Najdi forum

Splash Forum Starševski čvek Beljenje zob

Beljenje zob

Zanima me ali ima kdo izkušnje z beljenjem zob in katero metodo ali celo ordinacijo bi priporočil v Ljubljani?

Hvala

Dobri zobozdravniki beljenje odsvetujejo.

Zobje780

jaz sem že utrujen od dajanaj nasvetov tukaj. pa to takih, čisto običajnih, ko bi jih ti morala poznat, razumet se jih držat.

beljenje zob sploh ni priporočljivo.  ja?  ker ti uničuje zobe.  ja, ne boš umrla, tudi če se bod plavo svetili.  a razumeš?  pobeli si kakor želiš če želiš.

ampak beli zobje, so  čenja na torto- to je estetsko neki.  tirabiš prvo atletsko športno sxy, zdravo telo, z malo maščobe in dobro kondicijo. malo lepo sexy ritko, lepimi jošakmi,dober stil oblačneja.  nek pametno šolo. ne levo fašsitično propagando.  to je osnova.

če želiš hiteo lepe bele čiste zobe.  evo tako.   za doma.

kupiš. oglje v prahu, v stekleni flaški. lekarna.  vzamešp kero koli zobno pasto. in TRDO zobno ščetko.

1, si natačno umiješ zobe z navadno pasto in trdo ščetko.

2. daš za malo žličko oglja na kroznik mali in poleg malo paste za zobe.  pomešaš z ščetko kr.

3. mal osi splahneš zobe in si lepo umiješ spet nantačno z to črno kremo.

4. imela boš črn jezik. to bo hitro šlo dol.

5.  šeenkrat si umij zobe in se poglej v ogledalo.

6. boš zadovoljna.

fse drugo naredi prej.  telo, sexy , vitko atletsko, mala rtika, lepe dolgen oge, ozki boki, vlke joške,  blond  lasje.  lepo oblečena, ne kot inkluzivna feminsitkap ofukana lezbača.

ja?

razumeš.   lepi beli zobje so super.  jaz jih imam.  delam to kar sme ti povedal.  samo to žal ni dovolj. je lepo ja. ni pa dovolj.

te črne zobne paste so točno to kar sem ti jaz svetoval, kaj jaz delam,  samo da je 1000x dražje.  za brez veze.

še kaj??   in ne vem eč boš kr v fseh lekarnah dobila. probaj v večh ali na netu .

ŠE KAJ??

Bedak.

Lena350

kva je kuzla nafukatorska. te boli resnica.  te boli da sem ji povedal domačo rešitev, in ti ne boš mogla zaslužit z nafukavajem?   ahaha  mrš prasica ena.

A imaš zobe porihtane? Da imaš vse plombe v dobrem stanju, da imaš kamen očiščen?

Šele potem se razmišlja o kakšnem beljenju, če sploh, ker že vzdrževani redno servisirani zobje so dovolj vredu.

Za 3469

Verjamemo, da si utrujen od dajanja nasvetov za katere te nihce ni prosil

Anonimna984

TI ME NISI  PROSIL. začni govorit v 1. os. ed. jaz mene meni.   nehaj se skrivat kot pička v tvoji namišlejni večini. nehaj se psotavljat v večinio.

si em razumel. sramoto si delaš.

nekdo pa potrebuje nasvet.  ti ne, ker si luzer, ker is srkajni levičar, moški feminist. luzer od luzerja. tebi bo maljavac dal fse. še rit.  mamica in ati sta ti fse kupila. fsem niso.  fsi nimajo vez kot ti pri levih fašsitih, komunistih, posrancih ot je kučko. ja?

drek si, drek.  navadna parazit pofukan.  mrš prasec

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close