BBQ vdova je postala že prav neokusna z objavami!
zdrava psihoterapija, 16.01.2022 ob 17:58
Lord529, 16.01.2022 ob 17:37
zdrava psihoterapija, 16.01.2022 ob 17:29
Lord710, 16.01.2022 ob 16:18
Se čudim, 16.01.2022 ob 15:49
So se mi silili v začetku. Ampak če pomislim, ko sem sama žalovala, pa še za nekaj drugih vem, ti ni do foto sešnov, intervjujev, ampak želiš mir, intimo, da odžaluješ, ne pa da se razgaljaš pred kamerami in tujci.
Jaz pa po vseh izkušnjah z žalovanjem vem, da je vsakič potrebno nekaj drugega, da ti je lažje. Včasih sem bila bolj pristaš osamljenega žalovanja, danes pa sem bolj za to, da si daš duška in daš vse ven iz sebe, karkoli to je kar ti trenutno pomaga. Če je njim tako lažje, jim pač je. Nihče od nas nima pravice soditi
Greš v hosto, v hrib, ali pa na kolo, po samotnih poteh in cestah zjutraj v času, ko še (ni) nikogar in se lahko glasno izraziš, izpoješ , izliješ svoje žalovanje. Pomaga dosti bolj, hitreje in učinkoviteje, kot razpredanje po socialnih omrežjih.
Karkoli komu pomaga. Nekomu je ventil kar ti opisuješ, spet drugim nekaj drugega. Ljudje najdejo tolažbo tudi na spletu, sploh na družabnih omrežjih kjer so v stiku z ljudmi, ki jih poznajo. Včasih to potrebujejo in s tem ni nič narobe. Narobe je to, da se jim sodi za to kako se soočajo s svojo izgubo. Še vedno je bolj zdravo to kot zapiranje vase.
Ja, prav si zapisal:
“Ljudje najdejo tolažbo tudi na spletu, sploh na družabnih omrežjih kjer so v stiku z ljudmi, ki jih poznajo”.
Torej s sebi poznanimi i polinkanimi kot prijatelji na zaprtem delu, čisto razumljivo in sprejemljivo ; ne pa javno odprtem profilu in fakiče kazat.
odgovor na tole, ker ni skopiralo:
zdrava psihoterapija, 16.01.2022. ob 17:29
Greš v hosto, v hrib, ali pa na kolo, po samotnih poteh in cestah zjutraj v času, ko še (ni) nikogar in se lahko glasno izraziš, izpoješ , izliješ svoje žalovanje. Pomaga dosti bolj, hitreje in učinkoviteje, kot razpredanje po socialnih omrežjih.
Karkoli komu pomaga. Nekomu je ventil kar ti opisuješ, spet drugim nekaj drugega. Ljudje najdejo tolažbo tudi na spletu, sploh na družabnih omrežjih kjer so v stiku z ljudmi, ki jih poznajo. Včasih to potrebujejo in s tem ni nič narobe. Narobe je to, da se jim sodi za to kako se soočajo s svojo izgubo. Še vedno je bolj zdravo to kot zapiranje vase.
Pnfcm, 16.01.2022 ob 17:48
LJudje imamo vso pravico povedat mnenje o tem, kar nekdo prostovoljno javno objavlja. Noben nikogar ne sili v objave na druzabnih medijih.
Tudi jaz sem mnenja, da za soocanje s svojimi tezavami, izgubami itd. je samota, druzina, prijatelji in profesionalci. Ne pa nakljucni ljudje na druzabnih omrezjih, ali pa kvazi prijatelji iz teh omrezij. Seveda pa vsak po svoje.
Tvoja pravica se konča, kjer se njena pravica do izražanja in žalovanja na NJENEM profilu začne. Ti ta trenutek anonimno blatiš na enem xy forumu žensko, ki žaluje. Kaj to pove o tebi? Brcati nekoga, ki je že na tleh je tvoj stil?
Lord444, 16.01.2022 ob 18:02
Tvoja pravica se konča, kjer se njena pravica do izražanja in žalovanja na NJENEM profilu začne. Ti ta trenutek anonimno blatiš na enem xy forumu žensko, ki žaluje. Kaj to pove o tebi? Brcati nekoga, ki je že na tleh je tvoj stil?
javno je javno – deljenje znotraj zaprtgea profila pa zasebno – po želji, kolikor in kakor hoteče. Javna higiena pa mora obstajat 🙂
CE povem svoje mnenje, da je taksno vedenje zame nesprejemljivo (govorim v javnosti, zame tudi v zasebnem krogu), ne pomeni, da nekoga blatim. (Kar se mene tice, se kar sam z objavo). Drugace pa jaz za njih se vedela ne bi, ce se ne bi sami prostovoljno JAVNO izpostavljali. Teh objav pac ne mores imeti za zasebne, ker to niso.
P.s. pred kratkim sem videla se eno znano druzino tako se slikat (pred temi) in mi je bilo naravnost sokantno kaj takega videt. Ker pac si ne predstavljam niti v sanjah, da kaj takega ucis lastne otroke. Ne glede na vse. Da pa to se javno objavis ….
Pnfcm, 16.01.2022 ob 18:21
CE povem svoje mnenje, da je taksno vedenje zame nesprejemljivo (govorim v javnosti, zame tudi v zasebnem krogu), ne pomeni, da nekoga blatim. (Kar se mene tice, se kar sam z objavo). Drugace pa jaz za njih se vedela ne bi, ce se ne bi sami prostovoljno JAVNO izpostavljali. Teh objav pac ne mores imeti za zasebne, ker to niso.
P.s. pred kratkim sem videla se eno znano druzino tako se slikat (pred temi) in mi je bilo naravnost sokantno kaj takega videt. Ker pac si ne predstavljam niti v sanjah, da kaj takega ucis lastne otroke. Ne glede na vse. Da pa to se javno objavis ….
Saj ji lahko poveš svoje mnenje, če te zanj kdo vpraša. Mislim, da te ona ni. Ali? Pa glej, da ji ga napišeš osebno, s svojega profila z imenom in priimkom, ne pa tako zahrbtno anonimno
javna higiena, 16.01.2022 ob 19:13
Zastonj trolaš…. Ne uspeva ti. Sram me je takih, kot si ti in da se po nepotrebnem zapletam z njimi v dikusijo.
Pa še malo blatenja uporabnikov, da potešiš svoje bolane potrebe po žaljenju drugih, da bi se počutil ‘nad’ pomemben. Luzer.
A ti to veš, katero žalovanje je boljše? Si probala oba, pa si bila s prvim bolj zadovoljna? Daj ne bluzi, njihovo objavo pa preskoči! Imajo pa čist prav, da fakiča pokažejo letu, ki jih je tako kruto zaznamovalo! Si ne znaš predstavljat, kako je, če ostaneš dejansko samohranilka. Sama odgovorna za vse. In se znajdeš obsojat????
A ti to veš, katero žalovanje je boljše? Si probala oba, pa si bila s prvim bolj zadovoljna? Daj ne bluzi, njihovo objavo pa preskoči! Imajo pa čist prav, da fakiča pokažejo letu, ki jih je tako kruto zaznamovalo! Si ne znaš predstavljat, kako je, če ostaneš dejansko samohranilka. Sama odgovorna za vse. In se znajdeš obsojat????
ti to veš, 16.01.2022 ob 20:13
Ne razume ne, kot psihopat, ki nima srca ne čustev. Tako osebo skrbi le to, da ni v centru pozornosti celega sveta v vsakem trenutku. Zavida pa vsakemu, ki čustva ima, celo ženski, mami, ki žaluje za pokojnim možem in očetom. Ja, tako zelo bolni v glavi so nekateri tu gor.
Naj si da mamica duška kot ji paše. Vsak ima pravico do žalovanja, četudi to pomeni pokazati fo lanskemu letu javno na spletu. Otroci so prav prisrčni in bodo zrasli v odlične ljudi. Vsaj hinavci ne bodo, ker jim ni treba tajiti ne sebe ne svojih čustev.
1punca331, 16.01.2022 ob 18:59
-
Na tej fotografiji zal ne vidim nobenega zalovanja. Naj se poberejo, ne bo jim lahko ?. Čuden način žalovanja.
Odpri svoje srce in bo začutila njihovo globoko žalost in obup. Jaz to živo čutim, pa jih ne spremljam nikjer, razen to sliko iz uvodnega posta sem odprla.
instiči so pač kazalo kako nizko lahko človek pade. Enkrat kažejo seks na sekretu, drugič fakičarijo smrti očeta. pač poden od rojstva do smrti. Edina rešitev je ignor. Takoj ko klikneš pač pade evrič v žep, zato se trudijo, da so čim bolj bizarni. Če ne klikneš pa evriča ni in potem se izgubi interes.
Forum je zaprt za komentiranje.