Najdi forum

Splash Forum Arhiv Ženski in moški čvek Barvna analiza

Barvna analiza

Menda barve mnogo povedo o človeku.
Pa me zanima, če se lahko na tem opisu vidi, kako se spreminjam v življenju, kako se spreminja moja notranjost.

Govorim o barvi oblačil.
V srednji šoli sem se prvič zavedla, da mi je najbolj všeč (temno) modra barva. Nato sem vzljubila vijolično. Dolga leta me je nato spremljala črna (ki je še zdaj osnova v moji omari).
Zdaj imam rada vse 3 naštete barve, vedno bliže vrha pa pristaja zelena.

Na splošno pa imam rada vse barve. Oranžno, na primer, obožujem, vendar mene spremeni v korenček. :)))

Čakam! 🙂

Dolgo časa nisem šmirglal viole, katera naj bi bila moja barva po horoskopu….ko sem začel malat stene v novi bajti, je bla viola avtomatsko prisotna skoraj v vseh barvnih mixih…in prov zanimivo, ful mi je všeč, čeprav sem u nulo picajzel glede barv…

¸¸¸¸¸¸¸¸¸¸¸¸¸¸¸¸¸¸¸¸¸¸¸¸¸¸¸¸¸¸¸¸¸¸¸¸¸¸¸¸ Ne prekidaj ženu dok šuti... °°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°

V OŠ je bila zakon pavje modra. Kasneje mi je bila najljubša divje rdeča (tam nekje od dvajsetega do tridesetega leta). Zadnja leta pa prisegam na zeleno v vseh odtenkih.

Ne maram pa sive in rjave barve.

moje najljubše barve se niso bistvo spreminjale tekom življenja.. no, saj tudi karakter ne 🙂

ne maram rjave in rdeče, niti črne, bele in rumene ne preveč
rada imam turkizno, rožnato, oranžno, vijolično, sivo

mogoče se te barve skladajo z mojo mirno, sanjavo in premišljujočo osebnostjo 🙂

Jaz sem za sivo – modro kombinacijo. Npr. modre kavbojke (klasične) in siva bunda. Za doma karirasta srajca živih barv (rdeča). Nekateri me v njej vidijo med amiši, drugi na rave partyju.

Za nobel zadeve imam črno obleko iz kašmirske volne. Belo ali modro srajco in ene 12 različnih kravat.

Za v gozd imam lovsko obleko, v njej sem tudi v planinah. Seveda imam en kup delovnih oblek različnih barv in krojev, ker so iz različnih obdobij. V prostem času pač rad primem za motorko, sem vrtičkar, pomagam na kmetiji…

Zaradi svoje višine (199 cm) moram vse to dati izdelati pri šivilji (Martinj vrh 36, Železniki).

Na morju sem najraje v Adamovem kostimu, torej naturist.

Aja, ker se ravno bliža pust – takrat sem pa Superman – šivilja mi je lepo izdelala oblačila – pred leti dobil prvo nagrado na Krimskem pustnem festivalu na Igu.

In kako bi me analizirali?

Jaz te sicer ne bom analizirala. Te pa čisto razumem, kako je, če si moraš v večini primerov dati šivati po meri. Tudi sama sem zelo visoka in suha in imam zelo velik problem pri konfekciji. V trgovinah težko kaj dobim, sploh hlače. Ker imam takšno službo, da moram hoditi v kostimih ipd, sem tudi jaz prisiljena v šivanje po meri. Me je bivši sodelavec večkrat hecal, da ko se bom poročila, bom morala bosa pred oltar, ker težko kje srečam fanta, ki je višji od mene:-)

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close