‘bemo sunac, a res spet ne bo vremena za vikend?
deževno bo … se vsaj ne bom sekirala, ker ne bom mogla v Iški Vintgar … ker mi nihče ne zna povedat poti :-)[/quote]
to pa verjame, da te tud gugl ne šteka kam bi rada… če gnojiš na igrišču otroškeva vrtca pasjeke ☺
deževno bo … se vsaj ne bom sekirala, ker ne bom mogla v Iški Vintgar … ker mi nihče ne zna povedat poti :-)[/quote]
a da sem jaz oprema? :-)) ni gušta takšne stvari počet v dežju. Drugo je, če te dobi. No, ene stvari pa v dežju sploh ne počneš: recimo avta ne pereš ali konjiča štrglaš. :-))[/quote]
Ker že danes veš kakšno bo vreme, se boš temu primerno prilagodil. Zaradi mene lahko pereš avto:). Boš videl, kakšen gušt boš doživel:)).
a da sem jaz oprema? :-)) ni gušta takšne stvari počet v dežju. Drugo je, če te dobi. No, ene stvari pa v dežju sploh ne počneš: recimo avta ne pereš ali konjiča štrglaš. :-))[/quote]
Ker že danes veš kakšno bo vreme, se boš temu primerno prilagodil. Zaradi mene lahko pereš avto:). Boš videl, kakšen gušt boš doživel:)).[/quote]
avta sigurno ne bom pral, razen če se mi ponudi kakšna taka priložnost
[img]http://2.bp.blogspot.com/_gTJMEP-c2fo/ST5zl87uMlI/AAAAAAAAIr0/-4hE8DRd7mk/s1600/carwash4ez.jpg[/img]
Forum je zaprt za komentiranje.