Barvanje na svetlo
Da še tukaj vprašam….
Torej, da probam skrčit… 🙂
Pred časom sem se že barvala in sicer s Keune 1001, specialno pepelnato biserno blond. Ta barva mi je zelo lepo prijela in po njej nisem bila rumena.
Pred kakšnim letom sem se pobarvala na temno in se zdaj spet odločila za svetlo. Ker sem imela približno polovico las pobarvanih, drugo polovico (konice) pa ne, seveda sedaj barva ni enakomerna. Barvala sem se pri frizerju, ker si nisem upala eksperimentirati na barvane lase.
Barva je zdaj nekje srednje blond, ni tako zelo svetla. Konice potegnejo rahlo na rumeno, pa ni krize.
Zanima me, kako naj zdaj pridem spet na tako svetlo barvo, kot sem bila pred letom dni? Ali mi bo “moja” stara Keune barva naslednjič sploh prijela ali je potrebno tudi naslednjič razbarvati lase???
Koliko časa je fajn počakat z naslednjim barvanjem? Kako naj se zadeve lotim, da bom spet bolj svetla? Vem, frizer je najbrž najboljši predlog ampak mi je zadeva predraga, da bi kar naprej tja hodila.
Hvala za nasvete!
Pozdravljeni.
Žal vam nemorem svetovati saj ne vem kakšen je točen odtenek trenutne barve, stanje las…
Vsekakor pa vam toplo priporočam, da se svetlite pri frizerju, nekateri le niso tako dragi, in si prihranite težave in denarne stroške, ki jih s seboj prinesejo kemično uničeni lasej.
Lp
Naya
Forum je zaprt za komentiranje.