Najdi forum

Splash › Forum › Starševski čvek › barvanje las

barvanje las

Kolko kaj plačujete za barvanje kratkih las? Je striženje že všteto h ceni barvanja ali ti računa posebej? Naprimer če ima barvanje 38€ striženje kratkih las pa 18€ ni to malo drago, če vse posebej računa?

Čemu barvanje, lakiranje, parfumiranje?

Moški imamo radi le naravne!

Odgovor na objavo uporabnika
zanimivo125, 07.02.2022 ob 14:41

Kolko kaj plačujete za barvanje kratkih las? Je striženje že všteto h ceni barvanja ali ti računa posebej? Naprimer če ima barvanje 38€ striženje kratkih las pa 18€ ni to malo drago, če vse posebej računa?

Različni frizerji imajo različne cene. Ni mi pa znano, da bi bilo v barvanje kje vključeno tudi striženje. Ker lahko se konec koncev greš samo pobarvat.

ah ja, siva okoli ne bom hodla…

Vesel oče, 07.02.2022 ob 15:19

Čemu barvanje, lakiranje, parfumiranje?

Moški imamo radi le naravne!

Koga briga, kaj je všeč pobožnjakarjem.

Jaz plačujem 60€ barvanje las… V majhnem mestecu na jugu države. Ampak se barvanje za 30€ skrije pred tem za 60€! ?

Jaz sem jih svoji (bivši) punci free barval.

Jaz si narastek pobarvam sama. Pa se to ne porabim cele kupljene barve, tako da me pride enih 5 eur na mesec in pol. Mogoce 1x na leto grem, da mi naredi pramena oz balayage, to je cca 60 eur. Strizenje konic in fen frizura 2 ali 3 na leto, kar znese ene 30eur na obisk. Drugace pa si sama sfenam z dvema velkima krtacama skoraj kot da bi bila pri frizerju, je pa mi lazje, ker imam daljse lase.

Poskusi se sama, jaz se vedno sama pobarvam. Je malo več dela, ampak prišparam denar. Škoda toliko denarja tam pustit. Sploh za kratke lase, če jih imaš kot praviš.

Zadnje barvanje narastka je bilo (se mi zdi) 38€, striženje plačam posebej cca 15+€, Lj.

Ja zeeelo so dragi, vedno dražji. Vse se računa posamično od pranja, barvanja, sušenja, na koncu se kar nabere. Malo ceneje je če prinesete svojo barvo od doma, česar pa ne tolerirajo vse frizerke. Če imate kratke lase in eno barvo je najceneje doma. To ni tak bavbav. Sama sem se ze tako strenirala, da si svoje do riti dolge lase pobarvam sama brez ene kapljice na tleh. Vaja naredi mojstra.

Kje pa imajo tako poceni? ?

Blednica, 07.02.2022 ob 18:46

Ja zeeelo so dragi, vedno dražji. Vse se računa posamično od pranja, barvanja, sušenja, na koncu se kar nabere. Malo ceneje je če prinesete svojo barvo od doma, česar pa ne tolerirajo vse frizerke. Če imate kratke lase in eno barvo je najceneje doma. To ni tak bavbav. Sama sem se ze tako strenirala, da si svoje do riti dolge lase pobarvam sama brez ene kapljice na tleh. Vaja naredi mojstra.

V frizerajih imajo boljse barve, kot jih sam kupis, edino ce gres zdaj kupovat drazje profi barve v specializirane trgovine, ce sploh kot fizicna oseba lahko kupis.

Lani med zaprtjem sem se barvala sama, pobarvala sem se lepo, samo lasje so bili pa cisto ubogi in slamnati kar nekaj casa, pa nisem kupula najcenejse barve, vzela eno drazjih v Mullerju.

Lase imam do pol hrbta in res goste (doma sta mi bili 2 barvi komaj za pobarvat narastek) , barvat se grem na 3-4 mesece, torej imam konkreten narastek, vse skupaj placam 70€. Ljubljana.

Vse sama doma. Yt tutorial in gasa. Konice si sproti strižem z eno zelo učinkovito tehniko s tiktoka. Vedno pobarvana, urejena, enkrat uvijem, enkrat likam odvisno od priložnosti. Tudi kitke sem se naučila sama plesti. K frizerki bi šla edino na kakšno res posebno frizuro za kakšen dogodek, a še dobro da jih zadnje čase ni in nimam te potrebe. Smo veliko prišparali zadnji dve leti samo s frizerjem. Fantje tudi postriženi in starejši lepo urejena brada. Vse imate na yt ne zapravljajte brezveze. Raje vložiš ta denar v kvalitetno mašinco in škarje.

boljse barve, 07.02.2022 ob 18:57

V frizerajih imajo boljse barve, kot jih sam kupis, edino ce gres zdaj kupovat drazje profi barve v specializirane trgovine, ce sploh kot fizicna oseba lahko kupis.

Lani med zaprtjem sem se barvala sama, pobarvala sem se lepo, samo lasje so bili pa cisto ubogi in slamnati kar nekaj casa, pa nisem kupula najcenejse barve, vzela eno drazjih v Mullerju.

Lase imam do pol hrbta in res goste (doma sta mi bili 2 barvi komaj za pobarvat narastek) , barvat se grem na 3-4 mesece, torej imam konkreten narastek, vse skupaj placam 70€. Ljubljana.

V Italiji lahko kupiš, imajo eno super trgovino v Trstu, ni da ni od profesijonalnih barv, raznih mask, opreme, …

Anonimno875, 07.02.2022 ob 19:02

V Italiji lahko kupiš, imajo eno super trgovino v Trstu, ni da ni od profesijonalnih barv, raznih mask, opreme, …

Joj, a bi bila tako prijazna in dala link do te trgovine, lepo prosim?

Evo, en dober link, kako se sama sfenaš:

https://youtu.be/2sw_J5RClOc

Racuna se posebi vse. Jaz se sama ne barvam in ne strizem, ker ne znam. To raje zaupam profesionalcem :))

Med tisto strogo karanteno smo neki probavali, ga ni cez frizerja, pa imam doma res profi frizerske skarje, glavnike, tud barvo sem dobila- vse ni da ni, ampak ce si nesposoben si pac nesposoben haha in dzaba vsa profi oprema… ni to zame. Predam se :))

Hmmm725, 07.02.2022 ob 19:23

Joj, a bi bila tako prijazna in dala link do te trgovine, lepo prosim?

Imaš 2P in imaš Coiffure Service By Calenda – Prodotti per Parrucchieri ..via Francesco Crispi, 7, 34125 Trieste

Anonimno875, 07.02.2022 ob 19:39

Imaš 2P in imaš Coiffure Service By Calenda – Prodotti per Parrucchieri ..via Francesco Crispi, 7, 34125 Trieste

Najlepša hvala?

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close