Najdi forum

Splash Forum Arhiv Ženski in moški čvek ‘bemo sunac, a res spet ne bo vremena za vikend?

‘bemo sunac, a res spet ne bo vremena za vikend?

?

bo … vsaj do sedaj še ni nobene sile, ki bi sesula Zemljo, ozračje, atmosfero … v bližini ☺

-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.--.-.-.- [sup]"If you want to win you must not lose"[/sup] – [sub][i]Number One[/i][/sub]

deževno bo … se vsaj ne bom sekirala, ker ne bom mogla v Iški Vintgar … ker mi nihče ne zna povedat poti 🙂

Vreme bo, nč bat!

NE RABIM POTRDILA, DA SEM NEUMEN, IMAM POTRDILO O DRŽAVLJANSTVU!

deževno bo … se vsaj ne bom sekirala, ker ne bom mogla v Iški Vintgar … ker mi nihče ne zna povedat poti :-)[/quote]
to pa verjame, da te tud gugl ne šteka kam bi rada… če gnojiš na igrišču otroškeva vrtca pasjeke ☺

-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.--.-.-.- [sup]"If you want to win you must not lose"[/sup] – [sub][i]Number One[/i][/sub]

Jaz rabin sončno pa tudi če je malo bolj mraz. Je treba konjiča pripravit na zimsko spanje, no pa še enkrat bi ga mal zajahal letos 🙂

deževno bo … se vsaj ne bom sekirala, ker ne bom mogla v Iški Vintgar … ker mi nihče ne zna povedat poti :-)[/quote]

http://goo.gl/maps/vBZrN

Hvala za pomoč, ampak do iškega znam prit, samo tam iščem eno pot …

in to je?

Ko prideš do konca tiste glavne poti, kjer je naravno kopališče Grabljice, je potem naprej še pot, kjer plezaš in so tudi mostovi. No, to pot bi rada našla, menda je treba tudi po reki hodit. Se kaj spoznaš?

Bi bilo tole?

http://www.edusatis.si/preprostost/iska-in-zala-cista-divjina-20-km-iz-ljubljane

Po moje je to to, samo mostov ni nikjer omenjenih. Bo pa definitivno treba to počet poleti. Ej, hvala ti! 🙂

Ni za kaj. A plezaš tudi?

Slabega vremena NI, je le slaba oprema:).

za?

Kaj nisi zaštekal? Če te moti vreme, je problem v tebi, v tvoji spretnosti:))).

Ni za kaj. A plezaš tudi?[/quote]

Sem, že kar nekaj časa nisem. Super, da imaš konja, sem svoje dni ful trenirala in med vikendi jahala v naravi. Kurešček.

a da sem jaz oprema? :-)) ni gušta takšne stvari počet v dežju. Drugo je, če te dobi. No, ene stvari pa v dežju sploh ne počneš: recimo avta ne pereš ali konjiča štrglaš. :-))

Ni za kaj. A plezaš tudi?[/quote]

Sem, že kar nekaj časa nisem. Super, da imaš konja, sem svoje dni ful trenirala in med vikendi jahala v naravi. Kurešček.[/quote]

moj konj je mal drugačen :-))) Tudi jaz sem včasih, pa em nehal. Ni nobene, ki bi me zihrala :-))))

a da sem jaz oprema? :-)) ni gušta takšne stvari počet v dežju. Drugo je, če te dobi. No, ene stvari pa v dežju sploh ne počneš: recimo avta ne pereš ali konjiča štrglaš. :-))[/quote]

Ker že danes veš kakšno bo vreme, se boš temu primerno prilagodil. Zaradi mene lahko pereš avto:). Boš videl, kakšen gušt boš doživel:)).

Sem, že kar nekaj časa nisem. Super, da imaš konja, sem svoje dni ful trenirala in med vikendi jahala v naravi. Kurešček.[/quote]

moj konj je mal drugačen :-))) Tudi jaz sem včasih, pa em nehal. Ni nobene, ki bi me zihrala :-))))[/quote]

Aja, motor. To je pa drugo 🙂

a da sem jaz oprema? :-)) ni gušta takšne stvari počet v dežju. Drugo je, če te dobi. No, ene stvari pa v dežju sploh ne počneš: recimo avta ne pereš ali konjiča štrglaš. :-))[/quote]

Ker že danes veš kakšno bo vreme, se boš temu primerno prilagodil. Zaradi mene lahko pereš avto:). Boš videl, kakšen gušt boš doživel:)).[/quote]

avta sigurno ne bom pral, razen če se mi ponudi kakšna taka priložnost

[img]http://2.bp.blogspot.com/_gTJMEP-c2fo/ST5zl87uMlI/AAAAAAAAIr0/-4hE8DRd7mk/s1600/carwash4ez.jpg[/img]

Tako kot si boš naredil, a ne:). Vreme bo odvisno od tvoje pripravljenosti:).

se javiš za našamponirat? :-)))

Komaj čakam ja:))).

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close