Najdi forum

Splash Forum Style.Over.Net Nega, ličenje in style bemti visoke pete!

bemti visoke pete!

auuu štorkljala sem naokoli po opravkih v nekih coklicah z visoko peto, kupila sem jih lani, ker so bili mojemu všeč, pa da imam kaj za na kiklo..sedaj me pa bolijo stopala grem si jih namakat v mrzel bide..
Seveda, moje noge tega niso vajene, skos v supergah..
A ve nosite pete, redno ali sem in tja? Kaj smo babe nore, vse za izgled, modo, kao v visokih petah so noge lepše itd..ma bemti, deci naj si jih obujejo:)))))) Sej vem, sama sem si kriva, moram si kupit kake z debelejšim podplatom al kaj naj? Da ne bom čisto pri tleh..saj majhna glih nisem no. mi je pa hecno ko vidim kako res majhno pa na 10 cm petah..se čudim, kako se ne zvrne 🙂

Ja, babe ste nore, imaš prav. Kdo te sili? Družba? Moda? Ti kar izvoli, samo potem ne jamraj. Meni udobje pomeni več kot občutek, če bi kakšen dedec rekel, da v petkah dobro izgledam. Ne jebem butastih družbenih “norm”.

ja sej, najboljš da tko kot moja tašča začnem nosit samo še ortopedsko obutev ala Geox, Storckenbirck al neki takega in še ena firma, ko sem pozabila ime :))))))) Ara?

Obstajajo tudi dokaj udobni cevlji s peto. Meni osebno so cokli s peto fajn, me ne bolijo nozice v njih.

Flyflot:))

Drugače pa bi zelo rada večkrat nosila visoke pete, ampak res mi takrat trpijo noge in takrat tudi jaz preklinjam moški svet in samo sebe:)

po moje v coklicah še tolk bolj bolijo, ko nabijaš na trd les, ko ni recimo mehko usnje.. jaoooo ju3 gor hlače capri in japanke(a l je treba govorit japonke? ) z NIZKO peto 🙂

Vidiš, dosti je stvar navade… Jaz se v večini čevljev s peto super počutim, predvsem obožujem te poletne- mogoče mal podplata ali pa samo petke… Ma zakon so mi, predvsem odprti… Pa ne zato, ker kao lepo zgledajo, jaz sem tako navajena in mi paše…
Drugače pa japanke so tudi fajn, če ti bo boljš, zakaj pa ne…

Sama sem tudi rada v visokih petah, čeprav so me blazinice na nogah včasih zvečer že pošteno pekle. Sedaj pa sem v DMu odkrila neke silikonske vložke (samo na predel, kje je na podplatu spredaj blazinica), ki si jih nalepiš v čevelj in je 100% bolje. Noge me niti pod razno ne bolijo več in z veseljem sem par cm višja, predvsem pa brez bolečin.
In ja, pete nosim zaradi sebe, ne zaradi drugih.

Jaz sem majhna in sem skoz v 10 cm petah in mi je prov fajn. Je pa res, da šele zadnje tri leta, prej pa skoz bolj ravni čevlji. Čeprav je tudi v supergah in trenirki fajn. pač stvar navade.

no, jaz jih pa rada nosim, srednje visoke (v 10-centimetrskih se tudi ne počutim ravno ziher), pa balerinke in superge tudi. Je pa res, da me v novih čevljih ali na začetku sezone lahko prve dni pečejo blazinice na podplatih (slab nakup pa itak nikoli ne neha nagajat, ne glede na pete). imam srečo, da mi šape dobro prenašajo različno obutev, tako da v bistvu kar uživam 🙂

Vidiš, včeraj si se nad kroksi zgražala, danes pa imaš hudiča!

Prav ti bodi!

Maščeanje je sladko, hihihiiii

Včas ko gledam pa slišim, kaj vse so ženske pripravljene potrpet in tud žrtvovat zdravje zato, da se kjermu dvigne ob pogledu nanje, se res vprašam, kolk sivih celic majo aktivnih. Na primer ženska ma že okvarjeno hrbtenico, ornk zakrčeno mečno mišico, pa še zmerej vztraja v visokih petah.

Ja, pravilno se sprašuješ… In odgovor se ponuja kot na dlani. Bolj malo sivih celic je aktivnih pri teh ženskah. Ko bodo pa v zrelih (ali malo starejših) letih, pa v jok zaradi okvar na hrbtenici in deformiranih nog.

Ne nosim visokih pet … ker sem potem višja od starega in dobi komplekse (beri: noče nikamor z mano). Drugače pa se dobijo luštkani mehki sandalčki s sredinsko peto.

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close