Barvanje sivih las
Barvati sem se pričela po pedesetem letu zaradi sivih las. Želela sem barvo,ki bi bila podobna moji naravni. Frizer mi je obljubil, da to ni noben problem, toda barvanje je izpadlo katastrofalno. Barva ni popolnoma prikrila sivih las ostali so bili oranžni. Ker po nekajkratnem barvanju ni bilo uspeha za kar so bili krivi lasje sem zamenjala frizerja.
Pri novem frizerju je barvanje uspelo in bila sem nadvse zadovoljna, toda po 2-3 tednih je barva močno oksidirala. Pri ponovnem barvanju frizerka zmeša tri vrste barv in zagotovi, da se to ne bo ponovilo, toda zgodi se kot prvič. Ko pridem naslednjič pravi, da je kar živčna, ker ne ve kaj naj stori, da so verjetno krivi lasje.
Po vsem doživetem se odločim, da sama poskusim z barvanjem. Preberem nekaj literature in izberem barvo od LOREALA. Uspeh barvanja je bil neverjeten, popolnoma prikriti sivi lasje in zelo lepa ter obstojna barva bolj podobna moji naravni ne bi mogla biti. Barvo uporabljam eno leto in uspeh je vedno enak – odličen.
Prosim za vaš komentar. Kje vi vidite možne vzroke za neuspeh barvanja oz. ali sem imela smolo pri izbiri frizerjev ?
Forum je zaprt za komentiranje.