Najdi forum

Splash Forum Arhiv Ženski in moški čvek belo krilo-proti?

belo krilo-proti?

No, sedaj pa še mene zanima vaše mnenje. Kupila sem si eno belo krilo iz lana. Seveda se skozi njega vidijo tangice in ko je to videl moj fant je čisto znorel. Da taka pa že ne bom hodla okrog. No, zdaj bova pa šla kupit podlogo. Se vam zdi, da pretirava ali naj popustim?

Hvala za nasvete!

Pretirava.Obleči si kone barve parilo pa se ne bo nič videlo.

lohk si pa tud brez…………..
pol bo šele znoru…..

kwa pa maš to za enga modela…….

Mislim da pretirava, jaz imam tudi belo krilo in bele hlače skozi katere se vidijo tangice, pa še mi nič ni rekel, nasprotno celo seksi se mu zdi, bele hlače nosim še celo v službo.
Koliko pa je star ta tvoj tip?

Lp, Sunny*

Star je 28, je pa ful ljubosumen. Še na plaži si ne smem sleči modrca, no lahko si ga takrat ko sva sama. Če pa sta zraven njegov brat in punca (ona je brez modrca) si ga ne smem sleči. Ker sem pač njegova punca in on tega ne bo prenašal.

Joj kak je to meni znano:)Jaz ne smem obleči minice, ker zgledamo kot Kurva po njegovi ocenitvi, belih hlač ne ker se potem tangice ven vidijo, oprijetih stvari ker povdarijo obline…ampak jaz sem se vedno oblačla sexi tako, da me ne ganejo njegove bolane teorije…saj zato pa se vedno skregava ko grem ven sama s kolegicami:) ampak nikoli ne popustim:)

Pa ti je čisto vseeno, da se potem skregata? kako dolgo pa je potem tak? Jaz zaradi ljubega miru raje naredim tako, čeprav se mi ne zdi prav.

Pretirava! Ti si lahko oblečeš kar tebi paše, saj nisi njegova lastnina, da ti bo on ukazoval! Če boš 1x naredila tako kot njemu paše, ne pa tebi, boš morala še drugič, tretjič itd. In pol ti bo vedno ukazoval! Enkrat reči ne, to je tvoj problem, ne moj in boš imela za vedno mir. Če bo pa še naprej težil, pa čez eno uho not, skozi drugo ven! Samo ne pustit, da vam moški ukazuje kaj boš imela oblečeno in kaj ne, itd. Ker to ne pelje nikamor!

Meni tut ni všeč, če se ženskam vidijo tangice ven. Js jih sicer ne nosim, ker so mi sila neudobne. Mi je pa neukusno, če se vse ven vidi. Potem je pa itak vseeno ali sploh imaš čez tangice sploh kaj ali pa ne. Sej je vse na očeh. Zanimivo je tisti zakrito…

Tvoj fant je ljubosumen in starokopiten.Če ti paše in se počutiš samozavestno v tem krilu jo nosi.Kaj ti bo on ukazoval kaj smeš nositi in kaj ne.

js bi ga skenslala 🙂

pa ne morš bit tak no…..

Ne popuščaj zato, ker se bojiš kreganja. Vsakič bo slabše, nazadnje boš hodila zakrita kot muslimanke.

lp

Jst bi tud nosila tako krilo. Sicer pa je stvar v zaupanju. Ti se lahko oblečeš zelo seksi in si te bodo moški poželeli, ampak on pa je tisti, ki te ima. In na to bi mogel biti ponosen. Sploh pa če ti zaupa in ve, da zaradi tega ne boš šla kar z enim in se dol dala z njim…

Tud jst imam bele hlače, skozi katere se vse vidi in imam spodaj tangice… Pa tako krilo,… Pa mi moj nič ne reče. Taka sem, tako se oblačim. To je dejstvo, ki ga pač mora sprejet.

Ne se pustit, da ti tako ukazuje. S tem se začne, potem pa ti bo pri vedno večih stvareh ukazoval. taki so ponavadi moški. Razmisli, kaj boš naredila!!!

Meni je pa všeč ko se moja obleče izzivalno in sexi.Uživava oba.

Mojmu sedaj je tud všeč :)) Sem pa imela enga podobno ljubosumnega in so se kr križali, kaj počenva skupaj, ker se jaz pač ne pustim… Ko je šel kdo mimo in me ogovoril, je celo rekel, da morajo nejga vprašat za dovoljenje… Šala sicer, sam men se ni zdelo smešno. Obupni tipi, ti se kr obleč kakor ti paše…

obleci tangice kožne barve in se ne vidi skoraj nič….

Meni ni všeč. Niti naramnice od modrčkov, niti gate, pa naj bojo tangice ali karkoli. Sem pa slišala tudi moška mnenja, da je neokusno, če perilo proseva skozi oblačila. Očitno imamo vsak svoj okus.

Vprašala bi pa vse ta trmaste, kako si predstavljate prilagajanje in kompromise v nekem partnerstvu, če ste pripravljene iti “na nož” zaradi malo različnih pojmov o estetiki?

No tkole ti bom jest rekla….ce men pase da bom na pol naga hodila naokoli me ne premakne tud moj tip ne….in tud najmanj ne bi sla nekih podlog kupovat pa sivat…ce si si ti izbrala tako krilo in ce ves da se bos v njem dobro pocutila ga nosi…Na prvem mestu je si ti potem pa svet okoli tebe….lastne izkusnje so me pripreljale do tega da sem na prvem mestu jest….vcasih moras biti mal egoist….

Lp Bleeee

No tole sem se hotla povedat se strinjam z puncami k pravijo…kot da bos navadla tako bo potem tud kasneje…tako da ti se oblac kot teb pase…moj je na mene se ponosen da se tkole izzivalno oblecem:)))v men vidi kraljico k se mu zlo fajn zdi da ma zraven sebe zensko ki da kaj na sebe….

LP Blueee

Perilo,ki se vidi cez vrhnja oblacila je slab okus pri oblacenju.Pod sexy jaz pojmujem kaj drugega.
Najbolje je,da obleces spodaj perilo(tangice ali karkoli) kozne barve brez debelih robov(da se jih ne bo videlo),ali pa mogoce res tisto podlogo vsij…

Tangice, prosojna krila tudi za v službo. Delam v številnem moškem kolektivu, vendar smo vsi kulturni in zaradi tega ni nobenih opazk, na negativno mnenje fanta se sploh ne bi ozirala. Sicer pa je poeltje, ko nam možgančki bolj počasi delajo in radi kaj lepega pogledamo – jo.

Jaj, ženske, a zdaj vas bodo pa še tipi oblačili. Ne se pustit, ker bodo to tudi drugje izkoriščali. Pa saj to velja tudi obratno.
Sicer pa, jaz moram mojo “prosit”, da kaj takega obleče.

°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°° Če meniš, da se ti godi krivica, ne išči maščevanja, kajti morda je tvoja nesreča le poduk, ki si si ga prislužil za nekaj, kar si spregledal." Eros [psi] st. 345

Mojemu je pa ful všeč če obelčem kratko krilo ali oblekico in sem spodaj brez spodnjih hlačk, potem komaj čaka da končava z nakupi in vsemi možnimi opravki.

Tud men ni glih okusno, če se skoz oblačila vidi spodnje perilo, al pa bradavičke skoz bluzo in modrc, no, vse ma svoje meje. Drugo pa je, da te tip komandira pri oblačenju. Haloooo!!! Tega mu pa ne dovolit! Drugo je, če te dobromanerno opozori, da ti npr. one druge hlače bolj pašejo kot te, ki jih maš oblečene. Tud js se rada zapeljivo oblečem, moj mož je ponosen name, če dobr zgledam. Res je, da si mlade deklice lahko privoščijo več, vendar pa je mera dobrega okusa zaželjena tudi tu.

No, najlepša vam hvala za vse vaše nasvete in pripombe. Včeraj sva se nakako dogovorila- rekel je, da nima nič proti, če nosim krilo takrat ko bo on zraven. Sama pa raje ne. No, že to je dovolj. Brez vseh vas se mu ne bi uprla. Hvala!

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close