battlefield
moj prijatelj ima računalniško igro Battlefield, ki pa je nekam čudna.Ko je prvič igral to igro je bilo vse v redu, ko jo je pa drugič pa se je ustavila (zmrznila,zaštekala)in s tem tudi računalnik.Ne da se ga prižgati.Ima Windows XP, drugih podatkov ne vem.Ali je kriva igra ali kaj drugega?Kaj je sploh narobe?
pa tudi ne vem ali je battlefield ali battlefield 2.
Že v naprej hvala!
huh nace, vidiš, to je pa to, ko igraš piratske igre, vsaj pobje iz BSA bi rekli tako 🙂
No šalo na stran, zaradi igre računalnik ni mogel crknit, zakaj pa je pa je težko govort takole na pamet. Če se ga ne da niti prižgat, potem bi problem najbrž v napajanju. Preveri če ima prijatelj vse kable za štrom dobro vtaknjene. Če ima, potem je najbolj verjeten krivec za zmedo napajalnik.
Ja smola no, kaj nej rečem, a prjatu al računalnik?
Lej nace, ne vem, a ti zdaj tole vse skupaj nam samo malo jambraš, da si olajšaš svojo in prijateljevo žalost ob izgubi delujočega pcja, ali želiš, da ti kaj pomagamo.
Če je to drugo, potem z tem, da nam poveš, da je dobil tudi virus nisi naredi nič. Ne vemo kak operacijski sistem ima ta pc, ali ima kak antivirusni program, kater virus izmen stotavžentih je to, a ta računalnik zdaj sploh dela, a sta se ga zarad tega kej zapila pa ti zdaj nas sprašuješ če je dobil virus.
Skratka, drži me, da bi napisal, da nismo vedeževalci, ampak ne bom, ker me bo potem verjetno spet kdo napadel, kot so že nekoga tukaj pred kratkim.
Forum je zaprt za komentiranje.