barvni preliv
Poizkusite s kakšnim bakreno rdečim odtenkon v številki šest ali kakšne so že označbe kupljenih barv. Bakreni odtenki so zelo primerni za jesen in prav tako tudi modni. Pazite samo na barvo oči in polti, barvo oblek v garderobi in make up.Pobrskajte po omari, kaj vam bolj pristoji, topli toni ali hladni?
lp alenka
Draga Mia.
Vsi ”barvni šamponi”, ki jih kupite v trgovini so pravzaprav barve z manjšim odstotkom – koncentracijo hidrogena, ki je nujen, za proces oksidacije v lasu, torej deponiranja pigmentov – barvanja.Redko kateri se izpere iz las, pa tudi izsušijo lase.
Zato pojdite k strokovnjaku, plačajte za profesionalno in, upam tudi, kvalitetno uslugo. Preveč tvegate z barvami iz trgovine, ki so vse po vrsti nekvalitetne, ne glede na ”Alenkin studio” nasvete in zapeljive reklame na TV.
Hvala za zaupanje.
Lep pozdrav
Stevo Pavlovič
Kot sem že enkrat spodaj napisala, občasno si lase “prebarvam” z barvno kremo, Schwarzkopf Brillance – obstojnost 1. Dam po navodilih na oprane mokre lase.
Lase imam do pasu, delam to dva do trikrat na leto in imam lepe, zdrave lase, nič izsušene, nič prhljaja. Skratka, očitno ne poškodujejo las.
In še za vas – Stevo: barva se z ničemer ne meša, direktno iz tube se stisne na lase in se po 2-3 mesecih popolnoma izpere.
Lep dan!
Draga Barca.
Vsak proizvajalec ima svoje načine mešanje – nemešanja barva.
Svetujem vedno, da to naredi frizer strokovnjak.
Jaz tudi sam ne popravljam avta ali pralni stroj.
Stevo Pavlovič
HM… jaz sem enkrat poiskusila črni preliv, ker sm se nameravala iz blond pobarvat na črno.
in potem ko sem na blond barvo prelila črni preliv, je po minulem času ko sem odstranila folijo bila barva kar naenkrat vijoličasta.
Tako da jaz is lastnih izkušenj ne verjamem in ne zaupam prelivom, temveč samo pravim barvam.
lp
Ćokoladica,
Črn preliv na blond lase nikoli nebo dobro prijel, končni odtenek je vedno nekaj tonov svetlejši. Nekvalitetni prelivi vsebujejo nekvalitetne pigmente, zato je barva lahko veliko svetlejša kot bi morala biti.
Beki,
Če boste uporabila kvalitetno barvo bo ta zdržala več mesecev. Lepo in obstojno barvo pa boste imela zagotovljeno le, če boste uporabljala šmpone, ki so namenjeni barvanim lasem, tako bodod pigmenit v laseh obstali dlje.
Cene v frizerskih salonih so si zelo različne, odvisne so predsvem od gostote in dolžine las. Moj cenik si lahko ogledate tukaj http://naya.si/blog/info.eee
Forum je zaprt za komentiranje.