Najdi forum

Splash Forum Potovanja.Over.Net Kam in kako na počitnice bazeni v toplicah

bazeni v toplicah

V septembru sva rezervirala v toplicah. Vsa vesela.
Se pohvalim v službi kako se bom kopala v notranjem bazenu in šla po dolgem času v savno, pa mi sodelavka reče da se v notranjih bazenih ne sme kopati in savne ne delajo.

Je to res?

tam kamor gremo so zunanji bazeni z tobogani, ki so seveda in logično polni otrok. Jaz pa res ne maram na dopustu vrišča in bi se umaknila.

Vsake toplice imajo svoja pravila in navodila. Za katere toplice pa se gre? Bi rad vedel, ker če so iste, kot sem rezerviral sam, bi tudi sam rad zagnal paniko!!!
Sicer pa obstaja telefonska številka teh toplic in se pozanimaj (res da boš čakala na linijo pol ure, samo izvedla pa boš vse, kar te zanima!!

Midva sva bila v Zrečah pred 2 tednoma vse normalno odprto notranji in zunanji bazeni ne vem ne pišeš katere toplice misliš sestra bila v Banovcih tudi tam notranji bazen odprt.

Mislim, da so savne res v marsikaterih termah zaprte. Ne vem, a je to zaradi korone ali zato, ker je pač zunaj vroče oz. ni jesen ali zima. Se je treba pozanimati.
Kar se pa bazenov tiče, naj bi imeli gostje omejen vstop v vodo. Ne sme jih biti preveč naenkrat v vodi. Prednost pred zunanjimi obiskovalci imajo hotelski gostje.

Tudi midva sva rezervirala in sicer 2x vikend paket, enega konec septembra in drugega v začetku decembra. Bom prej poklicala in se pozanimala glede savn in bazenov. Če bodo rekli, da imajo savne in bazene zaprte, bom odpovedala rezervacijo. Jeseni in pozimi gremo ponavadi v terme ravno zaradi tople vode v bazenih in savn, da si človek malo pregreje kosti. Če tega terme ne bodo nudile, grem raje kam drugam, ne v terme.

Ni res.

Vsake toplice imajo svoja pravila in navodila. Za katere toplice pa se gre? Bi rad vedel, ker če so iste, kot sem rezerviral sam, bi tudi sam rad zagnal paniko!!!
Sicer pa obstaja telefonska številka teh toplic in se pozanimaj (res da boš čakala na linijo pol ure, samo izvedla pa boš vse, kar te zanima!!
[/quote]

Podčetrtek. Bi pa šla v Orhidelio. Saj so to notrane zunanji bazeni + savne?

Podčetrtek. Bi pa šla v Orhidelio. Saj so to notrane zunanji bazeni + savne?
[/quote]

Če bi bilo kaj zaprto, bi že pisalo na njihovi spletni strani. Sam sem bil v juliju v Termaliji, pa so bli bazeni in savne odprte….

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close