belo krilo-proti?
Joj kak je to meni znano:)Jaz ne smem obleči minice, ker zgledamo kot Kurva po njegovi ocenitvi, belih hlač ne ker se potem tangice ven vidijo, oprijetih stvari ker povdarijo obline…ampak jaz sem se vedno oblačla sexi tako, da me ne ganejo njegove bolane teorije…saj zato pa se vedno skregava ko grem ven sama s kolegicami:) ampak nikoli ne popustim:)
Pretirava! Ti si lahko oblečeš kar tebi paše, saj nisi njegova lastnina, da ti bo on ukazoval! Če boš 1x naredila tako kot njemu paše, ne pa tebi, boš morala še drugič, tretjič itd. In pol ti bo vedno ukazoval! Enkrat reči ne, to je tvoj problem, ne moj in boš imela za vedno mir. Če bo pa še naprej težil, pa čez eno uho not, skozi drugo ven! Samo ne pustit, da vam moški ukazuje kaj boš imela oblečeno in kaj ne, itd. Ker to ne pelje nikamor!
Jst bi tud nosila tako krilo. Sicer pa je stvar v zaupanju. Ti se lahko oblečeš zelo seksi in si te bodo moški poželeli, ampak on pa je tisti, ki te ima. In na to bi mogel biti ponosen. Sploh pa če ti zaupa in ve, da zaradi tega ne boš šla kar z enim in se dol dala z njim…
Tud jst imam bele hlače, skozi katere se vse vidi in imam spodaj tangice… Pa tako krilo,… Pa mi moj nič ne reče. Taka sem, tako se oblačim. To je dejstvo, ki ga pač mora sprejet.
Ne se pustit, da ti tako ukazuje. S tem se začne, potem pa ti bo pri vedno večih stvareh ukazoval. taki so ponavadi moški. Razmisli, kaj boš naredila!!!
Mojmu sedaj je tud všeč :)) Sem pa imela enga podobno ljubosumnega in so se kr križali, kaj počenva skupaj, ker se jaz pač ne pustim… Ko je šel kdo mimo in me ogovoril, je celo rekel, da morajo nejga vprašat za dovoljenje… Šala sicer, sam men se ni zdelo smešno. Obupni tipi, ti se kr obleč kakor ti paše…
Meni ni všeč. Niti naramnice od modrčkov, niti gate, pa naj bojo tangice ali karkoli. Sem pa slišala tudi moška mnenja, da je neokusno, če perilo proseva skozi oblačila. Očitno imamo vsak svoj okus.
Vprašala bi pa vse ta trmaste, kako si predstavljate prilagajanje in kompromise v nekem partnerstvu, če ste pripravljene iti “na nož” zaradi malo različnih pojmov o estetiki?
No tkole ti bom jest rekla….ce men pase da bom na pol naga hodila naokoli me ne premakne tud moj tip ne….in tud najmanj ne bi sla nekih podlog kupovat pa sivat…ce si si ti izbrala tako krilo in ce ves da se bos v njem dobro pocutila ga nosi…Na prvem mestu je si ti potem pa svet okoli tebe….lastne izkusnje so me pripreljale do tega da sem na prvem mestu jest….vcasih moras biti mal egoist….
Lp Bleeee
Jaj, ženske, a zdaj vas bodo pa še tipi oblačili. Ne se pustit, ker bodo to tudi drugje izkoriščali. Pa saj to velja tudi obratno.
Sicer pa, jaz moram mojo “prosit”, da kaj takega obleče.
Tud men ni glih okusno, če se skoz oblačila vidi spodnje perilo, al pa bradavičke skoz bluzo in modrc, no, vse ma svoje meje. Drugo pa je, da te tip komandira pri oblačenju. Haloooo!!! Tega mu pa ne dovolit! Drugo je, če te dobromanerno opozori, da ti npr. one druge hlače bolj pašejo kot te, ki jih maš oblečene. Tud js se rada zapeljivo oblečem, moj mož je ponosen name, če dobr zgledam. Res je, da si mlade deklice lahko privoščijo več, vendar pa je mera dobrega okusa zaželjena tudi tu.
Forum je zaprt za komentiranje.