Najdi forum

Splash Forum Starševski čvek Bedakom se ne da, ampak kako pametnim razložiti?

Bedakom se ne da, ampak kako pametnim razložiti?

Bedakom se ne da dopovedati, ampak kako pametnim razložiti, da država ne obstaja drugje, kot v imaginaciji in na papirju?

Vsak dan lažniki ter speči ljudje sejejo psihični teror nad ljudmi preko vsega, kar imajo na razpolago.

Lažniki nekaj izjavijo, pripomnejo, določijo, speči pa to povzamejo, kot sveto resnico in temu sledijo s svojimi življenji in telesi.

Kako pametnim, ki so dojemljivi pa so indoktrinirani skozi čas dopovedati, da vse na čemur bazira njihovo življenje doslej je lažno, kar se tiče držav in na splošno sistemske ureditve?

Povsod , kjer je nekaj skupina ljudi ustanovila državo, kot registriran pravni subjekt povsod tam so svobodnim ljudem s tem ukradli celotno deželo v kateri in na kateri so živeli in živijo in sicer s tem, ko so ljudje se pustili zavesti, da je država njihova.

Verjemite, da je groza se zavedati in gledati, kako ljudje nasedajo vsaki še bolj nehumani in absurdi provokaciji ali lažem ter jim in ji sledijo.

Primer absurda, ki je efektiven:

Najbolj odvratna,primitivna ter poceni taktika,ki se je poslužujejo gnusne skupine je ta, da po TV ekranu nekdo od njih reče naša država, tisti, ki pa gleda v ekran pa v svojih mislih to registrira, kot njegova država. Potem pa ta celo svoje življenje hodi naokrog ter na razne načini in ob vseh mogočih prilikah razlaga kako je to nekj njegova država. Neverjetno, toda resnično.

Nikoli mu ni dovoljeno samostojno v deželi nekaj početi ali si vzeti od ter iz dežele, ker smatra, da je dežela, teren, travniki, gozdovi, gore, hribi, reke itd. vse to država.

Vse kar si vzame iz te dežele vzame na način, da se prilagodi tistim in pravilom tistih,ki so snovalci države in njenih zakonov. Ob tem niti pomisli ne, da je nekaj hudo narobe in da bi dojel, da je zaveden, prevaran ampak mogoče le občuti neko nepravdo in nepravico, si pa tega povsem ne zna razložiti.

Ne zna si razložiti, ker ni sposoben spregledati lažne zavese, ki mu je bila strnjena čez oči in um.

Lahko gleda ene in iste ljudi desetletja pri državni strukturi kako si vse možno prisvajajo zase in za svoje družine sam pa živi v pomanjkanju ter strahu, kako bo preživel jutrišnji dan ali prihajajoči mesec.

O luba duša ljudje, če bi vi vedeli kako preprosto je spregledati gnusobo, če veš kaj gnusoba je. Kako preprosto bi bilo lahko življenje v zvezi s tem, če bi doumeli, da če mnogo jih nekaj počne še ne pomeni, da je to pravi in edini način.

Kako naj vam razložim, kako naj vam dopovem, da se poskusite zbuditi, ker rogovi rastejo vsakemu izmed vas bolj čas mineva več gorja bodo rogovi prinašali.?!

Ja, daj policaju razloži da je samo na papirju.

Odgovor na objavo uporabnika
wd40a148, 27.12.2021 ob 12:30

Ja, daj policaju razloži da je samo na papirju.

Saj sem povedal, da se bedakom ne da.

Vse drži kot pribito. Žalostno in bizarno hkrati. Težko boš kaj ljudem dopovedal ‘na silo”. Naj ti še jaz napišem moj primer: moj sodelavec je na te in še na druge stvari dolgo časa opozarjal tako intenzivno kot zdaj ti. Neumorno! Temu je posvetil vsako sekundo in atom. Vsi, ampak res vsi so se mu posmehovali in ga zmerjali. Bolj ko se je trudil dokazovati in razjasnjevati resnico, bolj so ga žalili in zmerjali, se zgražali. Potem mu je samo en dan naredil klik v glavi in se je odločil, da vse skupaj prepusti, go with the flow. Enostavno je vse pustil pri miru in jih nič več opozarjal in pošiljal. Potem so se pa začeli čuditi, ja kje pa je zdaj ta, ki je stalno najedal, težil … Ko so sami začeli ugotavljati in spoznavati resnico, pa so ga sami začeli nazaj klicati in govoriti, kako je imel prav.

Tako da več kot opozarjati je skoraj nemogoče. Saj po svetu so drugače organizirani. Bolj so zavzeti in resni.

BRAWO!

Ljudje, ki so pripravljeni samo zato, ker nek lažnik, pokvarjenec nekje nekaj zapiše tudi ubijati, mučiti,  uničevati tuje življenje BREZ, da je njemu samemu bila storjena kakršnakoli škoda ali se ga je kakorkoli ogrozilo ima pri sebi še veliko za razčistiti preden se mu lahko povsem pojasni, da bi doumel, da nekaj počne napačno.

Grenivka422, 27.12.2021 ob 12:34

Vse drži kot pribito. Žalostno in bizarno hkrati. Težko boš kaj ljudem dopovedal ‘na silo”. Naj ti še jaz napišem moj primer: moj sodelavec je na te in še na druge stvari dolgo časa opozarjal tako intenzivno kot zdaj ti. Neumorno! Temu je posvetil vsako sekundo in atom. Vsi, ampak res vsi so se mu posmehovali in ga zmerjali. Bolj ko se je trudil dokazovati in razjasnjevati resnico, bolj so ga žalili in zmerjali, se zgražali. Potem mu je samo en dan naredil klik v glavi in se je odločil, da vse skupaj prepusti, go with the flow. Enostavno je vse pustil pri miru in jih nič več opozarjal in pošiljal. Potem so se pa začeli čuditi, ja kje pa je zdaj ta, ki je stalno najedal, težil … Ko so sami začeli ugotavljati in spoznavati resnico, pa so ga sami začeli nazaj klicati in govoriti, kako je imel prav.

Tako da več kot opozarjati je skoraj nemogoče. Saj po svetu so drugače organizirani. Bolj so zavzeti in resni.

Ja vse to mi je znano iz lastnih izkušenj.

darwindarko, 27.12.2021 ob 12:31

Saj sem povedal, da se bedakom ne da.

Dokler bedaki podpirajo manipulatorje bo status quo.

Ljudje smo (ne vsi) glupi kot tile dve macki.

. https://youtu.be/aaBHzfc0KOg

wd40a148, 27.12.2021 ob 12:45

Dokler bedaki podpirajo manipulatorje bo status quo.

Oni smrt kličejo v tem je problem. Človek, ki oborožen hodi po svetu med tem ko je mir in se ponaša s tem orožjem ter seje strah bo tudi priklical strah in trpet ter gorje. Vedno ga je in vedno ga bo.

Ko bodo ljudem vzeli vse upanje bodo tudi ljudje pokazali kaj to pomeni.

Ko izgineta strah pred smrtjo, ko izgine smisel ter upanje na jutrišnji dan, potem tem, ki nosijo orožje ter sejejo teror in fašizem orožje ne bo več prednost saj ne bodo več edini, ki ga nosijo.

darwindarko, 27.12.2021 ob 13:04

Ko bodo ljudem vzeli vse upanje bodo tudi ljudje pokazali kaj to pomeni.

Ko izgineta strah pred smrtjo, ko izgine smisel ter upanje na jutrišnji dan, potem tem, ki nosijo orožje ter sejejo teror in fašizem orožje ne bo več prednost saj ne bodo več edini, ki ga nosijo.

Ljudem, ki imajo vero, upanje in močno srce, ne morejo nikoli vzeti ne resnice in ne dostojanstva, kljub ustrahovanju.

Upanje zadnje umre!

Grenivka422, 27.12.2021 ob 13:17

Ljudem, ki imajo vero, upanje in močno srce, ne morejo nikoli vzeti ne resnice in ne dostojanstva, kljub ustrahovanju.

Upanje zadnje umre!

Oni ne sejejo le strahu ampak jemljejo ter zatirajo življenje.

Strah je v tebi ter se v tebi izrodi. Ampak tuja roka na tebi pa ni roka, ki je s teboj in kot tvoja rojena.

darwindarko, 27.12.2021 ob 13:22

Oni ne sejejo le strahu ampak jemljejo ter zatirajo življenje.

Strah je v tebi ter se v tebi izrodi. Ampak tuja roka na tebi pa ni roka, ki je s teboj in kot tvoja rojena.

Ja poznam dobro ta strah. V vsakem od nas se prebudi to čustvo, ki nastane zaradi nečesa, kar ni naravno. Boj za preživetje zaradi človeškega pohlepa, strah pred odvzemom pravice, službe itd.

Pri meni je tako, da ko je kakšen hudi trenutek, se spomnim, da nisem sama, da nas je veliko takih, ki se borimo vsak na svojem koncu za pravo stvar.

A nisi zadnjič napisal: ne se bat!

Točno tako, NE SE BAT. Če se ne bojiš ti ne morejo nič. Saj tvojega telesa se lahko dotaknejo duha pa ne.

Oni hočejo prijeti duha, zato delajo na način, da se ti sam strinjaš, ker EDINO ti imaš dostop do tvojega duha.

Ko omenjaš službo.

Služba=služabnik=službovanje=suženj

Svoboden človek ni služabnik ampak zavetnik ljudi ter dobrega duha.

Službe katerim ljudje namenjajo svoje življenje NAJ BI služile človeku, dogaja se pa nasprotno saj ljudje služijo njim.

Svoboden človek preneha delati ko ne zmore in dela ko zmore ter dela tisto, kar mu srce narekuje.

Službe, ki pa danes jemljejo ljudem življenja pa so same sebi namen ter namen skupin, ki jih izkoriščajo,kot orodje za jemanje energije in duha mnogim ljudem.

darwindarko, 27.12.2021 ob 14:22

Točno tako, NE SE BAT. Če se ne bojiš ti ne morejo nič. Saj tvojega telesa se lahko dotaknejo duha pa ne.

Oni hočejo prijeti duha, zato delajo na način, da se ti sam strinjaš, ker EDINO ti imaš dostop do tvojega duha.

Ko omenjaš službo.

Služba=služabnik=službovanje=suženj

Svoboden človek ni služabnik ampak zavetnik ljudi ter dobrega duha.

Službe katerim ljudje namenjajo svoje življenje NAJ BI služile človeku, dogaja se pa nasprotno saj ljudje služijo njim.

Svoboden človek preneha delati ko ne zmore in dela ko zmore ter dela tisto, kar mu srce narekuje.

Službe, ki pa danes jemljejo ljudem življenja pa so same sebi namen ter namen skupin, ki jih izkoriščajo,kot orodje za jemanje energije in duha mnogim ljudem.

[/]

Mojega duha nikoli ne bodo dobili in vsak bi se moral za to borit, da je nedotakljiv po duši. Glede službe pa je marsikomu hudo, da je nima, ali so bolezni, ne iščejo tvojega profila itd. Ni situacija takšna, kot pred leti, da si šel na borzo, pa so ti dali listek in si šel delat. No jaz trenutno delam od doma, pa je včasih tudi nemogoče vse uredit. Logistično fizično nemogoče. Ko sem slišala, da rabimo pct za doma, sem skoraj na rit padla! No ne dobesedno 🙂

Ne mores dopovedat niti objasnit darci.

Se spomnim mojega bivsega sodelavca… Pred penzijo… Star konj… Teh se pa ne uci jahat…

Sicer ne vem kako je naneslo… Sem mu rekel da banka slovenije ni slovenska banka.

??? stari…

Ko se je on zacel pizdit. Cist ga je iz takta vrgl… Češ a sem glup da mi ze ime pove??

Ja! Že ime mi pove!

Sva kar koncala debato….

In kje bos…?

Dopovedal… Odprl oci ali pa karkoli…

To so ze suznji svojih pravil nacel principov mentalitete…

Ko gledas starejso generacijo… Ne pravim za vse… Niti nocem zalit… Ampak to je povecini vse kratkovidno, omejeno, nobenega rizika, nic obsirno, ko fijakarski konj… Nista levo desno samo pravo… Neka cudna sola.

Pametni so pa v manjsini…

Morda bi pomagalo, da bi povedal, kako bi moralo biti, konkretno, da bi bilo prav.

Recimo, kako bi brez neke dogovorjene skupnosti in pravil organiziral promet, hrano, delovanje spleta od elektrike dalje ipd.

Matkurja, 27.12.2021 ob 12:57

Ljudje smo (ne vsi) glupi kot tile dve macki.

. https://youtu.be/aaBHzfc0KOg

Hvala :), krasna scena. Moram nekje dobiti to optično iluzijo, da naredim print. Kmalu na začetku videa se vidi, kot da je to nek star posnetek , ki je spraskan. Ko gledamo video, ga gledamo skozi oči kamermana. Izredno zanimive so stare fotografije, seveda, če se le da originali.

Znaš tko, 27.12.2021 ob 15:52

Ne mores dopovedat niti objasnit darci.

Se spomnim mojega bivsega sodelavca… Pred penzijo… Star konj… Teh se pa ne uci jahat…

Sicer ne vem kako je naneslo… Sem mu rekel da banka slovenije ni slovenska banka.

??? stari…

Ko se je on zacel pizdit. Cist ga je iz takta vrgl… Češ a sem glup da mi ze ime pove??

Ja! Že ime mi pove!

Sva kar koncala debato….

In kje bos…?

Dopovedal… Odprl oci ali pa karkoli…

To so ze suznji svojih pravil nacel principov mentalitete…

Ko gledas starejso generacijo… Ne pravim za vse… Niti nocem zalit… Ampak to je povecini vse kratkovidno, omejeno, nobenega rizika, nic obsirno, ko fijakarski konj… Nista levo desno samo pravo… Neka cudna sola.

Zaspali so. Poleg tega je pravna fikcija za njih in na splošno razumevanje prava bilo nekaj nedosegljivega, saj naj bi se včasih veliko več polagalo na učenost,kot danes. Učenost je vedno veljala za nekaj bogatega, saj kdor ima znanje ta je bogat. Znanje narodu prinaša blagostanje, NO TAKO NAJ BI BILO IN JE BILO.

Vendar pa so se znanja polotili najbolj pokvarjeni po duši. Polastili in prilastili so si ga tako, da imajo v lasti ljudi, ki znanje nosijo in imajo. Tako se znanje ne uporablja za dobrobit naroda ampak se uporablja proti njem.

Z ustanovitvijo pravne fikcije in vere vanjo, da ima ta najvišjo avtoriteto se je svoboda človeka ter vrednost njega, kot najvišja vrednota izgubila.

Posamezen primer Npr.: Patentni uradi. Patentni urad spada med pravno fikcijo. Ljudje, ki prinašajo nove izume, novo znanje te svoje doprinose, odkritja delijo s patentnim uradom ali preko katere druge organizacije, inštitucije itd. Ponovno preko pravne fikcije. Ta znanja in doprinose tako ne dobi narod iz prve roke ampak gre to čez sito nekih ljudi in njihovih bom dejal nagnjenj, hotenj itd.

Neki posamezniki tako odločajo za celoten narod. Lahko znanje zadržijo, ga prodajo, zatajijo ali pa razpolagajo z njim, kot se njim zazdi. Tako narod lahko dobi nekaj ali pa nič pa čeprav je pokazal, da ima in je sposoben.

In res je, lahko petkrat piše Banka Slovenije pripada pa lahko nekemu čipšanonu z drugega konca sveta.

štefi110, 27.12.2021 ob 17:27

Morda bi pomagalo, da bi povedal, kako bi moralo biti, konkretno, da bi bilo prav.

Recimo, kako bi brez neke dogovorjene skupnosti in pravil organiziral promet, hrano, delovanje spleta od elektrike dalje ipd.

Prav veliko ti ne bi pomagalo pa če ti bi celo knjigo opisal in napisal na tvoj zapis.

Najprej je potrebna prava mentaliteta, te pa ni, ker se je državna oblast potrudila, da je ne bo.

Omenjaš promet. Ko ti omeniš promet pomisliš na cesto, semaforje, pravila orientacije na cesti itd.

Ne veš pa ob tem, da se pojem promet sploh ne nanaša na omenjeno ampak se nanaša na trgovino.

To, da se nanaša na trgovino pa ti nikjer ni bilo poudarjeno. Tako ni važno za kaj si se šolal si povsod imel nekatere pojme ločene in si jih videl ter jemal samo tako, kot so se ti predstavljali in si se jih moral učiti. To je bilo zato, da postaneš indoktriniran. Prejmeš določeno znanje, ki ga boš lahko koristil še bolj bistveno pa je, da se bo lahko tebe koristilo. Cele slike, mozaika pa ne opaziš in to ravno zaradi indoktrinacije.

Promet, kot sem omenil ti vidiš, kot cesto, da skrajšam. Ker se promet nanaša na trgovino pa tisto dogajanje in potovanje na cesti ni brez razloga tudi poimenovano cestni promet.

Ker je omenjen promet pomeni, da se gre za trgovino. To pomeni, da je nekdo iz tvojega potovanja od ene točke do druge ustvaril posel, trgovino.

Tudi sama trgovina ali gostilničar itd. lahko konec dneva pogleda, koliko je imel PROMETA pa se ta ne nanaša na nobeno cesto.

Država, kot pravna fikcija NAJ BI BILA ustvarjena zato, da bo služila ljudem in ne oni njej.

Država je orodje za tisto omenjeno, kot si ti dejal/a. Skupnost, organizacija itd.

Ker pomeni, da tebi naj bi služila potem je jasno, da naj bi tebi služila in ne da ti služiš njej ob tem te pa še zatira in ti jemlje vedno več ter hoče vzeti še tisto, kar imaš.

Država se je spremenila ( no spremenila se ni saj je to od nekdaj namen) saj je argumentacija za njeno ustanovo bila lažna obljuba, utopija in pesek v oči.

S tistim momentom, ko se ustanovi država z lepo obljubo s tistim momentom si ljudje podpišejo smrtno obsodbo ter gorje nase. Ker človek in skupina njih, ki dobi božansko moč upravljanja nad ljudmi in z ljudmi le te ni več zmožna izpustiti iz rok. Le kdo bi bil tisti, ki bi imel božjo moč ob enem pa ostal pošten, pravičen, iskren in ponižen, kot najbolj reven izmed naroda? Težka bo kajne, da se najde takšen.

No, ker ljudje mnogi niso takšni in sploh ne tisti, ki so na oblasti v državah se seveda gorje za ljudi le stopnjuje in greben pogube poglablja. Če še vedno ne verjamete tem besedam ali v njih ne vidite resnico pa še počakajte, saj ne država ne resnica še nekaj časa ne bosta šle nikamor vi pa tudi ne.

Torej bistveno je, da spoznaš, da orodje naj bi tebi služilo in ne ti orodju. Ko se zgodi dan, da ti služiš lastnemu orodju takrat veš, da je nekaj šlo hudičevo narobe in je čas, da se zbudiš in ali zamenjaš orodje, ga uničiš ali pa bo to orodje tebe uničilo.

Najbolj preprosto pojasnilo za ljudi se mi zdi nekako takole:

Država je pravna fikcija. Fikcija je z drugo besedo ILUZIJA.

Torej, če ti misliš, verjameš, si prepričan, da si in živiš v državi to pomeni, da živiš v iluziji, razmišljaš v iluziji in tvoje prepričanje je iluzija.

darwindarko, 27.12.2021 ob 12:09

Bedakom se ne da dopovedati, ampak kako pametnim razložiti, da država ne obstaja drugje, kot v imaginaciji in na papirju?

Vsak dan lažniki ter speči ljudje sejejo psihični teror nad ljudmi preko vsega, kar imajo na razpolago.

Lažniki nekaj izjavijo, pripomnejo, določijo, speči pa to povzamejo, kot sveto resnico in temu sledijo s svojimi življenji in telesi.

Kako pametnim, ki so dojemljivi pa so indoktrinirani skozi čas dopovedati, da vse na čemur bazira njihovo življenje doslej je lažno, kar se tiče držav in na splošno sistemske ureditve?

Povsod , kjer je nekaj skupina ljudi ustanovila državo, kot registriran pravni subjekt povsod tam so svobodnim ljudem s tem ukradli celotno deželo v kateri in na kateri so živeli in živijo in sicer s tem, ko so ljudje se pustili zavesti, da je država njihova.

Verjemite, da je groza se zavedati in gledati, kako ljudje nasedajo vsaki še bolj nehumani in absurdi provokaciji ali lažem ter jim in ji sledijo.

Primer absurda, ki je efektiven:

Najbolj odvratna,primitivna ter poceni taktika,ki se je poslužujejo gnusne skupine je ta, da po TV ekranu nekdo od njih reče naša država, tisti, ki pa gleda v ekran pa v svojih mislih to registrira, kot njegova država. Potem pa ta celo svoje življenje hodi naokrog ter na razne načini in ob vseh mogočih prilikah razlaga kako je to nekj njegova država. Neverjetno, toda resnično.

Nikoli mu ni dovoljeno samostojno v deželi nekaj početi ali si vzeti od ter iz dežele, ker smatra, da je dežela, teren, travniki, gozdovi, gore, hribi, reke itd. vse to država.

Vse kar si vzame iz te dežele vzame na način, da se prilagodi tistim in pravilom tistih,ki so snovalci države in njenih zakonov. Ob tem niti pomisli ne, da je nekaj hudo narobe in da bi dojel, da je zaveden, prevaran ampak mogoče le občuti neko nepravdo in nepravico, si pa tega povsem ne zna razložiti.

Ne zna si razložiti, ker ni sposoben spregledati lažne zavese, ki mu je bila strnjena čez oči in um.

Lahko gleda ene in iste ljudi desetletja pri državni strukturi kako si vse možno prisvajajo zase in za svoje družine sam pa živi v pomanjkanju ter strahu, kako bo preživel jutrišnji dan ali prihajajoči mesec.

O luba duša ljudje, če bi vi vedeli kako preprosto je spregledati gnusobo, če veš kaj gnusoba je. Kako preprosto bi bilo lahko življenje v zvezi s tem, če bi doumeli, da če mnogo jih nekaj počne še ne pomeni, da je to pravi in edini način.

Kako naj vam razložim, kako naj vam dopovem, da se poskusite zbuditi, ker rogovi rastejo vsakemu izmed vas bolj čas mineva več gorja bodo rogovi prinašali.?!

kj je to en čudn miks slovenačkega jezika zapakirano v dolgo mentalno špageterijo?

sm kr zihr da te folk sm sploh ne bere. ti pa prikimuje da mal klikov nabiješ. jaooo k bi te vsaj plačal.

kurja obara, 27.12.2021 ob 22:54

kj je to en čudn miks slovenačkega jezika zapakirano v dolgo mentalno špageterijo?

sm kr zihr da te folk sm sploh ne bere. ti pa prikimuje da mal klikov nabiješ. jaooo k bi te vsaj plačal.

kurja obara o sebi vse pove

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close