Bejbiborn, mogoče te bo zanimalo
Sem se ob spodnji temi o filmih spomnila, da sem ti hotela povedati, da sem zadnjič opazila, da na Hallmarku vrtijo film Pet oseb, ki jih srečaš v nebesih. Sicer si ga nisem uspela ogledat, ker je imel možek že uč na nečem drugem, ampak si ga bom, samo da ga spet zasledim na sporedu :-). Me prav zanima, kako so zgodbo prenesli na film.
Tole je točen naslov, preverjeno še v Cobissu :-).
Jaz sem se pa odvisnosti od TV čisto rešila, odkar imam otroke (pa zdaj nista več majhna) sem kar nehala gledat. Še v videoteko grem manj kot enkrat na mesec. Mislim, da sem ta vikend podrla rekord, saj sem v dveh dneh V CELOTI pogledala kar tri filme (Vas ob gozdu, Bridget Jones in Obilna grška poroka).
Ah ja, jaz sem pa samo en parameter spremenila: pač več ne gledam stvari V CELOTI. Tako da vidim npr. polovico Bridget Jones (ki sem jo nekoč prej že gledala) ali ujamem malo Bara, kakšen delček Piramide ali Preverjenega, včasih Obupane gospodinje, če že spravim otroke spat (moji so še precej majhni). Po izboru lahko sklepaš, da ne zamudim prav veliko, če ne vidim celote. Sploh pa vedno zraven še kaj berem ali se grem ročna dela, rešujem sudoku ali celo berem otrokom slikanice. Multipraktik 🙂