Beauty Hair Mihaela-Domžale
Jaz sem si dala tam delat poročno frizuro. Sem bila izredno zadovoljna. Po večih probnih frizurah v različnih salonih po Ljubljani, sem tu dobila točno to, kar sem iskala. Sfrizirala me je gospa Mihaela. Res ima pojma.Pa sem imela čist preprosto frizurco,pa mi je drugod niso znal narest.
Za make up pa lih ne priporočam.tisti dan so tam ličili eno drugo nevesto- men osebno je blo preveč vpadljivo. jaz sem šla drugam.
Ker znamo samo kritizirati, je lepo če napišemo tudi kakšno pohvalo.Tokrat gre za Beauty hair Mihaela , izvrstna mojstrica striženja , in oblikovanja frizure.svoje zaposlene neprestano izobražuje, in sm mnenja da so res top in kbalitetna ekipca.Naj ne pozabim , tudi manikuro in pedikuro sm si naredila tam, in res sm zadovoljna..
Rada bi pohvalila frizerski salon Beautyhair Mihaela v Domžalah. Najprej sta mi dve punci pobarvale narastek, nato mi je Nina naredila pramena oz. bayalage. Barva na koncu je bila odlična. Na koncu me je gospa Mihaela postrigla prav tako, kot sem želela.
Prav tako bi rada pohvalila tudi Danijelo, ki mi je naredila zelo dobre in kvalitetne nohte.
Zato gospe če želite imeti odlično barvo in frizuro, kot ste si jo želele morate obiskati frizerski salon Beautyhair Mihaela.
Zaradi odličnega dela se vedno rada vračam nazaj.
Beauty salon Mihaela je urejen in čist. Dekleta znajo strokovno in profesionalno ustreči strankam. Gospa Mihaela je pa mojstrica striženja in vrhunskega urejanja las. Cena, dostopna npr. modno striženje 50 EUR, barvanje celotne dolge dolžine las z različnimi odtenki pa tudi ca toliko…
Priporočam prav vsakomur.
Se strinjam. Salon je urejen, čist. Zelo kvalitetne storitve in cenovno dostopno. Meni je Nina ima vijolične lase naredila tako lepe kitke po celi glavi. Da mi je bilo res težko to frizuro po 1 tednu oprat. Res res priporočam salon če želite imeti vse storitve kvalitetno opravljene in pa zelo dobro upoštevajo želje.
P.s. Mislim, da ne najdeš nikjer takega salona za kitke, da bi jih eden tako v nulo obvladal.
Pravijo, da poti zelo lepo frizira. Tudi jaz sem jo sprobala in je odlicna. Komaj cakam, da se narocim k njej v frizerskem salonu Mihaela.
Poti je krasna frizerka in res si želim njene odlicne kreacije.
Ker je dobila tok lepih komentarjev tukaj upam, da jih je videla in odpise. Komaj cakamo, da odgovori na komentarje. Tudi moj fant se je pri njej že strigel in je bil zelo zadovoljen.
Forum je zaprt za komentiranje.