Najdi forum

Barvanje

Lep pozdrav!
Imam daljše blond lase, ki si jih že dolgo svetlim z izdelki v sprayu na osnovi hidrogena,da dobijo lesk, videz od sonca posvetljenih las.
Že nekaj časa razmišljam, da bi si lase pobarvala v rdečkaste tone. Zanima me, ali obstajajo na netu kaki programi, kjer si lahko ogledamo menjavo barve? Namreč, skrbi me, da mi ne bi odgovarjalo k obrazu in posledično kako se vrniti nazaj na naravno barvo?
Hvala!

Pozdravljena,
tudi jaz sem imela prej bolnd lase, naravno temno blond in barvane na svetlo blond.
Rdeča barva se mi je zelo lepo prijela na lase.
Rada bi svetovala le to, da prej resnično preveriš na nek način ali barva tvojemu obrazu pristaja, ker rdečo barvo nato težko zamenjaš z drugo svetlejšo, meni je prijela le temnejša.
Na blond prideš le z blanširanjem, kar pa zelo poškoduje lase. Če imaš dolge ti blanširanja ne priporočam.

Mogoče bi si pa naedila le kak pramen za začetek.

Obstajajo pri frizerjih tudi računalniški programi, na katerih preiskusš frizure. V katerih pa ne vem.

Lep pozdrav ********************************************** Če želite, da bi bili vaši otroci bistri jim pripovedujte pravljice. Če želite, da bi bili še bistrejši, jim pripovedujte še več pravljic. Albert Einstein

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close