Najdi forum

Splash Forum Style.Over.Net Nega, ličenje in style Bel suknjič

Bel suknjič

Na razprodaji sem kupila bel, lanen suknjič na dva gumba. Stoji mi kot ulit. Najprej sem še razmišljala, kako ga bom dala prebarvat, ker nisem vajena tako svetlih zadev, zdaj pa mi je bolj in bolj všeč. Mi lahko svetujete, na kaj naj ga poleti kombiniram? Barve??? Kakšne hlače? Suknjič je teliran, dolg do sredine stegen (ajd, malo manj)…Pa tak globok izrez ima( ker sta samo dva gumba). Hvala za vaše stilske predloge!!! LP!

Ah, lan, jaz ga tudi obožujem. V vseh možnih naravnih odtenkih…
Kaj paše zraven? Olivni, khaki toni, pa barve kamna, zemlje,… pa bela ( ne mislim tiste bleščeče bele), pa rjasto oranžkasti toni, pa kakšna turkizna (kot poldragi kamni) barva žada, jantarja, take majčkeno “ubite” barve…. Saj boš videla, kaj ti skupaj paše.
Hlače bi jaz zraven imela tudi lanene, široke. Spodaj pa kakšno majčko, topek, v barvah, ki sem jih naštela (pa kakšen tak naraven, preprost nakit lepo paše, kakšna ogrlica morda…).
Lp

Palida, najlepša hvala!

Ti si pa res prava Mary Tyler Moore (vedno občudujem to žensko, kako je oblečena, kot da bi s piste stopila), se strinjam s Palido, karkoli lanenega zraven, pa bo (v nekih naravnih barvah), pa kake opanke (npr. iz Sarikota), … LP

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close