bencinar ali dizel?
Najprej se moraš vprašat kaj želiš in kaj zate pomeni izplačati oz ne izplačati.
Razlika – sodeč po podatkih z neta – je dobrih 200 tisočakov.
Osebno, na tvojem mestu niti razmišljal ne bi – vzel bi dizla. Dinamika vožnje (navor, prožnost) je neprimerno boljša. “Iz glave” vem, da je razlika pri pospeševanju 80 – 120 km/h pri GOLF-u V TDI (105 “konjev”) za celo sekundo boljše od GOLF-a V FSI (150 “konjev), pri Merivi bi bilo po tem podatku sodeč razlika še večja, predvsem zaradi večje čelne površine.
Kako ti ceniš to dinamiko je predvsem tvoja stvar – ti pa svetujem, da preizkusiš oba motorja in se na podlagi vtisov odločiš.
Poleg tega boš takrat ko se boš odločil avto prodajat razliko še bolj občutil – v pozitivnem smislu. Dizli so bolj cenjeni (povpraševanje in cena)
LP
pozdravljen
Sem lastnik Merive 1.7 DTI in moram priznati, da pri nakupu merive nisem niti malo pomislil na bencinarja,
pa ne da bi bil za dizle.
Meriva ima 1400 kg in če prištejemo še veličino avta (zračni upor)
dobimo +2-3 litre benzina več na 100 km. kot pri dizlu.
Res da je prijetnejša (tiša) in tudi poskočnejša vožnja pri bencinarju
ampak terja tudi svoj davek.
15000 km = 300-450 litrov benzina x cena benzina + razlika v ceni
= 80.000-90.000 Sit na leto
stvar je preprosta dizli so trpežnejši kot bencinarji odločitev je pa tvoja meni pozimi dizel brez blema vžiga ker ga lepo servisiram če ga pa seveda zanemaris je pa kontra učinek glede novega je pa še manj blema tudi jaz veliko razmišlal o obeh motorjih ampak mislim da bo tudi naslednji dizel
lp dr.lucifer
Dobro SX100 ne ne bom oporekal, ti že veš koliko porabi.
Moj prijatelj pravi da mu porabi isto kot benzinar okrog 7 litrov.
Samo vseeno so ti tvoji kilometri malo kratki. Mogoče je to na 50 KM.
Tisti, ki pravite, da so dizli bolj trpežni, mi povejte zakaj so potem potrebni tako pogodti servisni intervali. Jih je bistveno več kot pri benzinarju.
Ne verjamem, da imate res vsi dizle, ki se tu javljate. Pozimi, ko so nizke temperature se nafta zgosti in ne priteka v motor. Vi pa ga lahko servisirate petkrat na dan, vam ne bo prav NIČ POMAGALO. Vem da obstajajo dadatki za gorivo, vendar to ni to. in niakor ni res, da so dizli bolj vzdržljivi.
Koliko stane servis črpalke za gorivo, ki jo mora vsak dizelaš opravit po nekaj 10.000 prevoženih KM. Na hitro si ob milijom SIT!!!!???
Sicer pa: KO BO FORMALU V DIZEL VARIANTI BOM ZAČEL RAMIŠLJAT V TEJ SMERI!!! Kolikor vem, do sedaj še ni nobene! In zakaj ne???
LP!
HANS – pejdi ti te tvoje pravljice v vrtec pripovedovat, al pa kašnim starim babam na tržnico. Najprej poraba, sedaj servisni intervali, pa neka zima in ne vem še kaj se bo znašlo v tvojih odgovorih.
– poraba : če te je tolko v hlačah si omislim eno testno MERIVO (dizel 100 “konjev”), pa greva na testno vožjnjo skupaj s tvojo. Natočimo do vrha in greva na pot. Če bo tvoja žrla enako kot “moja” ti častim porabljeno gorivo, plato pive, pa še za kašno kosilo se zmeniva – velja ?
– servisni interval : tvoja MERIVA ima servisne intervale na 30.000 km (če se ne motim), dizelska pa na 50.000 km. No, da je tvoja neumnost še večja naj ti povem, da je pri sodobnih tovornjakih servisni interval na 100.000 km. Torej prej kot klobasaš neunosti na forumu se prepričaj
– zima : OPEL ali katerikoli drug proizvajalec ni prav nič kriv, če naši monopolisti lahko prodajajo vsako, oprostite izrazu, sranje od goriva in se začne ustvarjati parafin mnogo prej, kot je predvideno. Poleg tega imajo v EU državah oz v krajih, kjer so nizke temperature, v vozilih vgrajene grelce (npr. WEBASTO), ki te težave odpravijo
Torej HANS : če si nasprotnik dizla OK. Nihče ti ne more oporekat, ker imajo tudi bencinski motorji svoj čar. Ni pa zaradi tega treba kvasit neunosti o dizlih, ki so ti kot vse kaže neznani. In svojega neznanja ne razlagaj ravno vsakemu – ker boši izpadel budala.
LP
Pa ne ga srat, da so dizli trpežnejši od bencinarjev. To danes sploh ni več res, ker se večina dizlašov zavrti na okrog 4000 obratov, kar je za dizlaša kar precej. Trpežni so edino motorji tovornjakov, ki se vrtijo na okrog 1500 obratih.
Če delaš 20000 km na leto vzemi bencinarja, če delaš več, pa dizla. Vzdrževanje dizla te bo po par letih oz. cca 100000-150000 km prišlo dražje kot pri bencinarju, če misliš imeti dizla na dolgi rok. Do takrat pa bodo cene servisov približno enake kot za bencinarja. Če se odločaš za dizla, ti svetujem nakup Honde, BMW-ja ali pa Toyote. Ti so se do sedaj vsaj po mojih izkušnjah izkazali za najbolj “hvaležne” znamke. Pa tudi pri bencinarju ne boš prav nič zgrešil, če boš izbiral med temi znamkami.
Še en “strokovnjak”. 4000 obratov pri dizlu ? Ti maš očitno čisto pomešane pojme oz pomanjkanje le – teh. Pri dizlih je večina navora na voljo že pri okrog 2000 vrtljajih, pri zelo tesnih prehitevanjih potrebuješ do 3000 vrtljajev – kar velja tudi za hitra potovanja po AC. Pri novejših modelih s 6-to prestavo je ta vrednost nižja. Večino običajnih cest (večino voženj) pa komot voziš z manj kot 2000 vrtljajev. Na kratko kar je nad 2000 obratov je pri običajnih vožnjah oz zahtevanih zmogljivostih večine nas popoln nesmisel.
Na kratko to ni HONDA z bencinskim motorjem – ne mešaj čisto osnovnih pojmov !
Vzdrževanje in cena. Če si si prebral pri dotičnem motorju MERIVE (100″konjev” – dizel) je servisni interval na 50.000 km, kar pomeni, da je do 100.000 km na servisu 2 x, do 150 pa 3 x. Sodobni bencinski motorji, ki imajo servisne intervale na 30.000 km so v tem obdobju na servisu 3 x oz 5 x, če pa imajo intervale na 20.000 km so v istem obdobju na servisu 5 x oz 7 x !!! In sedaj računaj tvoje “ugodnosti” ! In prav ta motor je že med dizli najcenejši po vzdrževanju, podobno velja za primerjive bencinske motorje.
In tudi BMW, Honda, Toyota – v ponudbi nimajo konkurenčnih avtomobilov (MERIVA) z dizelskim motorjem. Mogoče YARIS VERSO, ki pa ga v ponudbi oz na ceniku SLO zastopnika ni.
Pa tudi o poreklu “tvojih” dizlov bi se dalo debatirat HONDA je kopija BMW-ja, TOYOTA pa izdeluje nekatere dizel agregate skupaj z partnerji iz EU – torej niso v celoti “Made in Japan” oz so enako oz primerljivo hvaležni kot dotični EU agregati.
LP
Škorpjon, ne seri. Kot mehanik, ti povem, da je menjava olja priporočljiva na 10000 km. To, kar piše v servisnih knjigah avtomobilov (20000 km, 50000 km) je bolj neka avtomobilska kaprica, folk pa pač temu verjame. Ti povem, da že po 20000 km iz avta steče gnoj, ko menjaš olje. Če misliš imeti avto več let, se olje menja na 10000 km. In to je največ, kar lahko narediš za svoj avto. Se pa npr. Honda Accord ali pa BMW 530 d čisto lepo lahko zavrtita na cca 4000 obratov. Tolko o tem, ker imamo poleg S2000 ta dva avta oba doma.
Saj človek ne ve ali bi se smejal ali jokal. Tebe je očitno čas povozil, prehitel … ali kakorkoli že imenuješ zostalost.
“Gnoj” kot ti imenuješ ostanek olja je odvisen predvsem od olja, ki ga vliješ v motor (delno tudi konstrukcije motorja in voznika). Zato obstajajo olja takšne in drugačne kvalitete. Slednjo predpiše proizvajalec motorja. Če se jih ne držiš in “šparaš” je posledica to kar si ti napisal. In nobena “avtomobilska kaprica”. Tudi garancija oz vpis v servisno knjigo “naslednji servis po x 000 km oz x let” nekaj pomeni – človek čas Crvene Zastave je mimo !
Lahko bi ti tu pisal romane – ampak za tvoj obseg znanja naj bo dovolj.
4000 obratov – HONDA, BMW. Nič novega prijatelj – že stari 1,9 D koncerna PSA se je zavrtel blizu 5000 – mačji kašelj. Ampak poglej si krivuljo navora, pa moči (verjetno poznaš, če si mehanik), pa boš videl kakšen efekt si s tem naredil.
Pa prosim, ne klati več neumnosti ampak piši tisto v kar si prepričan, da drži 100 %. Z odgovori na take neumnosti predvse krademo prostor tu na forumu
in po nepotrbnem trošimo energijo.
LP
ŠKORPIJON!!! Si me skoraj že prepričal, da NISI ŠE NIKDAR SEDL V VOZILU NE V DIZLU NE V BENCINARJU!!! Take bedarije govoriš! Kot sem rekel ne oporekam mišljenju drugih, samo prej ko se dereš, PREBERI kaj sploh piše!
Druga možnost pa je da ne znaš brat.
Pa kaj po tvoje tvornjaki ne potrebujejo servisa. Odpri si servisno knjižico vozila in preberi servisne intervale!!! PREDPOGOJ, DA ZNAŠ SPLOH BRAT!!!???
Če pa ti je pri vozilu pomembna le poraba, se nimava kaj pogovarjat, ker o tem nimaš pojma.
Še enkrat, če so dizli tako dobri, zakaj ni niti enega dizelaša v Formuli 1????
To glavno vprašanje pa ti spet ni uspelo prebrat!!!!
LP!
HANS
Mislim, da tudi ti neznaš dobro brati, kot to očitaš ŠKORPJONU .
Lepo sem napisal, da mi pokuri 5.7 l. na 100 km. ( merjeno 5.000 km.)
kar bi lahko razumel kaj pomeni napisano v oklepaju !!!
Predvidevam pa tudi, da ti sploh nimaš Merive, saj na istem forumu omenjaš enkrat sebe drugič pa prijatelja!!!
Kar se pa porabe tiče te tudi jaz pozivam, da skupaj nalijema svoji
Merivi ( če jo sploh imaš ) in če narediš enako kilometrov z bencinom
(kar trdiš) kot jaz z dizlom ti svojo “ŠENKAM”
Drugih tvojih komentarjev ne bom komentiral, ker mislim da so ne resni.
Opažam pa tudi to, da skoraj nobeden ne omenja probleme pri bencinskih
motorjih, verjemite da jih imajo tudi oni.
Če boste delali manj kot 15tkm na leto naj bo na bencin, za več kilometrov in dinamičnejšo vožnjo glasujem za 1.3 cdti (90 konjev) – če se že prodaja v Sloveniji (1.7 je rahlo zastarel motor). Sam bi se verjetno odločil za to:
http://www.avto.net/2004/osebna/oglas.asp?ID=441491
lpk
Ma ljudje kaj znate brat????!!! Človek sprašuje kaj naj kupi in ni tema pogovara poraba. To je bistvena razlika! Če imate malo pojma o avtomobilih verjetno ne boste gledali le na porabo!!! Človek misli avto kupit, koliko pa kateri porabi pa sam lahko ugotovi in ni potrebno, da mu vi kot ovce beketate.
SX100 jaz imam Merivo benzinca! Dizel ima sodelavec, ki je starejši zrel človek (pa saj to ni važno) vendar je z dizelašem ZELO NEZADOVOLJEN! iz razlogov, ki sem jih navedel zgoraj. Res je da so se razlike med dizli in benzinarji zmanjašli, vendar velja to tudi za porabo!!!! Pa če se s tem sprijaznite ali ne. Vendar tako je!.
Seveda pa se je težko pogovarjat ko hitro zgubite argumente (SX100 in podobni) in se skrivate za bolano frazo, da so moji argumenti nezreli in neresni?! V formuli dizelašev ni, pa če se s tem sprijaznite ali ne.
To samo dokazuje, da ste le podlegli dizel modni muhi!!!!
LP in srečno vožnjo!