barvanje
lep pozdrav,
narvno imam temno rjave lase ampak si jih barvam že približno 3 leta v črno in me zanima če je možno da bi si jih lahko spet pobarvala nazaj v rjavo in kako, ali bi si s tem lahko uničila lase, če je potrebno to opraviti pri frizerju ali lahko pri vas in ali mi lahko tudi svetujete katera druga barva bi mi pristajala? kako vas pa lahko kontaktiram in koliko približno stane takšno barvanje in ali se splača pri črnih laseh, misli predvsem da si jih ne bi s tem uničila?
Zanima me še kateri likalniki za lase so po vašem mnenju najboljši(od katerega proizvajalca) in ali se jih da kupiti še kje drugje razen v frizerskem salonu, pa s katerim izdelkom je predhodno potrebno zaščititi lase preden uporabiš likalnik? Hvala za odgovore
Postopek barvanja iz črne v rjavo ali svetlejšo, ni tako enostaven, ni pa nemogoč. Najmanj uničujoče je, da to pričneš z lepimi prameni, da bi izgledalo čim bolj naravno, ter z nizkim procentom hidrogena. Po približno enem letu pa bi lahko pričela z rjavimi prelivi. Seveda je odvisno v kakem stanju so tvoji lasje, kake dolzine….Potrebno je kar nekaj potrpljenja, če ne želiš seveda uničiti las. Kajti črn las je zapolnjen s črno barvo in s tem posledično pri svetlenju ven tolče oranžno rdeč pigment. Ravno zato je potrebno postopno barvanje z nizkim odstotkom hidrogena, da svetli počasi in naravno.
Kar se same cene tiče, je čisto odvisno od dolžine las in porabe materiala. Cenik našega studia je objavljen na naši spletni strani http://www.alenkinstudio.com
Likalnikov prodajajo že zelo veliko po trgovinah, ampak, če si ga kupuješ, moraš tudi s tem pazljivo. Ne vem kateri je najboljši. Lasje pa se zaščitijo z raznimi proteinskimi spreji ali antistatičnimi….
Lahko se oglasiš tudi pri nas, vabljena.
lep pozdrav, alenka
Forum je zaprt za komentiranje.