Bemti!!
Moram kar novo temo odpret,če bo imel kdo kak predlog…
Iščem iščem….bemti pa vse tako drago,jebela cesta…Šla bom z otročki sama na dopust-na morje…Pa vse tako drago,da te kap.Ene par variant imam,eno že skoraj rezervirano samo podpis hočejo še moj…ampak dejte povedat..a se nič neda dobit bolj poceni .Gre se za apartmaje..mater najem na dan je od 8 tisoč naprej..majko mila. Bo bolj držalo 9..a je res vse tako drago….
Ma šotor ni tolk ..sta premajhna…oz.vsaj tamal..Sier jaz obožujem to varianto dopusta…pa še nikoli nisme tako bla..vse nekaj preveč gosposkega..to pa mi ne paše…Ma šla bi čist blizu…skor raje naša obala…pa karkoli gledam..res mater sam spanje okol 80.000 sit…kje je pa še hrana pa to…uhhh
tkole je .. tamal nikol ni premajhen za v šotor … mi smo šli z našim pri enem letu prvič .. pa bi sigurno že prej .. ampak je poletni :)))
tamal uživa 100/h … drugo je to .. ker boš sama z dvema .. pa wc-a ni v šotoru :))) in za čas ko greš ti pod tuš ali na wc .. ne moreš malega pustit samega :))
na druge fensi zadeve ala hoteli se pa jaz ne spoznam .. niti cen ne vem … edino kar vem je to .. da te ceneje pride teden dni v Grčiji .. kot pa pri nas ali na Hrvaškem …
kaj pa privat sobe?
Ja Jani žlahta sej veš..strgana plahta…ah ja nobenga,ko najbolj rabiš,sej veš…
ma ja nabolj če se sam nase zaneseš..to se spoznala že včeraj…Sej bi bla lahko doma,ker z mojim decomnč ni..ampak ampak..se ne dam..bom pa že nekje zvrtala…Pravkar debatirala po tel. z nekom..no 9 tisoč na dan apartma pa zelo lepo je tam…bomo vidli…
Pa prav rada grem sama… bom vsak kaj imela od dopusta…malčka pa nista problem..
Ja barbi viš…sej problem je edino ta….kam ju bom dala ko bom šla pod tuš…heheh najbolj zraven sebe…..
Ampak takih počitnic v šotoru bi se pa res veselila..ma enkrat bo..vse skup bo….če ne prej pa ko bodo otroc veliki,pa mi bodo marsikaj pomagali…
Sej…..ma razumem ampak nauš verjel…Izolani so pa čist mem..mater 14 tisoš na dan al pa 12 za apartma..sej so zblaznel…
ma sem mislila,tistih par dni,že ne bo tak problem,grem nekam blizu…ker je ravno tako prišlo..sama s tamalimi…drugače bi nas videla Korčula…..ma bom še brskala malo….
Posliši muca, varianta je, je pa tako: tudi moje
vampke ni drug poslušal, veš, sem jih jaz. In
meni otroci nikoli niso bili napoti in mi nikoli ne
bojo, to drži kot pribito!
Še vedno je varianta, verjemi! Stvar je le v
prilagajanju, to pa obvladam, res!
Marija tudi jaz,verjemi,ni blema v prilagajanju…heheh če verjameš ali ne do sedaj je moje živlenje čisto v prilagajanje ovito in zaznamovano…maš plan že ..ali bi bilo potrebno kaj nanovo z organizirati???….Jaz neko ponudbo še čakam po pošti v roku 2-3 dni…2 take ko se šliši dobro že imam,pa o njih še tuhtam…Pa mišon bo malo pomagal..Marička draga povej,povej…se bova zmenili…
LUPČKAAAAAAAAA***************************************************++prav polepšala si mi dan…in seveda tudi mišon z nasveti ..pa Jani in Barbi tudi….vsem objem lep prijateljski in seveda lupčka***+ Moji moji..ste…!!!
Muca, nisem mogel prej.
Številka je 05/333 06 86, ženska je Krpan Elizabeta.Še lani so oddajali,
so bli eni naši kolegi, pa smo bili pri njih na obisku. Lani je bila cena 6000
Sit/dan. So 3 ležišča v prikolici in še pograd pod baldahinom.
Pokliči, mogoče je še kaj frej.
Posluši Muca, če bi to bilo kje blizu, in če ti je
možno iti nekje v terminu od 1. do 20. avgusta,
zakaj ne bi poskušali skupaj z mojo hčerko, pa
tvoja dva detetka, pa midve, jasno, pa bi nama
najbrž bilo kar prijetno in še cenejša varianta. Da pa bi nama bilo dano, o da bi nama bilo dano, da bi z nami bil še naš zajček, dekle, ali si lahko predstavljaš lepši oddih … pivičko, mali navihanci in me, tri golden girls? Uf, seveda, muca, če se bo obneslo, če sva zainteresirani, zakaj ne. Le predaleč dol se mi ne leze, ampak, če ni drugače …..
Se slišiva?
jep Marička pOKLIČI…Termin its oki doki…..tud men se dol daleč ne ide…pa Zajčka bomo še nastimali..pa gremo na moreeeee..hehehe
Ene par variant mam z mišonovo na čelu…pa bomo vidli…POKLIČI…CMOKA in papa!!!
Forum je zaprt za komentiranje.