Barvanje las na rdeče
Jaz sem že siva. Barvam se na živo rdeče in sem zadovoljna. Uporabljam Keune barvo 8.66 in 8 (svetlo blond in živo rdeče – vsake po 40 %. Dodam pa še dve italijanski barvi (eno živo rdečo in korektor barve – vsake po 10 %. Hidrogen 6 %.
Vprašanje: Hčerka ima kostanjeve lase in ji barva po istem receptu pride komaj kaj rdeča. Močnejši hidrogen ne bi rada uporabila. Bi mogoče morala izločiti svetlo blond barvo in uporabiti samo rdeče? Meni so frizerji rekli, da moram svetlo blond uporabiti zato, ker imam podlago siv las.Mi lahko kdo s frizerskim znanjem svetuje?
Hvala!
Obrnite se na forum NEGA LAS,vam bo frizer najbolje svetoval.
Lep pozdrav
imam črno barvo las. zanima me če se lahko kakorkoli prebarvam na platinato blond? frizerka je rekla da bi mogla začet po malen. na pramene. in da bi trajalo kašno leto da bi bila blond. včasih pa vidim po tv kakšne znane ko dobesedno čez noč menjajo barvo las. zanima ali bi šlo na kakšen koli način da bi se lahko dala na bolnd pobarvat? najlepše hvala za vaš odgovor.
Iz mojih izkušenj izpred 20 let ko sem bila črna: lase so mi v salonu razbarvali z peroksidom in nato barvali na blond. Kvaliteta las po tem je bila obupna – Konjska dlaka, suhi, brez življenja. Jaz ne bi nikoli več. Za povrh mi pa blond še pasalo ni, kar sem jasno videla šele potem.SEm prepričana, da je narava dala vsakemu takšno barvo kot mu paše in so možni popravki na rjavo, rdeče. Ne pa v stilu črno – belo. Razmislite!
Forum je zaprt za komentiranje.