Najdi forum

Splash Forum Potovanja.Over.Net Kam in kako na počitnice Belka – Portugalska, sam še dve vprašanji in

Belka – Portugalska, sam še dve vprašanji in

pol ti ne težim več.

1) Kako se ti je obneslo prenočevanje, kampi al hostli? Ka je bol?
2) A so njihovi info centri dost opremljeni z materialom ka videt?

Hvala. lp

Ni problema, ti kr praši 🙂

Hostli so v poletnih mesecih zelo polni. Že v začetku junija so bili precej polni, tako da sem v večinoma spala v dormih. V bistvu je bilo še ceneje, ker so računali dorm, v sobi sva bila pa samo dva – so naredili tako, da tudi če je kdo še prišel so mu dali drugo sobo. Ampak to je bilo na začetku sezone. So pa dormi 8 EUR/osebo oz. doubli 24 EUR – približno ker se cene od hostla do hostla razlikujejo. Ni pa hudih odstopanj.
Drugače sem pa večinoma prenočevala v kampih. V glavnem so vsi zelo urejeni. Samo na enega sem naletela, ki je bil precej zanemarjen. Imajo verigo kampov Orbitur, ki so po celi Portugalski. So malce dražji, ampak res vzorno urejeni. Cene kampiranja se gibljejo od 10-20 EUR za dva, avto, šotor.
Aja, dostikrat so kampi in hostli slabo označeni. Če boš ljudi spraševal za pot: kampu se reče kampišmo, hostel je pa pousda de juventude.

Z info centri je pa tako, da moraš priti tja kar s konkretnim vprašanjem. Ti sicer vse razložijo, samo ni kar tako da bi prišel tja, nabral prospekte in se odločil kaj boš videl. Kakšen Lonely, ali pa kateri drugi vodič je zato zelo dobrodošel.

LP

Belka, super si. Hvala. čau

Iiijjee, nomen est omen al koko že gre. Sej si res en iiiiiiijjeeeeeee.
A mugoče veš č majo u lublanskem ticu zemlevide Ljublane.

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close