrat hvala!

Seveda pojdi v Benetke tudi v dežju. Jaz sem šla, ko je bila tako gosta megla, da je bilo vse belo, ampak bila sem s svojo ljubeznijo…..

Pa nimamo doma kakega romantičnega kotička, da ga moraš ravno v Evropo vlačit?

Dobivava se vsake tri tedne in verjemite, da je spoznal tudi že kakšen romantičen kotiček Slovenije (v istem vikendu kot Benetke sva spoznavala tudi našo obalo). Benetke so padle predvsem zato, ker je z letalom letel v Trst in ne v Ljubljano. Ker oba rada potujeva, se verjetno ne bova oklepala le domačih logov, a vseeno hvala za namig 🙂

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close