Najdi forum

Splash Forum Style.Over.Net Nega, ličenje in style Bele pikice okrog oči

Bele pikice okrog oči

Pozdravljeni!

Zanima me, kako se odstranijo bele pikice, kot mozoljčki okrog oči?Se to lahko prebode pri kozmetičarki kot mozoljčke?Zakaj sploh nastajajo?

Hvala.

Bele pikice so t.i. milje. Najbolje je, da vam jih odstrani kozmetičarka (z iglico), nastanejo pa zaradi suhe kože. Tudi jaz ima to težavo in moram vsako zimo 1x ali 2x na nego.

LP

TO SO LOJNICE BREZ IZVODILA, IN SE NA PODROČJU OKOLI OČI IN LIC NABIRAJO TAKO IMENOVANE MILIJE, KATERE SE DA S POMOČJO IGLE HITRO IN NEBOLEČE ODSTRANITI.
ČE IMATE RAVNO TO , SE BO TO UGOTOVILO, KO BOSTE KOŽO PRIŠLA POKAZAT!
VABLJENA!

****************************** Petra Hojak s.p. Kozmetični salon - Cosmetic line Masarykova cesta 14, 1000 Ljubljana Tel. za naročanje: 031-598-828 01-4323301

Lep Pozdrav!

Imam 1 belo piko zraven oci in me zanima ali si lahko to odstranim sam (z iglo), ali ni primerno da jo odstranim

Lep Pozdrav!

Zanima me ali si lahko belo pikico odstranim sam kar doma (z sivanko).

Pozdravljena,

teoretično lahko, praktično pa zelo težko,milije nastajajo zelo počasi na predelih okoli oči najpogosteje, zato je bolje da vam to naredimo strokovnjaki, da bo postopek čim manj boleč in ne bo trajnih poškodb!

Lp

****************************** Petra Hojak s.p. Kozmetični salon - Cosmetic line Masarykova cesta 14, 1000 Ljubljana Tel. za naročanje: 031-598-828 01-4323301

Pozdrav,

raje si to strokovno odstranite, kot pa da si kaj dodatnega poškodujete!

Lp

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close