Bazeni v toplicah
Še pripravljajo debilizme za bazene. Debilni spis bo obsegal 20 strani ukrepov, ker je to velik napor na 20 strani spraviti toliko neumnosti, tako da se bo težko izšlo do 1. junija 2020. Podpisal se bo pa tale.
[img]https://lh3.googleusercontent.com/proxy/D46uSGd8ZfriBeP1f89ZmFMStvwT2X3M2B04Dc6YOIKBD7gLUeoNQu-WW3TocdfJNDvbMUKtjEsV83eslZuxWTHTnNOiaKXGIXQacdY2Kp3840C9[/img]
Saj te ne bo nihče vprašal, če se tega ne boš držala, te bodo pospremili ven in napisali prijavo zdravstvenemu in špektoratu. To sploh ni vprašanje, da bo tako, ne boš imela komande, ampak reševalci na bazenih.
[/quote]
Nimam nobenih težav z držanjem pravil, nosim masko kjer je treba in se držim predpisanega reda. Nikomur ne grozim in se ne delam frajerke po forumih.
Nisem pa v nobeni paniki in prepuščam drugim, da uredijo zadevo s toplicami. Kar pomeni, če mi bo njihova odločitev ok, bom šla in če mi ne bo, ne bom šla.
Moj predlog pa sploh ni slab. Za določene je bolje ostati doma.
Še kaj?
Nimam nobenih težav z držanjem pravil, nosim masko kjer je treba in se držim predpisanega reda. Nikomur ne grozim in se ne delam frajerke po forumih.
Nisem pa v nobeni paniki in prepuščam drugim, da uredijo zadevo s toplicami. Kar pomeni, če mi bo njihova odločitev ok, bom šla in če mi ne bo, ne bom šla.
Moj predlog pa sploh ni slab. Za določene je bolje ostati doma.
Še kaj?
[/quote]
Ne vem al si tolikobutsta ai se delaš, ker en post nazaj si pisalo, da naj vsi ostanejo doma,le ti ne, kateri mislijo težit z razdaljo, a v naprej se ve, da ta ostaja in nihče niti besede ni rekel o ukinitvi te inne bo. Skratka, malo pridi k seb, vsaj toliko da veš kaj samo kvasiš, ne?
Ne vem al si tolikobutsta ai se delaš, ker en post nazaj si pisalo, da naj vsi ostanejo doma,le ti ne, kateri mislijo težit z razdaljo, a v naprej se ve, da ta ostaja in nihče niti besede ni rekel o ukinitvi te inne bo. Skratka, malo pridi k seb, vsaj toliko da veš kaj samo kvasiš, ne?
[/quote]
Je že v redu …
Forum je zaprt za komentiranje.