Najdi forum

Splash Forum Style.Over.Net Nega, ličenje in style barvanje in prameni doma

barvanje in prameni doma

Barvam se z Poly Briliance odtenkom Damast Brown kar mi na sedajšnjo sredje dolgo resasto postriženo pričesko zelo odgovarja pa vendar bi si želela malo posvetliti vsaj po vrhu z Keune barvo- Pepelnato blond ( samo ta mi ne povleče na rdečkasto, prej sem bila blondinka). Moja frizerka vedno pravi, da se ji zdi tako kot imam ok in da prameni ne bodo prijeli na to barvo. Ali je to res? Če se bom lotila tega dela sama me zanima, ali je potrebno prvo pobarvati narastek s temno barvo in istočasno narediti tanjše pramene na folijo s svetlejšo barvo. Ne želim si zelo svetlih pramenov, temveč samo nekoliko svetlejši ton za poživitev saj potem izgleda pričeska precej bolj elegantna. Hvala in lp!

Pozdravljena! Najprej naj te opozorim:
Barva barve ne svetli! Nikoli! Porebno je svetliti s pomocjo belila, ki je lahko zelo blaga mesanica, s samo 2% hidrogenom. Vendar pa je vse odvisno od tega kaksen odtenek blond zelis imeti.
Ce si bos barvala narastek in zraven se z blond, bo blond samo na novo zrastli del, ker bo barva prijela samo na naravne lase.
Zato previdno in poslusaj svojo frizerko.
lp alenka

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close