barvni tip
Živjo.
Kljub temu, da sem barvno psihologijo že kar precej študirala (ne le s področja oblačenja in ličenja, ampak prvenstveno iz čisto drugih vzrokov in potreb), še vedno ne vem, ali pripadam zimskemu ali poletnemu tipu. Za druge mi ni problem določit, zase pa nikakor. Se mi zdi, da sem nekje vmes. Po tenu kože bolj poletni, po očeh, laseh in barvah, ki mi pristajajo, pa zimski. kako je s tem? A je možno, da si nekje vmes? ali obstaja kaka stran na netu, kjer bi človek lahko to še bolj natančno pogledal?
hvala in lp
Pozdrav,
človek si je že od nekdaj postavljal merila, pravila itd. Je že res, da obstajajo različni tipi žensk, ampak človeka je potrebno pri barvnem usklajevanju gledati v celoti. Ne samo na ten kože, las…tudi karakter, stil, delo vpliva na izbor in na koncu tudi na počutje človeka.
Torej smernice ličenja so; tudi neke zakonitosti, ki pa ne veljajo vedno. Jaz pripadam jesenskemu tipu človeka ( topli odtenki ), kar pomeni, da bi morala uporabiti nekoliko bolj sladke, močne vonje parfumov, ampak mi žal ti ne ustrezajo 🙁
Pomembno je, da se dobro počutite v barvah, še bolj, da jih znamo nositi 🙂
Lp Nada
Forum je zaprt za komentiranje.