Beljenje zob. Vaše izkušnje?
Ena, ki je belila, 16.11.2022 ob 06:03
Jaz sem si jih dala pobelit z zoom metodo za 500 eur. Zdržala sem samo pol tretmaja, ker je tako zelo bolelo. Skelelo, bolelo, žgalo, kljuvalo, trgalo, peklo, vse pri glavi, nobena tableta ni pomagala. Pa sem vzela nalgesin forte že pred posegom, za vsak slučaj. Jokala kot dež, nisem govorila ali jedla 24 ur po posegu, bolel je vsak tresljaj. Bolelo je nekako tako, kot če se prehladiš v zobe in ob tem grizeš sladoled, takoj za tem pa spiješ vroč čaj x 100. Še nikoli nisem doživela česa takega.
Še zdaj, ko vidim kak oglas za beljenje z ljudmi pred tisto zoom lučko, me zmrazi, prav ptsd dobim, zgrabi me panika. Najhujša bolečina v mojem življenju, me je izučilo, da nikoli več ne grem na katerikoli lepotni poseg. Res pa je, da imam uničeno sklenino, ker sem si v otroštvu preveč umivala zobe. Sem brez lukenj in brez zobnega kamna.
Razlika je, se vidi, so bolj beli, sčasoma učinek gre malce stran, ampak po mojem mnenju ni bilo vredno, čeprav so zdaj lepši. Je pa od posameznika do posameznika različno, ne boli vseh. Pobelila si jih je tudi moja sestra (zoom metoda, 500 eur), komaj zdržala bolečino pa ima tattooje na zelo bolečih mestih, veliko bolečine prenese.
Glede tega, kako zdravo je, nimam pojma. Imamo pa družinsko prijateljico, ki so ji ponudili denar za pozitivno evalvacijo beljenja zob v članku, ampak je zavrnila.
Tudi pri določenih ustnih higienikih zelo boli…Ali pa imam zgolj jaz tako izkušnjo. Pa sem moški, z relativno visokih pragom prenašanja bolečine 🙂
julijasav, 15.11.2022 ob 11:05
Res je, 21.11.2018 ob 06:14
Americani imajo res skoraj vsi pobeljene zobe. Belijo jih na letaliscih, trgovskih centrih….kjerkoli. Vse za denar.
Beli zobje, 21.09.2018 ob 19:24
Zanima me predvsem mnenje s strani tistih, ki ste si zobe že dali pobeliti. Kakšne so vaše izkušnje s tem? Kakšen je bil postopek? Cena?
Sprašujem zato, ker tudi sama razmišljam o beljenju zob. Imam namreč kar fino porumenele zobe, kar, priznam, precej vpliva na mojo samopodobo. Na spletu, zlasti po forumih, so mnenja in izkušnje precej različne. Prav tako so teme že precej stare, tako da je možno, da se je na tem področju že kaj spremenilo.
Hvala!
pove svoje izkušnje? https://atelierrebul.si/shop/category/disave-za-dom-difuzorji-23
JEss
Jaka ženski parfumi
https://atelierrebul.si/shop/category/parfumi-zenski-parfumi-74
Forum je zaprt za komentiranje.