Bejba in sumljiv odnos s psom
seronja mona, 03.08.2021 ob 14:36
Imaš prav.
Kuzla s psom. Punca s fantom.
Vsak svojo vrsto začuti.
Samo meni osebno to ne odgovarja, da bi spala v isti postelji kot pes. Pa poznam par primerov, da pes spi v postelji. Kar je pa skrajno neokusno je pa to, da so v isti postelji žena, mož in pes.
Petra507, 03.08.2021 ob 14:41
Samo meni osebno to ne odgovarja, da bi spala v isti postelji kot pes. Pa poznam par primerov, da pes spi v postelji. Kar je pa skrajno neokusno je pa to, da so v isti postelji žena, mož in pes.
A lepega dišečega tipa bi pa imela v postelji?
Šahovska kmetica, 03.08.2021 ob 14:43
A lepega dišečega tipa bi pa imela v postelji?
Ja f.a.k. ej. S psom pa res ne bom spala v isti postelji. Pes je za pred hišo. Ni vsaj mi smo ga imeli tako, ne pa da spijo v posteljah in se uležejo na sedežno. Pa kaj še. Še na wc naj gre na školjko sedet.
Bo kar držalo. So pa ti ljudje bolani v glavi. In seveda se dogaja, pa če si še tako zatiskamo oči. Razna zloraba živali s strani človeka je brezmejna. Bodisi s strani kmeta, ki ne skida gnoja svoji živini in se ta do pasu v dreku niti premaknit ne more nikamor, žival nima sveže vode, niti hrane redno, psi na verigah bi že zdavnaj morali biti out, pa so še vedno priklenjeni, sploh prekratke verige so pogost pojav in še nimamo zakona , tako kot ga ima celo Hrvaška glede tega. Psi v razgretih avtomobilih, psi, ki ližejo češplje gospem, ja. Tudi to je. Omamljeni psi, ki si jih gospodje privoščijo od zadaj….Da. To je realnost. Marsikaterega človeka čaka težka karma. Bo že prav.
Forum je zaprt za komentiranje.