Najdi forum

bedast si mobil

ruknejo gor brezplačno številko 080404040 za vse stvari, potem pa itak nikoli ne dobiš veze … sramota za takšno firmo, da se malo več ne aktivirajo,da bi nekdo v 1uri lahko prišel do kakšne osebe … samo neke telefonske tajnice … Čez dve leti grem drugam!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

kdaj si klical.
jaz sem vceraj klical pa sem takoj dobil vezo.

Delaš na simobilu in piješ kavo???? Ker ne verjamem, saj že tri dni klicarim pa ne dobim zveze, puščam sporočila, da pokličejo nazaj, pa nič ……………………..

jst vedno dobim vezo, kdaj pač počakam ….. itak pa ti povedo koliko jih je še v vrsti… zadovoljna z njihovimi storitvami…. in ne ne delam na simobilu

ma skoraj ne verjamem, jaz sem klicala doslej gotovo enih 10x in sem vedno takoj dobila zvezo, morda sem nekajkrat morala malo počakati, ampak VEDNO so mi v enem klicu rešili problem

… pa še prijazni so povrhu in odlično rešijo morebitno težavo, kot je že predhodnica napisala, v enem klicu…brez “preusmeritev na sodelavce”….

S! je zakon!

Pozdravljeni jklč,

Na brezplačni številki se 24 ur na dan trudimo v najkrajšem času pomagati našim uporabnikom, je pa res, da v zadnjih dnevih beležimo povečano število klicev na našo brezplačno številko, zaradi podaljšanja aktualne akcije Podarjamo SMS-e.

Vam morda lahko na tem mestu kako pomagamo?

Maja Lapajne
Naročniški sektor

Si.mobil d.d. www.simobil.si I info@simobil.si I 040 40 40 40

Sem že kar nekaj let njihova naročnica. Prav tako mama,brat ,sestra…
V glavnem smo zmeraj zadovoljni z simobilom,tudi račun se nam je zelo zmanjšal. Me je pa včeraj razjezilo, zelo razjezil to, da moram za menjavo paketa plačati kar 20 evrov. Ljudje božji. Katastrofa. Paket sta menjala tudi mama in brat. Torej bodo dobili kar 60 evrov za to. To se mi zdi višek nesramnosti pri vsem kar se dogaja v naši ljubki Sloveniji. Zakaj torej tako veliko? Kar 20 evrov?

Ah kaj, jaz kličem že nekaj dni, pa ne dobim NIČ. Avtomatsko me preklopi, kot bi klicala 448 !!!!
In zakaj kličem? Ker je bila pri reviji Smrklja priložena sim kartica, ki NE dela. Da ne govorim o tem, da ni bila napolnjena, čeprav je pisalo, da je. Sramota !!!

Pozdravljena,

Strošek 20 € se zaračuna le v primeru, ko želi menjati paket stranka, ki je še vezana. Z vezavo, je stranka dobila ugodnost, ki je vezana na tisti paket, za katerega je podisala pogodbo za dve leti. Ker želimo še vezanim strankam vseeno omogočiti menjavo paketa pred iztekom vezave, saj so novejši paketi ZAME za marsikoga veliko ugodnejši, je potrebno za to ugodnost predčasne menjave plačati 20 €.

Seveda se lahko vsaka stranka odloči, da počaka do konca vezave in potem brezplačno zamenja paket.

Upamo, da boste tudi vi z novimi paketi tako zadovoljni, da bodo odtehtali vašo odločitev.

Maja Lapajne
Naročniški sektor

če me spomin ne vara, majo tk al tk opcijo, da te operater pokliče nazaj če je prezasedeno vse?

¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨ ·uʍop əpısdn əɥʇ Obožujem rdečo zvezdo, pijem Heineken. Iä! Iä! Cthulhu fhtagn! Gosturnca u solat še ni konc sveta.

Pozdravljena,

Reviji Smrklja so bile priložene SIM kartice z vklopljeno promocijo, ki vključuje 211 SMS-ov in 211 brezplačnih minut za klice v Si.mobilovem omrežju. Ugodnost velja za vse, ki boste aktivirali SIM kartice do 28.2.2011.

Kartica nima prednaloženega dobroimetja in če želite z njo klicati v druga omrežja, je potrebno na kartico naložiti dobroimetje. Če na SIM kartico niste naložili dodatnega dobroimetja, vas bo ob vsakem klicu opozorilo, da imate nizko stanje na SIMPL računu, vendar bi morali klici potekati brez težav.

Če se vam SIM kartice vseeno ne bo uspelo aktivirati, mi prosim pošljite številko SIM kartice preko zasebnega sporočila (potrebna registracija v med.over.net) in bomo preverili, če je pri vaši SIM kartici morda res prišlo do napake.

In na koncu še glede klica na brezplačno številko. Ko pokliče predplačniška številka, kot v vašem primeru, se ta avtomatično usmeri na predplačniški odzivnik 448. V tem odzivniku imate predplačniški uporabniki možnost, da izberete številko 5 za pogovor s svetovalcem.

Če vam lahko še kako pomagamo, pa le sporočite.

Maja Lapajne
Naročniški sektor

Res je, hvala za pomoč, Gunnar 🙂

Vsi uporabniki imajo ob povečani gostoti klicev možnost naročiti povratni klic na odzivniku in sicer tako, da natančno upoštevajo navodila ki jih odzivnik da.

Ko odzivnik ponudi povratni klic, je potrebno za naročilo klica najprej izbrati številko 1, nato je potrebno vnesti telefonsko številko z omrežno skupino (npr. 040123456) in nato pritisniti “lojtro” hash. Sistem predvaja vnešeno številko, če je prava je za potrditev potrebno pritisniti 1, za spremembo pa 2.

Maja Lapajne
Naročniški sektor

V bistvo smo bili primorani spremeniti paket, drugače bi po starem paketu plačevali kar 24evrov mesečno. Po novem je naročnina 16 evrov,prej je bila 12, vse lepo in prav , ampak 20 evrov je pa vendarle preveč za nekaj minut dela. no, pa mi prosim tule gor razčlenite kaj bom pravzaprav plačala za 20 evrov, kot pravijo -specifikacijo dela

tudi jaz jezna
sori nihče te v prav nič ne sili.

Mi smo pri Simobilu že 10 let in vsakič, ko bi lahko zamenjala operaterja naredim temeljito kalkulacijo naročnine, storitev, ki jih potrebujem, klicev…
in ostanem pri Simobilu.
Tako da se tako ali tako vsak odloči sam in tvolje
“V bistvo smo bili primorani spremeniti paket, ” je samo neargumentirano nakladanje.
Si naredila kalkulacijo, preverila stroške, drobni tisk…..NISI
Potem pa se ne pritožuj.

Prejšnji mesec sem hotela tudi jaz prešaltat na Si mobil. Ravno takrat sem dobila v nabiralnik njihovo reklamo, sicer je ne gledam, takrat sem pa jo, da bi izbrala paket. In še danes, ko se spomnim na tisto sliko (ena na pogled že “malo rabljena” gospa z dolgim jezikom, ki ji kar doobro visi iz ust – montirano). Brrr – tako zelo me je to zmotilo, da sem prenehala misliti na zamenjavo. In res ne razumem ene firme, da dovoli nekaj takega. Razumela bi, če bi bila karikatura, ali pa bi bili manekeni neki najstniki, to pa je skrajno neokusno, da ne rečem še kaj drugega. Najbrž se mi bo kdo smejal, ampak ne morem pomagat, sem stare šole, hkrati pa tudi uporabnica mobilne telefonije. Pa si mislite kar hočete!

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close