Najdi forum

Splash Forum Sex v mestu Bejba in sumljiv odnos s psom

Bejba in sumljiv odnos s psom

Spi kar v njeni postelji, upam da ni še celo kaj več na tem, skratka, grozno.

Kdo pa si ti, da vse to veš? A si zvisel?? Jah današje punce raje spijo s psom kot z tipi.

Odgovor na objavo uporabnika
Petra507, 03.08.2021 ob 14:31

Kdo pa si ti, da vse to veš? A si zvisel?? Jah današje punce raje spijo s psom kot z tipi.

Imaš prav.

Kuzla s psom. Punca s fantom.

Vsak svojo vrsto začuti.

Spet ti s svojimi bolnimi mislimi. Smo ti že povedali, zate je zdravljenje in ne MON.

seronja mona, 03.08.2021 ob 14:36

Imaš prav.

Kuzla s psom. Punca s fantom.

Vsak svojo vrsto začuti.

Samo meni osebno to ne odgovarja, da bi spala v isti postelji kot pes. Pa poznam par primerov, da pes spi v postelji. Kar je pa skrajno neokusno je pa to, da so v isti postelji žena, mož in pes.

Petra507, 03.08.2021 ob 14:41

Samo meni osebno to ne odgovarja, da bi spala v isti postelji kot pes. Pa poznam par primerov, da pes spi v postelji. Kar je pa skrajno neokusno je pa to, da so v isti postelji žena, mož in pes.

A lepega dišečega tipa bi pa imela v postelji?

Šahovska kmetica, 03.08.2021 ob 14:43

A lepega dišečega tipa bi pa imela v postelji?

Ja f.a.k. ej. S psom pa res ne bom spala v isti postelji. Pes je za pred hišo. Ni vsaj mi smo ga imeli tako, ne pa da spijo v posteljah in se uležejo na sedežno. Pa kaj še. Še na wc naj gre na školjko sedet.

??

Cisnalg, 03.08.2021 ob 15:11

??

Anonimnež,

Na zalost je res to. Od marsikoga vedno vec to slisim.

To so zlorabe zivali in bolni um.

Kr ne oznac tega komentarja “vsak z svojim”

Šnelca_783, 03.08.2021 ob 15:18

Na zalost je res to. Od marsikoga vedno vec to slisim.

To so zlorabe zivali in bolni um.

KAKO VEŠ, DA JE RES TO?

Meni je to rekel nekdo že pred dvajsetimi leti. Te zadevščine s psi.

Sploh starejše gospe s svojimi pudlji. Namažejo si tamalo s smetano in pes to liže.

Bulšit

Bolani umi, proizvajajo bolane projekcije in scenarje. Najbrž je avtor sam zoofil pa svoje bolne neizpolnjene fantazije projicira na druge. Avtor, to je tvoje govno, pozriga ga sadist.

Posiljevanje, zofilija in pedofilija sta sadističen vzgib šibkih moških, ki svojo nemoč izražajo tako, da ponižajo šibkejše, čeprav se ne zavedajo, da so na ta način mentalno in duševno ubili sebe.

Bo kar držalo. So pa ti ljudje bolani v glavi. In seveda se dogaja, pa če si še tako zatiskamo oči. Razna zloraba živali s strani človeka je brezmejna. Bodisi s strani kmeta, ki ne skida gnoja svoji živini in se ta do pasu v dreku niti premaknit ne more nikamor, žival nima sveže vode, niti hrane redno, psi na verigah bi že zdavnaj morali biti out, pa so še vedno priklenjeni, sploh prekratke verige so pogost pojav in še nimamo zakona , tako kot ga ima celo Hrvaška glede tega. Psi v razgretih avtomobilih, psi, ki ližejo češplje gospem, ja. Tudi to je. Omamljeni psi, ki si jih gospodje privoščijo od zadaj….Da. To je realnost. Marsikaterega človeka čaka težka karma. Bo že prav.

Pred večjimi potentnimi psi se rad z namazano ritko postavim na vse štiri. In ja, se izkažejo in mi dobro napolnejo črevo s pasjo spermo. Samo na prednje tace jim pa vedno nataknem debele nogavice, da me med akcijo ne popraskajo po hrbtu.

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close