Najdi forum

Splash Forum Style.Over.Net Nega, ličenje in style beljenje zob

beljenje zob

Ali si je katera že dala beliti zobe? Kako to izgleda, postopek, če ja sijaj za zmeraj in cena?
Dejte prosim, odgovorite mi.

Pozdravljena
Sama sem si jih dala pred dvema letoma in je bilo čudovito, sedaj pa da ne govorim zobje skelijo, plombe odpadajo kot za stavo aja pa še bolj zabarvani so kot prej ker se zdaj res vse prime na njih.Če si boš to dala vedi da moraš enkrat letno na ta postopek ker se potem res kar lima barva kave, čaja itd.. na zobke.Tko da če mene vprašaš si ne bi nikoli dala več tega ker takrat ko sem si to dala sem imela viška denarja zdaj pa so malo bolj hudi časi in tega ne morem vzdrževati.Je bilo stanje pred beljenjem precej boljše kot sedaj po dveh letih .No toliko v razmislek pa vem da ti ne bo kaj dosti pomagalo saj se takrat tudi sama nisem ozirala na opozorila ker sem za vsako ceno hotela bele zobe.Aja pa še cena cca. 800 eur.Lp

“probala”, jooooj sva na istem. Jaz sem si jih pobelila 3!!!mesece nazaj, pa mi je tako žal, ker imam enake težave kot ti. Meni so se zobje zabarvali že po enem mesecu,seveda je stanje veliko slabše. Zobje, posebno sprednji, spodnji (kjer so tudi najbolj zabarvani) me skelijo in tudi ena plombica že odstopa. Sploh ne vem kaj naj naredim, ker pobelit še enkrat se jih ne upam.
Zato pinka linka ODSVETUJEM!!!

Da res je plombe izpadajo kot nore zaradi tega ker se zobna sklenina stanjša in v razmislek večno pa tudi ne moreš belit saj na koncu ostaneš brez.Pustimo razne zvezde ki se nam smejijo iz ekranov in raznih revij , saj imajo zobne luske ki pa stanejo od 2000 eur naprej za en tob.Ne pate alternative ki nam jih ponujajo tukaj naši odlični zobarji.Tko da punce če imate veliko veliko denarja potem ja , ostala raja pa raje ne ker si lahko svoje zdrave zobe zafurate tako kot jaz ki pom zgleda imela pri svoji 40 ih že protezo.

a lahko napišete s kakšnim postopkom ste si jih dale pobeliti? a to ti naredijo pri zobarju? z gelom, kakšnim drugim sredstvom?

Poskusi najprej z belilnim čopičem. Meni pomaga…namažeš pa po potrebi.

Hana, kakšen belilni čopič imaš v mislih? Kje se to dobi?

Najlepša hvala za odgovore. Kakor razumem ti naredijo plombo ampak zakaj? Kaj pa gel čopič, kaj je to?
Jao zobozdravniki.

Belilni čopič dobiš v teh specializiranih trgovinah, ki prodajajo medicinske pripomočke. Jaz sem jo kupila v tisti, ki se nahaja v City parku.

Koliko časa pa to uporabljaš? A to tudi tako poškoduje zobe kot belilni sistem? So vidno beli potem? Cena?

Prosim te ne si sama belit zobe. Tudi jaz sem si dala pobelit b BK studio v Moravskih Toplicah pred 3 leti. Pa sem zelo zadovoljna, isti kot pred 3 leti. Vse druge stvari, ki jih kupiš po trgovinah pa samo škodujejo.

Mislim da stane okoli 20 eur… Jaz sem jih belila na začeku vsak dan (zjutraj in zvečer) in po cca enem tednu se je že poznalo. Če te zobki začnejo skeleti (kar te lahko po vsakem beljenju) pač prenehaš. Je najbolj preprosta in najcenejša stvar….

Punce, najprej se prepričajte, zakaj nimate belih zob. Če je to zaradi kave, čaja, ok. Lahko je pa že sklenina obarvana, važno je tudi, kako globoko. Meni, ki imam malo obarvane zobe zaradi antibiotikov, ne bi pomagalo beljenje. Ne igrajte se same, ampak najprej vprašajte več zobozdravnikov, ne samo enega. Moja zobarca mi je rekla, da bova barvo raje lovile s plombami, z leti se še kak zob okruši in se da kaj naredit. Morda bi si mi upala malce pobelit, ampak res le malce, da bo pa še sproti videla. Dekleta pa večinoma zavrne, noče imeti na vesti posledic, ki se kažejo čez nekaj let. Res ji zaupam, veliko dam na njeno mnenje, ker vidim, da vedno najde kompromis med željami, estetiko in zdravjem. Še majhen kozmetičen nasvet: najbolj zdravo je, če si s temnejšim odtenkom pudra namžete obraz in pordečite ustnice. Rdeče naj bodo, ne roza in zobje tako zgledajo bolj beli.

pozdravljeni,
če so zobje zdravi storitev pa izvedena strokovno jo toplo priporočam.Sama sem si dala
pobelit zobe pred točno letom dni in doseženo belino ohranjam še danes.To je stvar, ki je odvisna od vaše ustne higiene.Kar pa se tiče plomb mi ni jasno kako so vam zobe belili saj so meni belili zobe samo od št.1 do št.5 kjer ni nobenih plomb, belini smo jih samo s sprednje strani tako da ne vidim logične povezave z izpadanjem plomb.Brez vsake zobne težave sem že leto dni tako, da strokovno izvedeno beljenje zob zelo priporočam.

meni so tudi pobelili samo sprednje 4 zgoraj in spodaj in to samo z sprednje strani…nanesejo zaščito na dlesni nato nanesjo premaz za razbarvanje in uv lučka opravi svoje 20 minut. Ponoviš lahko največ 3krat , jst sem samo 2krat pa je bilo zadosti svetlo. Dva dni nič kave čaja ničesar kar obarva zobe. Cene pa so 200 do 400 eur.
Dva dni zelo zelo malo skeli. Nevem kako bo naprej saj sem si jih pobelila predkratkim.

rekli so mi če se še kdaj odločim za še eno beljenje da lahko če z kako leto ponovimo ali najhitreje po 6 mescih.

Prodajam bon za beljenje zob za 330€ (redna cena 500€), z najbolj prizano tehniko zoom, več informacij na spletni strani http://www.implantati.net/index.php?id=4

Če je kdo zainteresiran naj javi in posredujem e-mail za vse ostale informacije.

kaj mi lahko gdo pove koliko to približno stane . in od katerega leta naprej si lahko pobeliš zobe z zobnimi luskami v red

Gaga101,

kje so ti pobelili zobe in s kakšnim postopkom?

Zanima me, če še vedno prodajate bon za beljenje zob?

a je katera že uporabila tole: http://wlight.onios.si/?src=fb&ad=beljenjezob sploh deluje?

Tudi jaz imam enake izkušnje.Belili so mi zgoraj do št. pet in enako spodaj.
Rezultati so bili zelo dobri.Ker pa pijem kavo in tudi kadim je vprašanje koliko časa bodo še tako lepo beli.Z izpadanjem plomb nimam nobenih težav to je verjetno problem slabo opravljenega dela zobozdravnika.Priporočam salon http://www.lipofit.si

Maša R.

WLIGHT OD ONIOS.SI SEM KUPILA,….natega da ni večje,….Kitajska roba pomoje,….Ne trošit denarja za to kramo. Raje malo prišparat pa it k zobozdravniku da to opravi profesionalno. Jaz sem šla na ZOOM beljenje v Zagreb in sem bila zelo zadovoljna. Na začetku malo skeli a potem počasi neha…. Ne ga biksat z pripravki iz drogerij, internetne prodaje,…itd. Škoda vaših zob. Pa srečno!!!

Zdravo, prodajam bon za beljenje zob z beyond white spa metodo za 80eu v vrednosti 260eu.
kontakt: zaaaz89@gmail.com
lp

“@”
Zanima me, če še vedno prodajate bon za beljenje zob?

Tudi mene zanima, če lahko kdo uredi kakšen kupon za popust za beljenje zob.

http://www.kolektiva.si/maribor/75-popust-na-beyond-white-spa-beljenje-zob-v-lepotnem-studiu-s.html

To sem zasledila danes.

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close