Najdi forum

Splash Forum Style.Over.Net Poroka Beauty Hair Mihaela-Domžale

Beauty Hair Mihaela-Domžale

Ali katera hodi tja in kako je zadovoljna? Zanima me predvsem svečano ličenje (ali izgleda naravano), pa seveda frizura. Ali urejajo tudi nohte?

jaz sem hodila tja na friziranje in bila izredno zadovoljna, samo nimajo več tistega frizerja ker je šel na svoje…

Kateri frizer pa je to?

Jernej, ima pa svoj frizerski salon v ljubljani na vodnikovi, imenuje se jernej

res je odličen!

Jaz sem si dala tam delat poročno frizuro. Sem bila izredno zadovoljna. Po večih probnih frizurah v različnih salonih po Ljubljani, sem tu dobila točno to, kar sem iskala. Sfrizirala me je gospa Mihaela. Res ima pojma.Pa sem imela čist preprosto frizurco,pa mi je drugod niso znal narest.

Za make up pa lih ne priporočam.tisti dan so tam ličili eno drugo nevesto- men osebno je blo preveč vpadljivo. jaz sem šla drugam.

Ženskica sicer kar obvlada, sam kaj ko dela 5 glav hkrati in si potem tam celo popoldne zarad striženja ;)) Za tiste ki nimamo preveč časa, ne pride v poštev 🙁
V katerem salonu je ona prej delala?

Kaksno mnenje o tem frizerju?

Ker vas zanima mnenje za Beaauty hair Mihaela ,vam priporočam. Bila tudi sama po priporočilih na teh straneh,lahko povem samo to , da ženska ressssss obvlada. HVALA

Beauty hair Mihaela res priporočam! Ko sm iskala kdo mi bo naredil bayalage,sm si ogledala frizerske salone kaj nudijo, sm ugotovila, da je sfejkanega 90% nekaj naj povem …. tam res vejo kaj delajo..

Ker znamo samo kritizirati, je lepo če napišemo tudi kakšno pohvalo.Tokrat gre za Beauty hair Mihaela , izvrstna mojstrica striženja , in oblikovanja frizure.svoje zaposlene neprestano izobražuje, in sm mnenja da so res top in kbalitetna ekipca.Naj ne pozabim , tudi manikuro in pedikuro sm si naredila tam, in res sm zadovoljna..

za začetek sm si tam naredila nohte,Danjela mi je res naredila TOPnohtke hvala super sooooo…

Mene samo zanima, kdo vse dobro tukaj striže?

Rada bi pohvalila frizerski salon Beautyhair Mihaela v Domžalah. Najprej sta mi dve punci pobarvale narastek, nato mi je Nina naredila pramena oz. bayalage. Barva na koncu je bila odlična. Na koncu me je gospa Mihaela postrigla prav tako, kot sem želela.
Prav tako bi rada pohvalila tudi Danijelo, ki mi je naredila zelo dobre in kvalitetne nohte.
Zato gospe če želite imeti odlično barvo in frizuro, kot ste si jo želele morate obiskati frizerski salon Beautyhair Mihaela.
Zaradi odličnega dela se vedno rada vračam nazaj.

Tukaj bi rad pohvalil kako sem bil zadovoljen z moško fade frizuro. Najboljše sem bil postrižen pod rokami Nine (nekdo po telefonu je rekel, da je Poti) ima vijolične lase in sem bil noro zadovoljen. Priporočam, da pridete k Nini in zadovoljni boste z frizuro. Še pridem

Hvala lepa:)

Poti je odlična frizerka. Hvala

Se strinjam, Poti je res odlična frizerka. Mihaela je lahko ponosna, da jo ima.

Beauty salon Mihaela je urejen in čist. Dekleta znajo strokovno in profesionalno ustreči strankam. Gospa Mihaela je pa mojstrica striženja in vrhunskega urejanja las. Cena, dostopna npr. modno striženje 50 EUR, barvanje celotne dolge dolžine las z različnimi odtenki pa tudi ca toliko…
Priporočam prav vsakomur.

Se strinjam. Salon je urejen, čist. Zelo kvalitetne storitve in cenovno dostopno. Meni je Nina ima vijolične lase naredila tako lepe kitke po celi glavi. Da mi je bilo res težko to frizuro po 1 tednu oprat. Res res priporočam salon če želite imeti vse storitve kvalitetno opravljene in pa zelo dobro upoštevajo želje.
P.s. Mislim, da ne najdeš nikjer takega salona za kitke, da bi jih eden tako v nulo obvladal.

Ne priporočam. Odkar sem bila imam grozno frizuro.

Poti je odlična frizerka. Komaj cakam, da se vrne

Komaj čakam, da pride Nina (poti) nazaj. Ni nobenega čez njene odlične, perfektne kitke.

Komaj čakam, da se vrne Nina (ima vijolične lase), da lahko pridem spet po odlično frizuro k njej. Čakam, da sporočijo kdaj pride. Se že veselim.
Vsi, ki hodimo k njej vemo, da je odlična, predvsem perfektna.

Pravijo, da poti zelo lepo frizira. Tudi jaz sem jo sprobala in je odlicna. Komaj cakam, da se narocim k njej v frizerskem salonu Mihaela.
Poti je krasna frizerka in res si želim njene odlicne kreacije.

Ker je dobila tok lepih komentarjev tukaj upam, da jih je videla in odpise. Komaj cakamo, da odgovori na komentarje. Tudi moj fant se je pri njej že strigel in je bil zelo zadovoljen.

Najslabši frizerski salon. Nisem zadovoljna s frizuro.

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close