Najdi forum

benetke 210204

Ej, a gre kdo 21., to soboto v benektke na karneval? A kdo ve kako vreme je tam, Pa kaj se kaj dogaja pa to. Izkušnje pa to? Karkoli bo dobordošlo.

Dogajanje na beneškem karnevalu = nepopisna gneča. Škoda, da nisi šla kakšen teden prej.

o vremenu pa tole:

Vito ali mi lahko sporočiš to vremensko stran? Zdi se mi zelo uporabna

A boš zelo presenečen, če ti rečem, da si že na tisti strani?
Samo zgoraj klikni na Orodja…
Dobro jutro!

Dobesedno pred nosem jo imamo pa nekateri nismo vedeli zanjo (vklučno z menoj!). Ful dobra stvarca! Lepo Admin!!!
LP
A

Prvotni plan je bil v soboto…zdaj pa se je spremenil in grem v ndeljo…z vlakom iz Trsta.

Vreme pa menda bo…kaksno pa…to bomo pa videli.

LP, M.

Ps. Ce te vidim, ti pomaham 🙂

Gužva je taka ,da se premikaš po ulicah 0,5 km/h ampak enkrat je vredno obiska.So zelo lepe maškare tako ,da se našemi tudi ti.
Lep pozdrav iz vetrovne istre

je vredno?če sešteje stroške , je krepko čez 20 jurjev , tudi če greste za en dan.ali ni bolje iti v planico ali cerknico , kot se gužvati?

karneval imamo v nedeljo tudi v našem turističnem kraju.tudi na tem področju se odkar imamo tic premika.dolga leta se ni !

in kateri je ta vaš turistični kraj? če bo vreme tapravo, bi si mogoče prišla to pogledat.

Lord ti si tepec.

lordwales
Praviš, da je v benetkah gužva. Kaj v tvoji predlagani Planici ali kjerkoli že pa ni ?
Sicer pa je hčera tudi zadnji moment se odločila in mi bo zvečer sporočila, kako je bilo.
Vreme ji ni služilo – deževno. Ostalo pa povem.

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close