Najdi forum

Beli teden

Turistična agencija Sonček ponuja počitniški paket, tako imenovani Beli teden. Zanima me, če je že kdo to preizkusil in kako zgleda otroški vrtec, ki je v tej ponudbi. Vprašala sem na agenciji, pa mi niso znali povedati nič, razen tisto, kar sem si tako sama prebrala v katalogu.

Kaj res še nihče ni tega preizkusil? Ali na ta forum nihče več ne zaide?

zaide še….sam kaj je beli teden pa…nimam niti najmanjšega pojma.
žal.

Tud jaz ne….Kaj je to beli teden, so to zimske počitnice?

Je turistični paket, ki ga ponuja turistična agencija Sonček. Nastanitev je v apartmajih UnterKirchleiten v bližini kraja Bad Kleinkircheim v Avstriji . Sonček ponuja vrtec na snegu za otroke od 3-5 let in smučarsko šolo za otroke od 5-14 let. V ceni je tudi najem apartmaja in smučarske karte za 6 dni. Na hitro smo si izračunali da bi nas to stalo okrog 280.000 SIT za en teden (brez hrane).
Ker bi se z možem rada kakšno urico smučala tudi sama, se nama zdi super, da sta tamali dopoldne zaposleni z nekimi aktivnostmi. Super bi bilo, ko bi tudi tamalo nekoliko naučili smučati. Ko sem iskala bolj natančne informacije o tem, kako je z vrtcem, mi niso znali nič povedati. Zato me zanima ali je že kdo kdaj bil na takšnih počitnicah in kakšne so njegove izkušnje.

L.p., Luigi

eni frendi so bli tko v Italiji Marmolada? in je blo cool. Preveri. Več žal ne vem.

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close